Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sajnálod-e hogy megbukott az...

Sajnálod-e hogy megbukott az Assad-rezsim Szíriában?

Figyelt kérdés
Egy kis közvéleménykutatás:

dec. 9. 16:24
A kérdező szavazást indított:
Fideszes / Mi Hazánkos vagyok, és sajnálom hogy megbukott az Assad-rezsim Szíriában.
Fideszes / Mi Hazánkos vagyok, és örülök hogy megbukott az Assad-rezsim Szíriában.
TISZA / óellenzéki vagyok, és sajnálom hogy megbukott az Assad-rezsim Szíriában.
TISZA / óellenzéki vagyok, és örülök hogy megbukott az Assad-rezsim Szíriában.
Fideszes / Mi Hazánkos vagyok, és teljesen lényegtelen számomra, hogy megbukott az Assad-rezsim Szíriában.
TISZA / óellenzéki vagyok, és teljesen lényegtelen számomra, hogy megbukott az Assad-rezsim Szíriában.
28 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Tisza és lesz@rom.
dec. 9. 16:27
 2/19 anonim ***** válasza:
22%

Egyrészről örülök mert megbukott egy gonosz diktátor. A szír népnek jobb lesz nélküle.

Másrészről sajnálom az orosz érdek miatt, ami most kapott egy ütést.

dec. 9. 16:30
 3/19 A kérdező kommentje:
Jaj, két és fél pipás, tőled nem ezt vártam volna! Sajnálnod kéne, hogy egy ruszkikegyenc diktátor megbukott, és főleg azt, hogy a térségben a ruszki befolyásnak - annnyi! Ennyi, ahogy dajcs tompika mondaná!
dec. 9. 16:32
 4/19 anonim ***** válasza:
35%

Örülök, hogy megbukott.

Egyrészt örülnek a Szírek is, ők meg csak tudják.

Másrészt Oroszország elveszített egy értékes pozíciót. Na nem mintha komoly szövetséges lett volna Aszad, viszont helyet adott az Orosz és Iráni támaszpontoknak, rajtuk keresztül csinálta Irán a x@rkavarást Izrael ellen, és innen irányította Oroszország a közel-keleti tevékenységét.

Ez nagyon jó hír a teljes nyugati világnak. Azt jelzi, hogy Oroszország már egyre kevésbé képes és hajlandó megvédeni a szövetségeseit. És azt is, hogy Irán minden eddiginél jobban legyengült.

dec. 9. 16:43
 5/19 anonim ***** válasza:
71%
Én is örülök, hgy megbukott. De tartok tőle, hogy a béke még messze van, most a felkelők különböző csoportjainak az osztozkodása következik. Remélem, nem az ISIS utódjai lesznek a nyerők.
dec. 9. 17:01
 6/19 anonim ***** válasza:
80%
egyik támogatója se vagyok és hidegen hagy.
dec. 9. 18:35
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Nekem igazából mindegy. De a szír népnek, ami most egykori al-kaidások kezére kerül és egy Erdogán-izraeli bábállam lesz már nem biztos, hogy olyan mindegy lesz
dec. 9. 18:41
 8/19 Laura H ***** válasza:
96%
Na és? Ők akarták, ez már legyen az ő gondjuk. Szír belügy. Ők se nagyon foglalkoztak vele gondolom hogy mi volt velünk szegény magyarokkal 56-ban és utána.
dec. 9. 18:56
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
Egy magyar ember számára a fő kérdés az, hogy mi a magyar nemzeti érdek illetve az európai érdek. Nos, szerintem Szíria egy mesterségesen kreált állam, a büdös életben nem volt demokrácia, és a lakosok a vallás nevében gyilkolják egymást. Jó-e az nekünk, ha ott zűrzavar, összevisszaság uralkodik? Úgy vélem az európai érdek az, hogy ebben a térségben stabil diktatúrák létezzenek, mert ezek képesek békés egységet teremteni a különböző nemzetiségek és vallási irányzatok között. Az a cél, hogy minél kevesebben akarják elhagyni a szülőföldjüket illetve akadályoztatva legyenek ebben a szándékukban. Ugyanis sajnos bebizonyosodott, nem járunk jól vele, ha idejönnek.
dec. 9. 19:14
 10/19 anonim ***** válasza:
48%
Keresztény emberként természetesen örülök neki, vége ott a hábinak, béke lesz remélhetőleg, szóval Európából a sok migráns most már vissza mehet a hazájukba.
dec. 9. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!