Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Honnan van ennyi ásó és...

Honnan van ennyi ásó és mosógép Oroszországba?

Figyelt kérdés

Ilja Jevlast, az ukrán műveleti körzet szóvivője szerint 110 ezer orosz katona készül a támadásra, és két város ellen fognak megindulni.

Ez azért is furcsa, mert azt mondták hogy a mosógépekből szedik ki az alkatrészeket, és ásvóal harcolnak az oroszok a fronton.

Én meg most olvasom, hogy az ukránok hatalmas veszteségeket szenvedtek úgy hogy többszöri kísérlet után sem sikerült áttörni az orosz védelmi vonalat.

És az oroszok nemhogy megtörni látszanak, de még egy 110 ezer fős sereggel támadásra is készülnek! Mindezt úgy hogy már ásóból is ki kellett volna fogyniuk! Hát mi a fene történik itt??!!

2023. aug. 29. 11:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/117 anonim ***** válasza:
10%

jaj kérdező, fogd már fel, most az ukránsimogatás a menő. mivel te nem ezt csinálod, a 89-es teljes joggal mondja hogy buta vagy. teccikérteni? :D

vegyél példát róla, ő birka módon megy a tömeggel.

tudniillik putyin már az apja gyolyszijába is rákos volt, napi 3x meghal, igazából egy hologram helyettesíti és mesterséges intelligencia adja a hangját. az ukránok pedig véletlenül se orosz 2.0 verzió, ő egy külön intelligens faj.

fogadd el és kész ne ellenkezz, óké?

2023. szept. 8. 12:09
 92/117 A kérdező kommentje:

Engem nem érdekel, hogy éppen mi a menő.

Ha menőnek érzem magam mert ukránsimogató vagyok, attól nem több pénzem.

Jelenleg nem fűződik egyik félhez sem anyagi érdekem, ezért ha a tárgyilagos elemzésem sérti az oroszpárti narratívát, akkor ukránpárti, ha meg az ukránsimogató lelkébe gázolnak a tények, akkor meg oroszpárti vagyok.

Ezért mondtam, hogy ha őt ez nagyon zavarja, akkor fizessen nekem sok pénzt, és akkor leírom azt ami kedves a lelkének :)

Ameddig meg nem utal pénzt, maradok a tárgyilagos elemzésnél, ha tetszik neki ha nem.

Aztán mondhatja rám akár azt is hogy én idegen űrlény vagyok, sz@arok az elvakult véleményére. Főleg úgy hogy még meg se tudja indokolni, hogy miért mondja rám, csak betanulta a gyökér, hogy aki nem mondja az ukrán narratívát arra ezt kell mondani :D

2023. szept. 8. 12:21
 93/117 anonim ***** válasza:
92%
92: ironizáltam
2023. szept. 8. 13:38
 94/117 A kérdező kommentje:

Értettem amúgy :D

2023. szept. 8. 14:09
 95/117 anonim ***** válasza:
92%
ja oké :D
2023. szept. 8. 14:12
 96/117 A kérdező kommentje:

Te is úgy látod, hogy itt a többség agyát átmosták arra a nézőpontra amit leírtál? Szerintem az itteni média nagy része, még a nyugati Országok ukránsimogató médiájától is durvább.

Sőt tovább megyek, mert még azt vettem észre hogy az ukránok által kiadott propaganda anyagot nemhogy átveszi az itteni média, még ki is színesíti. És rengeteg embert megtévesztettek, de olyan szinten hogy én soha nem gondoltam hogy ez megtörténhet! Egészen elképesztő, hogy hogyan lehet irányítani az emberek gondolkodását a médián keresztül!

2023. szept. 8. 14:20
 97/117 anonim ***** válasza:
71%
Na erről beszélünk, köszi, hogy prezentálod! 😉
2023. szept. 8. 14:51
 98/117 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy látod, csak ennyi kellett, hogy beírjam, hogy buta vagy és az eddig "tárgyilagoselfogultfüggetlen" -de azért végig orosznyaló- narratívád átcsapott hisztibe. Elvégre, aki mást mond, annak sz@rsz az elvakult véleményére! Ezt eddig is tudtuk, de legalább bizonyítod, hogy mennyire értelmetlen volt neked itt írni.
2023. szept. 8. 14:52
 99/117 anonim ***** válasza:
91%

a média szándékosan agymosást végez és ez a "birkább" egyéneknél sikeres, gondolok azokra akik kifejezetten ukrán v oroszpártiak. ugyanez volt a járványnál, aki oltatja magát az a föld felett jár 6 méterrel aki nem az hülye, meg ugyanez fordítva aki oltatta magát azért hülye, mindenki virológus lett szempillantás alatt.

mondjuk szerintem a propaganda csak magyarra lett fordítva nem lett kiszínezve.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

ezt a kérdést én tettem fel, nézd meg a videót, elég csak az oroszukrán háborúról szóló részt.

2023. szept. 8. 14:53
 100/117 A kérdező kommentje:

1. Nem hisztiztem

2. Akkor sz@arok a véleményedre, ha nem érvelsz, csak személyeskedsz.

Építő kritikára, normális érvekre reagálok, de esetedbe azt érzem mintha galambbal sakkoznék...

"Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert."

2023. szept. 8. 15:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!