Honnan van ennyi ásó és mosógép Oroszországba?
Ilja Jevlast, az ukrán műveleti körzet szóvivője szerint 110 ezer orosz katona készül a támadásra, és két város ellen fognak megindulni.
Ez azért is furcsa, mert azt mondták hogy a mosógépekből szedik ki az alkatrészeket, és ásvóal harcolnak az oroszok a fronton.
Én meg most olvasom, hogy az ukránok hatalmas veszteségeket szenvedtek úgy hogy többszöri kísérlet után sem sikerült áttörni az orosz védelmi vonalat.
És az oroszok nemhogy megtörni látszanak, de még egy 110 ezer fős sereggel támadásra is készülnek! Mindezt úgy hogy már ásóból is ki kellett volna fogyniuk! Hát mi a fene történik itt??!!
Rosztov-Moszkva táv, több mint ezer kilométer. Tula körzetében állt meg a Wagner menet, Rosztovból indult.
62: mire gondolsz? a lázadás útjában? igen ment a wagner csapat, és?
putyinnak a repülője indult el, az nem volt megerősítve hogy ő rajta volt-e, addig ez csak találgatás. kik tűntek el?
Erről eddig én nem hallottam...
#58;59
Köszönöm a semmitmondó elemzést 😃
Majd én segítek...
Nem vagyok propagandista, csak realista vagyok és nem bolondított meg a vágyvezérelt nyugati média.
Azért az elég durva, hogy bárki aki nem hisz abban, hogy az ukránok vissza tudják szerezni az elfoglalt területeket, az már orosz propagandista...Annyira elvakult vágyvezérelt ukrán propagandisták vagytok, hogy nektek egy átlagember aki nem ért egyet veletek az már ellenség. Nagyon szomorú, hogy ide jutott a világ.
De amúgy tényleg kíváncsi vagyok, hogy te miért mondod magadat oroszellenesnek és miért mondasz engem oroszpártinak?
Ukrán emberek iránti szimpátiám valós, mert sajnálom őket hogy reménytelen helyzetbe küldik egy húsdarálóba úgy, hogy a végeredmény nem fog változni. Nyilán sajnálom az orosz katonákat is, akik áldozatul esnek ennek a helyzetnek, hiszen azt lehet látni minden esetben az ukránok nem fogják elérni a kitűzött célokat. Krímről álmodoznak, de arra sincs esélyük hogy az elcsatolt területeket visszaszerezzék.
Én nem hallgattam semmit sem el az orosz célokkal kapcsolatban, csak azt mondtam hogy mi lehet a megvalósítható cél a mostani helyzetben.
Ukránok is felsorolták hogy ők mit szeretnének, de szerinted komolyan lehet venni? Konkrétan akkor valósulnak meg az ukrán célok ha Oroszország teljes vereséget szenved és feltétel nélküli megadásra kényszerítik. Te valóban komolyan veszed ezeket a valóságtól elrugaszkodott dolgokat?
Oroszország céljai változtak, amikor nem tudták rövid időn belül megdönteni az ukrán/USA kormányt. És a változtatott célok közül se fogja mindegyiket elérni, ezt leírtam. Végeredmény az lesz, hogy megmarad egy megcsonkított Ukrajna aki USA gyarmatként fog működni. A NATO-ba való csatlakozás nem fog megvalósulni. Nem ez volt az orosz cél, de Ukrajnán belüli orosz területeket Oroszországhoz csatolták, és elérték hogy nem lehet Ukrajna NATO tag.
Nem néztem meg, de szerintem te ugyanaz a személy vagy akinek írtam hogy nem válaszolok.
Még mindig borzasztó olvasni a hozzászólásaidat.
Fogadd meg a tanácsomat, hogy hallgatni arany. Ez rád különösen értendő.
Köszönöm.
64! Épp ez az, hogy senki nem állt az útjukba, alig 8000 zsoldos majdnem elérte Moszkvát, nem gyanús?
Olvass utána, hány orosz tábornok ment el azóta "gyógykezelésre", pihenni, meg váltódott le.
Meg most mit vártál, hogy majd Putyin beismeri, hogy elmenekült?
Meg halt meg, ezek az "ukránok" egy nap volt, hogy két tábornokot is likvidàltak! Véletlen? Vagy valaki súgott nekik? Vagy netán oroszok voltak, akik így intézték el Prigo szimpatizánsok?
De ha itt tartunk Szurovikin is jól elment "pihenni" mondjuk ő legalább él.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!