Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az USA fénysebességgel halad...

Az USA fénysebességgel halad diktatúra vagy egy polgárháború felé?

Figyelt kérdés
Gőzerővel megy előre a project 2025. Trump illetve Musk és az incel rohamosztaga (DOGE) gőzerővel dolgoznak azon hogy minden olyan állami apparátust szétverjen vagy saját embereivel töltse fel amely a fékek és egyensúlyok rendszerét tartanná fenn. Egyszerűen aki ellenkezik velük azt kirugatják. Illetve Trump maga mellé állította a milliárdos oligarchákat tehát most már komoly érdekek állnak a hatalmon maradása mögött. Még egy hónap sem telt el az elnökségből és már most olyan vérlázító dolgokat művel az adminisztráció hogy már most impeachmenttel lett trump megfenyegetve. Szét akarják az oligarcháival együtt az egész országot lopni mindent ptivatizálni. Már csak azért sem engedheti meg trump és az adminisztrációja hogy kiessen a hatalomból, mivel azonnal lecsuknák őket. Szerintetek diktatúrát akarnak trumpék bevezetni? A xar ügy az hogy Amerika nem Magyarország. Ott tényleg nem avatkozhat közbe másik ország hiába épül a diktatúra mivel ők nem egy 9 milliós népségű, jelentéktelen ország, illetve a szomszédai sokkal gyengébbek. A kérdés már csak az hogy a nem-agymosott amerikaiak el fogják ezt nézni ölbetett kézzel vagy polgárháború lesz. Szerintetek mi fog történni amerikában?

ma 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Nem lesz semmi.
ma 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Én, még ma is csak pislogok, hogy ezek, hogy a francba tudtak megválasztani, egy elitélt bűnözőt... Én nem vagyok jós, mint az első hozzászóló, de nem számitok túl sok jóra, amit most az elmúlt 1 hónapban csinált, azzal kábé szétszedi, mind a nemzetközi rendszereket, mind a saját, országát.
ma 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:
ma 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Rossz link volt.

Ezt akartam megosztani.

https://www.youtube.com/watch?v=ZpHtNWYrnEU

ma 14:34
 5/5 Sanyi2025 ***** válasza:

Közelebb van a valószínűsíthetőhöz az 1-es válasz, mint a kérdés, az amerikai társadalmi rend viszonylag erős lábakon áll. Nyilván lesz egy csomó káros hatása, de négy év alatt nem fogja tudni érdemben lerombolni ezt, kell hozzá több hasonló kormányzás egymás után.

Én inkább a klímaváltozás hatásaittól tartok, az szélsőségesebb lesz.

ma 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!