Elképzelhető egy nyugat-európai országban polgárháború?
húha ! vannak gondok fejben.
Trump az melyik európai országban is van pontosan ?
"Trump az melyik európai országban is van pontosan ?"
Nem kell, hogy valami európában történjen, hogy európai szemmel nézve is precedensértékű legyen.
"Trump az melyik európai országban is van pontosan ?"
Én voltam a #2-es válaszoló és ahogy a kérdező elmerengett a kérdésen Dél-Korea példáján keresztül (szintén nem Nyugat-Európai ország), úgy merengtem el én is az USA példáján keresztül és alakult ki a véleményem. Franciaországban például mindig is durvábbak voltak a lakossági megmozdulások, de a briteket is rálehetett venni egy Brexitre egy impulzív kampánnyal. És nem tudom, hogy a spanyolokkal és katalánokkal most mi újság, vagy hogy őket elfogadjuk-e Nyugat-Európainak szocio-ekonómiai értelemben, de ott is látom ebben a potenciált. Hogyha ki is törne egy polgárháború, az vajon százezrek életét követelné és évekig elnyúlna? Ebben én sem hiszek, de nem attól függ valami polgárháborúnak, hogy mennyire véresen zajlik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!