Honnan van ennyi ásó és mosógép Oroszországba?
Ilja Jevlast, az ukrán műveleti körzet szóvivője szerint 110 ezer orosz katona készül a támadásra, és két város ellen fognak megindulni.
Ez azért is furcsa, mert azt mondták hogy a mosógépekből szedik ki az alkatrészeket, és ásvóal harcolnak az oroszok a fronton.
Én meg most olvasom, hogy az ukránok hatalmas veszteségeket szenvedtek úgy hogy többszöri kísérlet után sem sikerült áttörni az orosz védelmi vonalat.
És az oroszok nemhogy megtörni látszanak, de még egy 110 ezer fős sereggel támadásra is készülnek! Mindezt úgy hogy már ásóból is ki kellett volna fogyniuk! Hát mi a fene történik itt??!!
khm khm....A NATO EGY SZERVEZET!
Annak az alapszabályát meg is lehet változtatni, lehet rendkívüli kivételt tenni stb.
úgy beszéltek itt Ukrajna NATO csatlakozásáról, mint a fénysebesség átlépéséről, hogy lehetetlen...
Basszus ébresztő! Egyáltalán nem az.
Nekem nem kell beismernem semmit sem, mivel ezeket te állítottad!
Úgy látom a dezinformációt te csinálod, nem az oroszok...
Szánalmas vagy!
A Fehér Ház és a Pentagon felett már az orosz trikolór lóg.
Jelenleg nem.
Ásóval és vasalóval harcolnak.
Így csak Ukrajnát tudják elpusztítani.
Az amit írsz csak akkor fordulhatna elő ha valami úton módon rendes fegyverekhez jutnának.
Szerinted valaha reális lenne az, hogy az oroszok Washingtont vagy New Yorkot foglalnák el? Keményen oroszpárti vagy!
#86; #87
Ha valaki bohóckodik és leírja, hogy a A Fehér Ház és a Pentagon felett már az orosz trikolór lóg, akkor én is bohóckodok egy kicsit. 😁😁😁
Jó együtt hülyéskedni, főleg mikor a 87-es leírta hogy akkor keményen oroszpárti vagyok, hát a teámat kiköptem! 🤣🤣🤣
Ééééés miért is?
Mert eddig nem tudtál mondani semmit sem, hogy miért?
Vagyis a legnagyobb problémád az volt, hogy nem mondtam vissza azokat a vágyvezérelt ukrán győzelmi narratívákat, amiket hallani szeretnél tőlem.
De egy tárgyilagos elemzés folyamán képtelen vagyok ilyen vágyvezérelt, valóságtól elrugaszkodott gondolatokat elfogadni. Hacsaknem nagyon jól megfizetsz, akkor azt írom le, amit szeretnél, függetlenül a valóságtól!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!