Honnan van ennyi ásó és mosógép Oroszországba?
Ilja Jevlast, az ukrán műveleti körzet szóvivője szerint 110 ezer orosz katona készül a támadásra, és két város ellen fognak megindulni.
Ez azért is furcsa, mert azt mondták hogy a mosógépekből szedik ki az alkatrészeket, és ásvóal harcolnak az oroszok a fronton.
Én meg most olvasom, hogy az ukránok hatalmas veszteségeket szenvedtek úgy hogy többszöri kísérlet után sem sikerült áttörni az orosz védelmi vonalat.
És az oroszok nemhogy megtörni látszanak, de még egy 110 ezer fős sereggel támadásra is készülnek! Mindezt úgy hogy már ásóból is ki kellett volna fogyniuk! Hát mi a fene történik itt??!!
101: hát azért van ott még két megye amit annektáltak nem?
amúgy más szabályzat vonatkozik egy magánhadseregre mint a regulárisra, "engedékenyebb" a magánsereg.
álmodoztak erről arról, pl arról is hogy 3 nap alatt végeznek aztán cumika lett. a háború ilyen tervezés van de nem biztos hogy az történik.
Írd már le, hogy mi az orosz propaganda!
Gyenge troll...
Akkor olvass :)
Külön kiemelném azt a részt, ahol azt írják hogy Oroszország nagyobb termelést ért el, mint Ukrajna és közel 50 Ország támogatójának együttes kapacitása! Elképesztő! De ettől függetlenül lehetnek vágyvezérelt gondolataid, csak előre szólók hogy arcul fog csapni a valóság!
New York Times: Oroszország túljutott a szankciókon, növelte rakétagyártását is!
Oroszország dacolva a nyugati szankciókkal és a katonai tűzerejét megnyomorítani hivatott exportellenőrzésekkel, még magasabb szintre emelte a rakétagyártást, mint amilyen az ukrajnai konfliktus kezdete előtt volt – jelentette a New York Times.
A GYÁRTÁSI BRAVÚR MIATT UKRAJNA “KÜLÖNÖSEN SEBEZHETŐVÉ VÁLT A KÖVETKEZŐ HÓNAPOKBAN FOKOZÓDÓ TÁMADÁSOKKAL SZEMBEN”, BELEÉRTVE AZ ŐSZI ÉS TÉLI HÓNAPOKBAN AZ ENERGETIKAI INFRASTRUKTÚRÁRA MÉRT LEHETSÉGES CSAPÁSOKAT – TETTE HOZZÁ A LAP.
Oroszország a jelentés szerint megduplázta rakéták és tüzérségi lövedékek gyártását, akár évi 2 millióra, és ezzel nagyobb termelést ért el, mint Ukrajna számos nyugati támogatójának együttes kapacitása.
Ukrán tisztviselők júniusban arra figyelmeztettek, hogy Oroszország még nagyobb növekedést ért el a Kalibr és H-101 rakéták gyártásában, akár négyszeresére is növelve a termelést. Amerikai tisztviselők azonban azt állították, hogy az orosz lőszergyártók nem tudtak lépést tartani a konfliktus első évében a tüzérségi lövések ütemével, amely mintegy 10 millió lövedéket tett ki.
Oroszország gazdaságilag is túllép a nyugati szankciókon. Az ország GDP-je idén több mint 2%-kal fog növekedni, miután 2022-ben 2,1%-kal – a Világbank által előrejelzett 11,2%-os visszaesésnél jóval kisebb mértékben – zsugorodott.
“KILÁBALTUNK A VÁLSÁGBÓL, ÉS A MAI VISZONYOKHOZ KÉPEST JÓK A KILÁTÁSAINK A GYORS FEJLŐDÉSRE” – MONDTA DMITRIJ PESZKOV, A KREML SZÓVIVŐJE.
Sajnos ennek eredménye az lesz, hogy télen se áram, se fűtés nem lesz az Ukránoknak. Ezt már most borítékolom. Max a becsapódott orosz rakéták tüzes krátereinél tudnak melegedni.
Én csak a szegény ukrán embereket sajnálom, hogy ezt tette velük a kormányuk.
Olyan kormányt szavaztak meg, akik USA érdekeit szolgálják és így képviselet nélkül maradtak. Ha azt mondja az USA hogy meztelenül irány a front, mert a feladat hogy a testükkel meg kell fogni a töltényeket, akkor nincs lehetőségük ellenkezni. Márpedig a vágóhídra fogják küldeni ezeket a szerencsétlen embereket, mert USA csak ágyúgolyót lát, amikkel tudja gyengíteni Oroszországot.
#108;#109
Figyelj, én linkeltem egy hiteles nyugati hírportál cikket ami azt írja hogy ez a valóság.
Én nyilván próbálok ezekre a hiteles forrásokra támaszkodni és ebből levonni a következtetéseket.
Ezt tartom a valóságnak, és nem elhitetni akarom veled, csupán belinkeltem egy new york times cikket aztán te ezt semmibe veszed. Mert éppen nem fér bele a vágyvezérelt buborék világodba.
De ha azt mondod, hogy ez így nem felel meg a valóságnak, akkor írd meg hogy szerinted mi az?
Szerinted hazudnak? Ha állítod hogy hazudnak akkor cáfold meg olyan információval ami bizonyítható és elfogadható.
Ennek ez a menete. Ez hogy beírod, hogy troll, meg én más valóságot látok, ez gyerekes...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!