Honnan van ennyi ásó és mosógép Oroszországba?
Ilja Jevlast, az ukrán műveleti körzet szóvivője szerint 110 ezer orosz katona készül a támadásra, és két város ellen fognak megindulni.
Ez azért is furcsa, mert azt mondták hogy a mosógépekből szedik ki az alkatrészeket, és ásvóal harcolnak az oroszok a fronton.
Én meg most olvasom, hogy az ukránok hatalmas veszteségeket szenvedtek úgy hogy többszöri kísérlet után sem sikerült áttörni az orosz védelmi vonalat.
És az oroszok nemhogy megtörni látszanak, de még egy 110 ezer fős sereggel támadásra is készülnek! Mindezt úgy hogy már ásóból is ki kellett volna fogyniuk! Hát mi a fene történik itt??!!
Kérdező! A Minszk partraszállítóhajó és a Rosztov-na Donu tengeralattjáró elsüllyesztése is a nagy orosz terv része? Nem lesz áram és fűtés Ukrajnában, persze. Tavaly télen is megoldották, sőt a tél végére már nagyon erős lett az ukrán légvédelem, most is erős, valamint az ukránok elég sok stratégiai bombázót kilőttek, ami ezeket a rakétákat célba juttatta.
Ismerd be végre, hogy oroszpárti vagy! Itt már mindenki tudja, hogy az vagy, nem mindegy, ha teríted a kártyáid?
"A Minszk partraszállítóhajó és a Rosztov-na Donu tengeralattjáró elsüllyesztése is a nagy orosz terv része?"
Most megint hogy jön ez ide? Ki mondta ezt? Mit akarsz ezzel bizonyítani?
A rakétákról és a tűzérségi lövedékekről volt szó, én erre válaszoltam.
Amire azt írtad, hogy haha ez nem is így van. Mikor visszakérdezek, hogy hogyan, akkor hirtelen témát váltasz, és egy tengeralattjáró, meg hajó támadásokról írsz, amiről szó sem volt? De tényleg érdekel hogy miért írtad ezt most nekem címezve? Válaszolok rá, ha leírod hogy hogyan kapcsolódik a New York Times cikkhez, ami azt írta, hogy Oroszország nagyobb termelést ért el rakéta és lövedék gyártásba, mint Ukrajna és közel 50 Ország támogatójának együttes kapacitása!
"Nem lesz áram és fűtés Ukrajnában, persze. Tavaly télen is megoldották, sőt a tél végére már nagyon erős lett az ukrán légvédelem, most is erős, valamint az ukránok elég sok stratégiai bombázót kilőttek, ami ezeket a rakétákat célba juttatta."
Igen tavaly is nehéz volt az ukránoknak, de egy nagyon enyhe tél volt.
Ha nagyon kemény tél lesz, akkor is megoldhatják, de roppant nehéz lesz és sok áldozattal fog járni. Én erre próbáltam rávilágítani, hogy erre lehet számítani. Az ukrán légvédelem most se tudja lekezelni azt a rakéta mennyiséget amit most küldenek az oroszok, és ha ennyire brutálisan felpörgették a gyártást az oroszok, akkor ez még csak rosszabb lesz a tél folyamán. Az hogy kilőttek rengeteg stratégia bombázót annak nincs jelentősége ha megnézed mennyi stratégiai bombázó áll Oroszország rendelkezésére. Ettől nem fog megállni a rakétaszórás, ugyanúgy záporozni fog télen a ukrán infrastruktúrára a rakéta és drón csapás.
A légvédelem most se bír lépést tartani, és az elpusztított eszközöket se tudják megfelelő ütembe pótolni. Ezek mind tények, nem az én elképzelésem, nézz utána!
Én tények alapján mondok véleményt, nem a hasamra ütve!
Nem vagyok oroszpárti, csak a tények ezt mutatják amit írok, ez a REALITÁS, a valóság!
De cáfolj meg, nem vagyok elfogult, sőt érdekel ha más információd áll rendelkezésre!
Szerintem annyira nincsenek képbe az ukrán talpnyalók, hogy azt hiszik ezeket az ukránok gyártották, és gyártják :D
Teljesen elszakadtak a valóságtól, hihetetlen!
Az ukránok jelenleg a szovjet maradványtechnika és a Nyugatról csorgadozó fegyverek hibridjét alkotó egyveleggel harcolnak. Ordas nagy ruszki kamu, hogy az ukránok fegyverzete 100%-ban nyugati lenne...
