Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik ki akarja űzni a...

A jobbik ki akarja űzni a multikat (a fidesz is)! Kötelező kereszténységet! Elnyomni a szerencsétlen cigányokat! Fel-le masírozni sieg-heil felkiálltásokkal! Bebizonyítja nekem ezt valaki, hogy így is van/lesz?

Figyelt kérdés

Mindegyik pontra kérnék válaszokat sorban, bizonyítva, hogy miből is gondoljátok.

Ha egy mód van rá, ne kezdjünk el vitázni, ezt kérem a jobbikosoktól is.

2010. jan. 15. 00:05
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
23%

A jobbikosok folyamatosan a mulitkat ocsárolják

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__583..

Igen a kötelező hittan alatt a keresztény hittoktatást értik. (csak romai katolikus)

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__5..

Totál hülyeség beszüntetik a segélyeket és kitör az éség lázadás.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__566..

Zsidó ellenes paranoiás idióták.

2010. jan. 15. 00:28
 2/34 anonim ***** válasza:
76%

Kötelező hittan:

[link]

Kötelező erkölcstannal egyetértek, hitannal már nem annyira. De szerintem azt nem is fogják megcsinálni. A többi állításra nem találtam bizonyítékot, szerintem nem is igazak:

multik: úgytudom hogy csak nagyobb adóterhekről van szó

elnyomni szerencsétlen cigányokat: légből kapott dolog

fel-le masírozni sieg-heil felkiálltásokkal : se a Jobbik se a Gárda nem tette, ezután se fogja. (Meg amúgy is miért beszélnének németül?)

2010. jan. 15. 00:43
 3/34 A kérdező kommentje:

első. ha találok neked olyan hozzászólást ahol fideszes zsidózik, akkor azt jelenti, hogy a fidesz zsidóellenes?

az, hogy vannak agyament jobbikosok(meg vannak agyament fideszesek, mszp-sek, stb) még nem jelenti, hogy amit mondanak az úgy is van.

ne idézgess be szimpatizánsoktól dolgokat, hanem hivatalos forrásokat.

2010. jan. 15. 00:48
 4/34 anonim ***** válasza:
26%
Ohh igen ellenezük az abortuszt hagy szülesen még több nyomorék ember. Élljen a vallásos vakság... Álszentek.
2010. jan. 15. 00:48
 5/34 anonim ***** válasza:
54%
A kötelező hit és erkölcstan azt jelenti, hogy aki egyik hittanra se akar menni az helyette megy erkölcstanra. (pl. ateisták, vagy nem történelmi egyházhoz tartozók) Ezzel mi a probléma?
2010. jan. 15. 00:49
 6/34 A kérdező kommentje:

én sem értek egyet a kötelező hittannal, de igazából az egész annyiból állna, hogy van egy tantárgy, ami erről szól, nincs belőle jegy, nem lehet megbukni, max átalussza az ember fia-lánya. De én sem hiszek benne, hogy meg tudják valósítani, ha mégis, akkor sem lesz hosszú életű. ennyi belefér. (ateista vagyok amúgy)

multik többnyire nem adóznak, kedvezményeket kapnak. igen ennyi az egész, adózzanak ők is. de ezt meg fogja csinálni akárki is kerül kormányra.

a többihez nem fűzök semmit, tagadod, hogy van ilyen, és én se kaptam még ezekre bizonyítékot, hogy így lenne, szal egyet értek.

2010. jan. 15. 00:52
 7/34 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy nem engedélyeznék az abortuszt komoly fejlődési rendellenesség esetén.
2010. jan. 15. 00:54
 8/34 A kérdező kommentje:

"erkölcstanra"

noh látod erről nem is tudtam, hogy van választási lehetőség. így már szimpatikus. az erkölcstan nagyon hasznos lenne véleményem szerint.

2010. jan. 15. 00:55
 9/34 anonim ***** válasza:
84%

"A jobbik ki akarja űzni a multikat (a fidesz is)!"

Nagyon gyenge kísérlet a Fidesz és a Jobbik összemosása. Az MSZP törzsszavazótáboron kívül ebben senki sem hisz már rég.

2010. jan. 15. 00:56
 10/34 anonim ***** válasza:
0%
ma 00:49 honnan gondolod mert csak kötelező romai katolikus hittanról beszél Vona, és melyik óra helyett oktatnád vagy bevezetnéd a kedvéért a napi 8-9-ik órát?
2010. jan. 15. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!