Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik ki akarja űzni a...

A jobbik ki akarja űzni a multikat (a fidesz is)! Kötelező kereszténységet! Elnyomni a szerencsétlen cigányokat! Fel-le masírozni sieg-heil felkiálltásokkal! Bebizonyítja nekem ezt valaki, hogy így is van/lesz?

Figyelt kérdés

Mindegyik pontra kérnék válaszokat sorban, bizonyítva, hogy miből is gondoljátok.

Ha egy mód van rá, ne kezdjünk el vitázni, ezt kérem a jobbikosoktól is.

2010. jan. 15. 00:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
14%

Mi a kérdés,ki bizonyítana be mit?????????

Állj a sarkadra, fogalmazz meg normálisan egy kérdést, ha már ennyire "mélyértelmű" válaszokat akarsz.

Felkiáltani akarsz, vagy kérdezni?

2010. jan. 15. 05:45
 22/34 anonim ***** válasza:
53%
Éhséglázadás kezelésére van a rendőrség, hadsereg. Extra pénzért biztos tartanak a szlovák rendőrök különórákat.
2010. jan. 15. 06:29
 23/34 anonim ***** válasza:
43%

Az ország tönkretétele már 20 évvel ezelőtt megkezdődött,minden kormány hozzátett valamit.

A mezőgazdaságnak pedig a Fidesz adta meg a kegyelemdöfést,Torgyán papa áldásos közreműködésével.

A Jobbik pedig álomvilágban él.

A Kádár -korszakban volt magyar ipar-mezőgazdaság-kereskedelem.Viszont az árúválaszték nagyon szűk volt,és nem is olcsó.Aki tehette,kirándult külföldre és hozta be a külföldi árúkat,jobb minőségben és olcsóbban.

Én sem rajongok a multikért,de tudomásul kellene venni,hogy a Bankok működésébe egyetlen kormány sem tud beleszólni.A multikkal pedig annó szerződést kötöttek,amiben az adóterheik is benne vannak.Ezt egyoldalúan nem lehet megváltoztatni.A tőke mindig oda megy,ahol a legnagyobb hasznot reméli.Ha a multikat jobban megadóztatnák,akkor elmennének máshova,maguk után hagyva több ezer munkanélkülit.Őket a kiskereskedelem nem tudná felszívni.Arról az apróságról nem is beszélve,hogy üzletek,üzemek létesítéséhez tőke kell,megfelelő felvevő piac stb.Ez a mezőgazdaságra is igaz.

Még csak nem is az lenne a legnagyobb baj,hogy a multik elmennek.Ha egy állam megváltoztat egy érvényes szerződést,az a tőke számára olyan jelzést ad,hogy itt nem biztonságos a befektetés,ezért ide nem érdemes befektetni,és az iparágakból is elmenne a tőke.Akkor pedig tőke nélkül megállna a gazdasági élet.Erre nem gondolnak a Jobbikosok.A világ nem az óhajaink szerint működik.

2010. jan. 15. 07:06
 24/34 anonim ***** válasza:
67%

A multi-kérdéshez nem tudok hozzászólni, mert nem vagyok közgazdász, bár azt hiszem, lehetetlen lenne azokat az embereket még kiküldeni a földekre dolgozni, hiszen mi is rég kinőttük az országunkat. De persze ez nem biztos, hogy így van, csak én így gondolom.

A kötelező hittan viszont régóta szálka a szememben. Egyrészt mert amelyik osztálytársam járt hittanra, kábé annyit sem tud az egészről, mint én (pedig bevallom, a Bibliából csupán pár 10 oldalt olvastam el), illetve egyáltalán nem látom, hogy jobb emberek lennének.

Jó volt Szent Istvánnál a kötelező kereszténység, mert ezáltal beolvadtunk Európába. De könyörgöm, nem lehet ezeréves módszerekkel kormányozni. Főleg ha ugyanazzal az eszközzel az eredeti cél ellentétét akarják elérni.

2010. jan. 15. 07:39
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

07:06

"Az ország tönkretétele már 20 évvel ezelőtt megkezdődött"

Ja, hogyne. Előtte viszont aranykor volt. Egy forint a forró lángos, éljen soká Kádár János!

Buta kis komcsik vagytok ti jobbikosok mind :)))

2010. jan. 15. 08:54
 26/34 anonim ***** válasza:
Mikor fogják már fel egyesek, hogy a tantárgy teljes neve Hit ÉS erkölcstan. Ez arról szól, hogy vallásosoknak felekezet szerinti hittan, akinek ez nem tetszik ugyanabban az időben erkölcstan. Volt ilyen tantárgyam egyházi fősulin és ott is ez volt. Az, hogy be akarják vezetni a kötelező rom. kat. hittant lehetetlen. Európa közepén ez úgy se menne, főleg, hogy nem csak az ateisták tiltakoznának, de lenne hozzá egy-két szava a többi egyháznak is. Ez megint valami liberális ökörség. Na nekik biztos nem tetszik az ötlet, szerintük inkább kábítószert kéne adni, meg szerelemszobákat minden kollégiumba had szúrják csak el az életüket a gyerekek, lényeg, hogy szabadok legyünk mint a nemzeti színű madarak.
2010. jan. 15. 09:06
 27/34 A kérdező kommentje:

"00:58

Van ott egy árva szó a multik kiűzéséről? Nincs. Átlátszó a demagógiád, Móricka :D"

Szerencsétlenke! Nem állítottam, hogy a Fidesz ki akarja űzni a multikat. ugyanazt akarja mint a jobbik, nyisd már ki a szemed és olvass, értelmezz;)

De amúgy a kérdés arról szólt, hogy te neked kellene válaszolnod, hogy hol írnak arról hivatalosan, hogy a Jobbik ki akarja űzni őket!

2010. jan. 15. 09:31
 28/34 anonim ***** válasza:

A jobbik ki akarja űzni a multikat (a fidesz is)! Kötelező kereszténységet! Elnyomni a szerencsétlen cigányokat! Fel-le masírozni sieg-heil felkiálltásokkal! Bebizonyítja nekem ezt valaki, hogy így is van/lesz?

Hazugságokkal szemben hogy lehet vitatkozni?

Amikor már a kérdés is hazugság!

2010. jan. 15. 11:51
 29/34 A kérdező kommentje:

Nem is azt kértem, hogy a jobbikosok bizonyítsák be,hogy ez hazugság.

Hanem a többieket, hogy bizonyítsák be, hogy ezek az állítások igazak.

2010. jan. 15. 11:54
 30/34 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen cigányok????????!!!!!!
2010. jan. 15. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!