Bejelentették az előrehozott választásokat. Ez igaz? Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Azt olvasom forumokon, hogy Macron háborús politikája megbukott Európában. Nem akarnak az emberek háborúba menni. Valóban ez lehet az oka vagy belpolitikában nagyon rosszul kormányzott?jún. 9. 21:50
A kérdező szavazást indított:
Háborús politikája szerepelt le
Belpolitikai eredménytelensége miatt
25 szavazat
2/15 A kérdező kommentje:
Miért máshol is? Németben esetleg? Azt nem tudom...
jún. 9. 21:54
3/15 anonim válasza:
Én csak kérdeztem, hogy ott, de én nem olvastam, hogy bejelentették volna, csak azt, hogy ímacron pártja nagyot bukott. Ez biztos, hogy lesznek előrehozottak?
4/15 anonim válasza:
Minden esetre Franciaországban a nyugdíjreform is nagy felháborodást keltett, de gondolom Macron ukránpártisága olaj volt a tűzre.
5/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy igaz-e. Egyelőre FB-én nagyon írják kommentben. Vajon nem igaz?
jún. 9. 22:08
6/15 anonim válasza:
eszméletlen, mennyire hülyére lehet venni embereket a 21. században, amikor minden eddiginél könnyebben lehet minél több irányból infót szerezni :(
7/15 anonim válasza:
3#
Igen, hivatalosan is előrehozottak lesznek.
8/15 A kérdező kommentje:
Vajon a francia helyzet a háborús pszichózis negatív eredményének következménye behúzza Németországot is?
jún. 9. 22:12
9/15 A kérdező kommentje:
6 Ez az eredmény pont azt mutatja, hogy nem lehet hülyére venni az embereket. Még ha cenzúra is van az emberek informálódnak
jún. 9. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!