Ősszel újra jön a Covid?
Nem provokáció a kérdés. Nagyon nem.
Nekem a Covid előtt nem sokkal volt súlyos balesetem, műtét, aztán a franc tudja hányadik hullámban összeszedtem magam, mert muszáj volt.
Viszont mentálisan és lelkileg megviselt az egész.
Szóval én tuti kihagyom...
Viszont a Kérdés;
Miért a közelgő amcsi elnökválasztások előtt kezdik pedzegetni, hogy TALÁN lesz új variáns?
Nekem pöppet gyanúsak a dolgok.
Rohogni fogtok, de valoszinu elkaptam 2 hete. :D
Nem a virust tagadtam amugy, hanem attol tartok, hogy hatosagi kstantent rendelnek el. Mint anno.
"attol tartok, hogy hatosagi kstantent rendelnek el. Mint anno."
Arra akkor azért volt szükség, mert még nem volt átoltva a lakosság. Most már egész más a helyzet.
18:37: tüneteim vannak, szóval vettem egy tesztet, leteszteltem magam, pozitív lett. Ezután felhívtam az orvost, és ennyi. Ha még jövő hét hétfőn élek, mehetek vissza dolgozni.
Hatósági karantén pedig már biztosan nem lesz, pontosan azért, amiért a 102-es válaszoló rámutatott + a most terjedő variánsok a fasorban nincsenek a legnagyobb halálozást okozó deltához képest.
107: neked tényleg nincs jobb dolgod mint kötekedni?
mellesleg miből jött le hogy rettegek? mert idekommenteltem egy videót? :D
A tévében soha nem a valóságot mutatják be, hanem amit el akarnak velünk hitetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!