Ki a pénisz mondta azt, hogy az ukránok gyártották a nyugati fegyvereket? Amúgy, ha annyira felpörgött Oroszországban a lőszergyártás, miért ment Putyin most Kim Dzsong Unhoz lőszert és fegyvereket kuncsorogni? Tudom, az lesz a válasz, hogy nyugati kamu. Kíváncsi lennék, ha a New York Times egy olyan cikket hozna le, hogy Ukrajna totális győzelemre áll, arra mi lenne a reakciód. De valahol sejtem, mert látszik a szófordulataidon. Ha egy nyugati cikkben oroszokat dicsérnek, az igaz, de ha ukránokat, az, kamu. Ha holnap azt hozza le a NYT, hogy Ukrajna át fogja törni az orosz vonalat, akkor már köpködni fogsz rájuk. Hiteltelen ember vagy, Kérdező, mert ha orosz sikerről van szó, akkor egyből igaznak titulálod, de ha ukrán eredményekről írnak, akkor "hülye nyugati méjnsztrím médijaaa"... Ez itt a probléma. Bármit írtak az emberek ezelőtt neked, mindent lesepörtél, veled nem lehet konstruktív vitát folytatni, mert vakhited van az oroszok irányába!
Ukrajna havonta annyi tűzérségi lőszert használ amit az EU fél év alatt tud összesen legyártani.
Még az USA se tud annyi lőszert gyártani, ami pótolni tudná ezt a gyors felhasználást.
Oroszország ennek a mennyiségnek a többszörösét használja fel!
Ebből látszódik, hogy brutálisan sokat használnak.
Amíg felpörgetik a megfelelő szintre a lőszergyártást, az időt vesz igénybe, nem csak csettintenek egyet és már kész is.
Ezt az időt akarják áthidalni a Észak-Korea segítségével, akik brutálisan nagy készletekkel rendelkeznek.
(Most biztos nagyon csalódott leszel, hogy nem a buta válasz jóslásod jött be :D)
Minden hírt meg kell vizsgálni, hogy mennyire felel meg a valóságnak, egyiket se lehet elhinni csak úgy.
Szóval én azért küldtem el azt a cikket, mert több ponton is megerősítettem hogy ez valóban igaz.
Nem szimpátia alapján nézem ezt a háborút, nem szurkolok egyik félnek sem, ahogy pl te teszed.
Nyilván ez számodra egészen elképzelhetetlen, de hidd el hogy jobb tárgyilagosan nézni ezt az egészet és nem ennyire vágyvezérelten ahogy te, mert egy buborékba zárod magad.
Velem lehet konstruktív vitát folytatni, mert mindenre érdembe válaszoltam és nyilván a sok hülyeséget le is söpörtem LOGIKUS ÉRVEKKEL és TÉNYEKKEL.
És továbbra is így fogok vitába szállni az vágyvezérelt, a valóságtól teljes elszakadó nézetekkel, ha teszik ha nem!
A KNDK megkezdi legújabb KN-09 többszörös kilövésű rakétarendszereinek szállítását Oroszországba.
A KNDK úgy döntött, hogy megkezdi legújabb KN-09 többszörös kilövésű rakétarendszereinek szállítását Oroszországba. Ezt a brit média a Mi-6-ra hivatkozva közölte.
🔻Oroszország lövedékeket és új, 300 mm-es kaliberű KN-09 többszörös kilövésű rakétarendszereket kap a KNDK-tól.
🔻Az Orosz Föderáció elnöke érdemi tárgyalásokat folytatott a KNDK vezetőjével. Moszkva és Phenjan a ballisztikus rakéták szállításának kérdéséről is tárgyalt.
🔻A koreai fegyverek októberben kezdenek megérkezni Oroszországba, novemberben az SVO zónába kerülhetnek.
🔻Kijevi nyugati szövetségesei aggódnak a KNDK-ból Oroszországba irányuló fegyverszállítások miatt.
🔻A tárgyalások eredményét Moszkva és Phenjan nem hirdeti.
Fontos megjegyezni, hogy ez a rendszer a HIMARS analógja, és a maximális rakéta hatótávolsága 380 km. Tüzérségi eszközök és lőszer szállítása is szóba került.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!