Ősszel újra jön a Covid?
Nem provokáció a kérdés. Nagyon nem.
Nekem a Covid előtt nem sokkal volt súlyos balesetem, műtét, aztán a franc tudja hányadik hullámban összeszedtem magam, mert muszáj volt.
Viszont mentálisan és lelkileg megviselt az egész.
Szóval én tuti kihagyom...
Viszont a Kérdés;
Miért a közelgő amcsi elnökválasztások előtt kezdik pedzegetni, hogy TALÁN lesz új variáns?
Nekem pöppet gyanúsak a dolgok.
#59.
Ez tényleg undorító. És most kibújt a szög a zsákból.
Akinek a Billi bácsi ír, vagy jó pontokat az monimum a pokolban rohad meg.
Szégyen.
"Ősszel újra jön a Covid?"
Nálunk 2 kollegina is covidos jelenleg, szóval már itt is van.
Jaja, "covidosok", amit onnan lehet tudni, hogy köhintettek egyet.
67
Gondolom nem tudtad hogy az usaban meg itt is kinai tesztek voltak, amiről az elején kideritették, hogy 90% hamis az eredmény!
PCR csak örökítő anyag jelenlétét mutantka ki, az pedig barhonnan származhat. Másra alkalmatlan. Ezért lett pozitív papaja, kecske, kókuszdió a kenyai elnök próbáján, aki ez után pár nappal meg is halt.
Ezen túl, ha elég sok ciklusra teszik vissza a mintát, előbb-utóbb mind pozitív lesz.
A PCR pálcikák fején ugyanolyan mérgező, egyáltalán nem oda való idegen anyagok voltak/vannak, mint a vakcinákban.
Kery Mullis a PCR feltalálója, aki pár hónappal a Covid előtt meghalt: [link]
Így is készülnek:
Egyéb:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!