Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintem Zelenszkij lassan,...

Szerintem Zelenszkij lassan, de biztosan olyan lesz, mint Putyin. Jól gondolom szerintetek?

Figyelt kérdés
Mindkét korrupt politikus bűnözőnek lejárt már az elnöki ciklusa, de trükköznek különböző módokon, hogy még tovább hatalmon maradjanak, miközben kicsinálják az ellenfeleiket és kíméletlenül háborúba küldik a népeiket

jún. 30. 14:51
 211/228 Pombe ***** válasza:
0%

@veszettkecske

Gratula! Végre sikerült autentikus oldalakra találnod a Madárpark-Madárkorház véleménye helyett. Idáig jó.

A gond az, hogy ezeken az oldalakon minden mondat téged cáfol. Ez azért bibi... nem? :D

[link]

"a bocskai viselet keveréke, piros és fekete színekben; feltűnő rajtuk a fekete föveg fehér darutollal, ez a magyar úri rend hagyományteremtő sapka és kalapdísze"

"magyar az ő katonája, darutollas a sapkája."

"Nemzeti újjászületést! A bocskai Árpádka nevezetű viseletében díszelegnek, amely rövid dolmány, prémmel szegélyezve és panyókára vetve; fekete ellenzős sapkájukon visszaköszön a fehér darutoll."

"Nemzeti Hadsereg fővezére fehér lovon bevonult Budapestre, mögötte a különféle egyenruhákban, de egyként darutollas, fegyveres különítmények tiszti századai lovon, a fehér ellenforradalom erői."

Ezek egyike se csendőr, te lökött! :D

[link]

"A dualista korszak huszáregyenruhájának ugyanúgy része volt a tollas föveg,52 mint ahogyan az első világháborúban egyes ezredek csákóján megvolt még a forgó. Horthy Miklós Nemzeti Hadseregének tisztjeit egyenesen darutollasoknak nevezték.53"

Ezek se csendőrök...

Mondd! Te szeretsz bohócot csinálni magadból? :DDD

Nem tudsz élni nélkülem te se? Inkább hülyét csinálsz magadból ezerszer?

#206 "De amint látod volt darutoll... jó tudom te nem látod."

Darutoll volt, csak nem a csendőrnek. Nem ír ilyet sehol, éppen ellenkezőleg...

#206: "És nyugodtan vond kétségbe, hogy nagy-nagy bátyám volt Vietnamban."

És innen vitték el az amerikaiaknak a magyar rendőrök 56-ban a vietnámi háborúba???

Értem. Hááát, mit lehet erre mondani... :DDD

júl. 10. 20:03
 212/228 veszettkecske ***** válasza:
100%

Ha jól emlékszem, még a "gyakorló csendőr"-t nem értetted...

:

csendőr gyakornok, de nem!! ilyen nincs mert a google sem talál... akkor tuti nem volt,

de lehetett akár gyakorlatozó csendőr :

"A csendőr egységeket a főváros területén

szétszórva különböző honvédségi laktanyákban helyezték el. Az

ungvári tanzászlóalj szállása a budai Radeczky-laktanya volt. A

csendőrök naponta gyakorlatoztak, készültek a diszelgésre."

nekem mindegy, akkor gyakorlatozás közben álmodozik...

én sem tudom ezt alátámasztani -de nem is okoz nekem ez problémát. Én ezt az ízes szólást már öregapámtól halottam, biztos talán ő találta ki...:D de a lényeg számomra benne van. Mondom, ha én találtam volna ki vállalnám.

júl. 10. 20:10
 213/228 Pombe ***** válasza:
0%

#207: " [link]

de azért írjál nekik is, hogy mit képzelnek... hol van itt darutollas csendőr :D pombe... ne kapálóddz, mert annál jobban süllyedsz...:D"

Tényleg! Hol van itt darutollas csendőr? Koma! Egy darab se volt egyik cikkedben se, csak a Madárparkosban. De azért igazad is van. Annál mélyebbre süllyedni, hogy neked válaszolok, nem nagyon lehet..."

júl. 10. 20:11
 214/228 Pombe ***** válasza:
0%

"Ha jól emlékszem, még a "gyakorló csendőr"-t nem értetted..."

Továbbra se értek semmit a hülyeségeidből, és azt se, hogy egyszerű magyar szövegeket nem tudsz értelmezni.

Nem! Nem volt soha egy csendőrnek se darutolla, egyik cikked szerint se, csak a Madárparkosok szerint... :D

júl. 10. 20:13
 215/228 veszettkecske ***** válasza:
100%

jaaaj pombe, nem fáj?

link, oldal betölt:

képen sehol de:

Crtl F : keresés "csendőr" és kiadja.

"A csendőrök a jelképes kakastollat viselték, de hordtak darutollat is."

júl. 10. 20:14
 216/228 veszettkecske ***** válasza:
100%
Ugye mondtam pombe, megártott a fal... sajnálom.
júl. 10. 20:16
 217/228 Pombe ***** válasza:
0%

@209

Ezek egyike se erről szólt:

"Már amikor az aláírásommal elfogadom, hogy van egy másik ország, és aláírom, hogy az szerintem is egy szuverén állam? Sőt! Barátság-szerződést írok vele alá? És elfogadom azt is az aláírásommal, hogy nem fogom megtámadni, amikor éppen rámjön a pusztíthatnék? Egyébként ilyen szerződésszegéses háborút produkált volna az USA a II. világháború után??? Meg hogy magának rabolt volna el területeket gyilkolva? Én ilyenekre nem emlékszem..."

Konkrét országról van szó itt, és a példáid egyike se ilyen. Mindegyik amúgy külön vitatéma lehetne, hogy mennyire disznóság volt, vagy se, vagy milyen arányban, de egyik esetben sem az történt, mint amire példát kértem tőled.

júl. 10. 20:21
 218/228 Pombe ***** válasza:
0%

@veszettkecske koma!

A két linkelt dokudban, amiben deliriumos képzelgéseid során csendőröket láttál darutollal, légyszi, ne homályos utalásokkal operálj, hanem idézz ehhez hasonló és vitathatatlan mondatokat:

[link]

"Az 1881. február 14. napján szentesített megalapításától kezdve a magyar királyi csendőrséget a kakastollas kalap jellemezte, mely az éberséget, harciasságot hivatott jelezni."

Menni fog? :)

Megsúgom, nem... :D

júl. 10. 20:25
 219/228 Pombe ***** válasza:
0%

"A csendőrök a jelképes kakastollat viselték, de hordtak darutollat is."

Te nagyon hülye! Erre a mondatra mondtam, hogy a Madárparkosok tévednek, mert ők a madarakban jártasak, és nem a történelemben.

Te olyan ökör vagy, hogy ha elromlik a mosógéped, akkor is a Madárparkból hívsz egy madarászt, hogy csinálja meg a mosógéped?

Azt fogod mondani a mosógépszerelőnek, hogy te jobban hiszel a madarásznak mosógépszerelés ügyben, mint neki?

Ha egy történésztől idéznél, vagy egy múzeum szakértőjétől, vagy legalább tudnál mutatni egy korabeli fényképet, az rendben van. Fogod?

júl. 10. 20:29
 220/228 veszettkecske ***** válasza:
100%
Persze, pombe, teljesen igazad van. Ahogy írod. De mindenképpen figyelemre méltó az is, hogy mennyit tudsz lovagolni ennek a "gyakorló csendőrnek a f4szán"... hmm?
júl. 10. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!