Mi bajotok a New World Order (Új Világrend) -el?
ma 22:58
Érved is van, vagy csak nyafi?
""titkos társaságok veszélyére Kennedy is felhívta a figyelmet"
Konkrétan?"
"Az csak a gazdaságnak ártana"
Véleményem szerint a gazdaság van az emberért és nem az ember a gazdaságért.
ma 01:04
Ott nem arról van szó.
Ha ismernéd a kontextust, akkor nem hagynád magad hülye youtube-videóktól félrevezetni.
Itt a beszéd:
ma 01:20
Ez egy szép szlogen, csak nem tudom, hogyan kapcsolódik a témánkhoz.
ma 02:39
Szerintem brutálisan félreérted a társadalom működését, főleg a célját.
53%-ban
Ezt örömmel hallom mint szociológus! :)
"célját"?
"Ott nem arról van szó.
Ha ismernéd a kontextust, akkor nem hagynád magad hülye youtube-videóktól félrevezetni.
Itt a beszéd:
Köszi, még nem láttam, és el is olvastam a bevezetőt, meg az első fejezetet, titokban szerettem volna ha fényt derítesz a zeitgeist egy újabb ferdítésére, mert én se vagyok nagy rajongójuk, de egyszerűen nem értem, hogy ez a kontextus miért változtatna a szöveg lényegén.
A médiához beszélt, felhívta a figyelmet a média hatalmára, amit egyébként a megvágott szövegből hiányoltam is...
Vagy arra gondolsz hogy a hidegháborút is megemlíti, és azt, hogy ezek a titkos társaságok gerjesztik az egész hidegháborút? Mert ma is ugyanezt teszik, befolyásolják a médiát, és háborúkat csinálnak, háborús hangulatot teremtenek: lásd Irak, Irán, Líbia.
Világíts már rá kérlek, hogy milyen kontextusban van szerinted ez a beszéd, melyik része az, amiből kiderül hogy az elnök nem a titkos társaságokról beszél...
ma 03:09
Akkor mondjam úgy, hogy funkcióját, akkor ismerős lesz pár arc cocológiaóráról?
Sőt, ne a társadalom céljáról, hanem "a társadalmasodás funkcióiról", sőt, "rendszerimmanens céljairól" beszéljek? Akár így mondom, akár úgy, a tények nem változnak. A szociológia egyik legnagyobb hiányossága egyébként, amivel sosem nézett őszintén szembe az, amiről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!