A zeitgeistban miért csak a kereszténységet "leplezik" le?
Az iszlámot miért nem? Annyit beszélnek benne a vallás hátráltató és ártó mivoltáról, akkor a többi vallásról miért nem rántják le a leplet? Elsősorban az iszlámra gondolok. De ott van a hindu, a shintoista, a zoroasztriánus, a buddhista vallás is. Azokat miért nem támadják?
A másik pedig az, hogy miért kell hazugságokat terjeszteni benne a kereszténységről? Ha már ennyire le akarják járatni, akkor miért nem a tényeket propagálják, úgy is van benne elég ellentmondás?! Egy ateista, vallásellenes teológusra már nem tellet, aki mellesleg érti is a szakmáját? Fogadnék, hogy ezerszámra találna a vallásban logikátlanságot, következetlenséget.
Szóval, ti hogy látjátok?
"Mert az Iszlám szerint muszlim nem megy a pokolba."
"És ezt alá is tudod támasztani?"
Látom még mindig nem érted. Abu leheb hallja, hogy a Korán szerint az elkárhozottak közé fog tartozni az Ítélet napján. Viszont tisztában, van azzal, hogy a muszlimok nem kárhoznak el. Tehát felveszi az Iszlámot, és már is bedőlt a Korán, mert muszlim nem kárhozik el. Ő meg a Korán szerint elkárhozik, de közben még is muszlim, vagyis a Korán hazudik.
Tehát csak ennyit kellet volna tennie. De nem tette meg.
Kérdésre válaszolva:
Az Iszlám kikezdhetetlen.
"Ő meg a Korán szerint elkárhozik, de közben még is muszlim, vagyis a Korán hazudik.
Tehát csak ennyit kellet volna tennie. De nem tette meg."
Már csak azt kellene bebizonyítanod, hogy elkárhozott-e? Hogyan állapítható meg az, hogy valaki elkárhozik-e? Én a kérdést értettem és e szerint válaszoltam, te vagy aki tudatosan vagy sem értetlenkedik.
És az iszlám és a Korán nem kikezdhetetlen, ez csak a fejedben van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!