Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ősszel újra jön a Covid?

Ősszel újra jön a Covid?

Figyelt kérdés

Nem provokáció a kérdés. Nagyon nem.

Nekem a Covid előtt nem sokkal volt súlyos balesetem, műtét, aztán a franc tudja hányadik hullámban összeszedtem magam, mert muszáj volt.

Viszont mentálisan és lelkileg megviselt az egész.

Szóval én tuti kihagyom...

Viszont a Kérdés;

Miért a közelgő amcsi elnökválasztások előtt kezdik pedzegetni, hogy TALÁN lesz új variáns?

Nekem pöppet gyanúsak a dolgok.

2023. aug. 17. 18:39
 81/114 anonim ***** válasza:
27%
Nagyon cuki, hogy hogy tagadják a holtottak a valóságot. Mindent elkövetnek, hogy megcáfoljanak bármilyen tényt, abban a hitben, mintha az nekünk fájna:D. Pedig végig magukkal cs*sznek csak ki.
2023. okt. 3. 18:01
 82/114 Kroms ***** válasza:
11%

Hogy lehetne "megcáfolva", mikor a feltalálója mondja el, hogy nem diagnosztikai célra tervezte és arra egyáltalán nem is alkalmas?

2023. okt. 3. 19:04
 83/114 anonim ***** válasza:
22%
Bármennyi időt rászánnak, hogy szembemenjenek a valósággal. Ez mind elvesztegetett idő, ami nem fog visszajönni. És nagyon fog hiányozni később, hogy miért nem foglalkoztak a megoldással, amikor még lehetett volna javítani a saját helyzetükön. Helyette azt hiszik, ha jól beszólnak, azzal elmúlt a problémájuk.
2023. okt. 3. 19:14
 84/114 anonim ***** válasza:
18:39: velem nem történik semmi az égvilágon. A saját mentális állapododért viszont aggódnod kellene, a bejegyzésed alapján már túl van az ingatag státuszon is...
2023. okt. 3. 20:05
 85/114 anonim ***** válasza:

"Miért a közelgő amcsi elnökválasztások előtt kezdik pedzegetni, hogy TALÁN lesz új variáns?"

Mert most jön az őszi, taknyos idő, azért.

2023. nov. 6. 19:23
 86/114 anonim ***** válasza:
Már november 6-a van. Hol a COVID? :DDDD
2023. nov. 6. 20:04
 87/114 anonim ***** válasza:
48%

86

Mit akarsz nincs influenza szezon még!

2023. nov. 6. 20:42
 88/114 anonim ***** válasza:
43%

86-os!

Mite gondolsz? Mert itt a válaszokban szerintem senki nem írta, hogy megint jön a covid

2023. nov. 6. 20:58
 89/114 anonim ***** válasza:

88: a kérdező írta...

Ja, hogy most már az influenza szezonban jön.

Rettegjetek!

2023. nov. 6. 21:08
 90/114 anonim ***** válasza:
93%

Ha megint jön a Covid, akkor az bizonyitja a konteósoknak a hipotézisük helyességét, ha nem jön, akkor az!

Ez a jó az ilyen hiedelmekben, hogy bármit és bárminek az ellenkezőjét is rá tudják erőszakolni a hitvilágukra ;)

2023. nov. 7. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!