Ősszel újra jön a Covid?
Nem provokáció a kérdés. Nagyon nem.
Nekem a Covid előtt nem sokkal volt súlyos balesetem, műtét, aztán a franc tudja hányadik hullámban összeszedtem magam, mert muszáj volt.
Viszont mentálisan és lelkileg megviselt az egész.
Szóval én tuti kihagyom...
Viszont a Kérdés;
Miért a közelgő amcsi elnökválasztások előtt kezdik pedzegetni, hogy TALÁN lesz új variáns?
Nekem pöppet gyanúsak a dolgok.
Hogy lehetne "megcáfolva", mikor a feltalálója mondja el, hogy nem diagnosztikai célra tervezte és arra egyáltalán nem is alkalmas?
"Miért a közelgő amcsi elnökválasztások előtt kezdik pedzegetni, hogy TALÁN lesz új variáns?"
Mert most jön az őszi, taknyos idő, azért.
86
Mit akarsz nincs influenza szezon még!
86-os!
Mite gondolsz? Mert itt a válaszokban szerintem senki nem írta, hogy megint jön a covid
88: a kérdező írta...
Ja, hogy most már az influenza szezonban jön.
Rettegjetek!
Ha megint jön a Covid, akkor az bizonyitja a konteósoknak a hipotézisük helyességét, ha nem jön, akkor az!
Ez a jó az ilyen hiedelmekben, hogy bármit és bárminek az ellenkezőjét is rá tudják erőszakolni a hitvilágukra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!