A jobbik ki akarja űzni a multikat (a fidesz is)! Kötelező kereszténységet! Elnyomni a szerencsétlen cigányokat! Fel-le masírozni sieg-heil felkiálltásokkal! Bebizonyítja nekem ezt valaki, hogy így is van/lesz?
Mindegyik pontra kérnék válaszokat sorban, bizonyítva, hogy miből is gondoljátok.
Ha egy mód van rá, ne kezdjünk el vitázni, ezt kérem a jobbikosoktól is.
Mi a kérdés,ki bizonyítana be mit?????????
Állj a sarkadra, fogalmazz meg normálisan egy kérdést, ha már ennyire "mélyértelmű" válaszokat akarsz.
Felkiáltani akarsz, vagy kérdezni?
Az ország tönkretétele már 20 évvel ezelőtt megkezdődött,minden kormány hozzátett valamit.
A mezőgazdaságnak pedig a Fidesz adta meg a kegyelemdöfést,Torgyán papa áldásos közreműködésével.
A Jobbik pedig álomvilágban él.
A Kádár -korszakban volt magyar ipar-mezőgazdaság-kereskedelem.Viszont az árúválaszték nagyon szűk volt,és nem is olcsó.Aki tehette,kirándult külföldre és hozta be a külföldi árúkat,jobb minőségben és olcsóbban.
Én sem rajongok a multikért,de tudomásul kellene venni,hogy a Bankok működésébe egyetlen kormány sem tud beleszólni.A multikkal pedig annó szerződést kötöttek,amiben az adóterheik is benne vannak.Ezt egyoldalúan nem lehet megváltoztatni.A tőke mindig oda megy,ahol a legnagyobb hasznot reméli.Ha a multikat jobban megadóztatnák,akkor elmennének máshova,maguk után hagyva több ezer munkanélkülit.Őket a kiskereskedelem nem tudná felszívni.Arról az apróságról nem is beszélve,hogy üzletek,üzemek létesítéséhez tőke kell,megfelelő felvevő piac stb.Ez a mezőgazdaságra is igaz.
Még csak nem is az lenne a legnagyobb baj,hogy a multik elmennek.Ha egy állam megváltoztat egy érvényes szerződést,az a tőke számára olyan jelzést ad,hogy itt nem biztonságos a befektetés,ezért ide nem érdemes befektetni,és az iparágakból is elmenne a tőke.Akkor pedig tőke nélkül megállna a gazdasági élet.Erre nem gondolnak a Jobbikosok.A világ nem az óhajaink szerint működik.
A multi-kérdéshez nem tudok hozzászólni, mert nem vagyok közgazdász, bár azt hiszem, lehetetlen lenne azokat az embereket még kiküldeni a földekre dolgozni, hiszen mi is rég kinőttük az országunkat. De persze ez nem biztos, hogy így van, csak én így gondolom.
A kötelező hittan viszont régóta szálka a szememben. Egyrészt mert amelyik osztálytársam járt hittanra, kábé annyit sem tud az egészről, mint én (pedig bevallom, a Bibliából csupán pár 10 oldalt olvastam el), illetve egyáltalán nem látom, hogy jobb emberek lennének.
Jó volt Szent Istvánnál a kötelező kereszténység, mert ezáltal beolvadtunk Európába. De könyörgöm, nem lehet ezeréves módszerekkel kormányozni. Főleg ha ugyanazzal az eszközzel az eredeti cél ellentétét akarják elérni.
07:06
"Az ország tönkretétele már 20 évvel ezelőtt megkezdődött"
Ja, hogyne. Előtte viszont aranykor volt. Egy forint a forró lángos, éljen soká Kádár János!
Buta kis komcsik vagytok ti jobbikosok mind :)))
"00:58
Van ott egy árva szó a multik kiűzéséről? Nincs. Átlátszó a demagógiád, Móricka :D"
Szerencsétlenke! Nem állítottam, hogy a Fidesz ki akarja űzni a multikat. ugyanazt akarja mint a jobbik, nyisd már ki a szemed és olvass, értelmezz;)
De amúgy a kérdés arról szólt, hogy te neked kellene válaszolnod, hogy hol írnak arról hivatalosan, hogy a Jobbik ki akarja űzni őket!
A jobbik ki akarja űzni a multikat (a fidesz is)! Kötelező kereszténységet! Elnyomni a szerencsétlen cigányokat! Fel-le masírozni sieg-heil felkiálltásokkal! Bebizonyítja nekem ezt valaki, hogy így is van/lesz?
Hazugságokkal szemben hogy lehet vitatkozni?
Amikor már a kérdés is hazugság!
Nem is azt kértem, hogy a jobbikosok bizonyítsák be,hogy ez hazugság.
Hanem a többieket, hogy bizonyítsák be, hogy ezek az állítások igazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!