Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ősszel újra jön a Covid?

Ősszel újra jön a Covid?

Figyelt kérdés

Nem provokáció a kérdés. Nagyon nem.

Nekem a Covid előtt nem sokkal volt súlyos balesetem, műtét, aztán a franc tudja hányadik hullámban összeszedtem magam, mert muszáj volt.

Viszont mentálisan és lelkileg megviselt az egész.

Szóval én tuti kihagyom...

Viszont a Kérdés;

Miért a közelgő amcsi elnökválasztások előtt kezdik pedzegetni, hogy TALÁN lesz új variáns?

Nekem pöppet gyanúsak a dolgok.

2023. aug. 17. 18:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/114 anonim ***** válasza:
45%

Ha a járványok létét vitatod, akkor nézhetsz akár tévét, akár bármi mást időtlen időkig; mert nem a forrással van a gond, hanem a vevőkészülékkel. A valósággal

van bajod, nem a járványok létével. Nem minden dolog összeesküvés.

2023. aug. 22. 11:03
 22/114 Kroms ***** válasza:
52%

"Nem minden dolog összeesküvés." - Persze, hogy nem minden, csak aminek komoly behatása van az életünkre. Amúgy meg külön leírtam, hogy nem a tévéből szoktam tájékozódni, hanem alaposan utánanézek mindennek és pont azért tudom, amit tudok...

2023. aug. 22. 17:04
 23/114 anonim ***** válasza:
34%
Esélyes, mert a háború már kezd unalmas témává válni.
2023. aug. 29. 09:07
 24/114 anonim ***** válasza:
51%
Meg jövőre USA választások lesznek, összeáll a BLM is májusra megint.
2023. aug. 29. 11:17
 25/114 Kroms ***** válasza:
47%
Ok, most néztem meg a tegnapi híradót és úgy néz ki, hogy tényleg újra be akarják indítani a járványhisztit, hogy megadják a gazdaságnak a kegyelemdöfést. Lehet készíteni a szájkosarakat és a holtási igazolványt...
2023. szept. 8. 22:12
 26/114 anonim ***** válasza:
68%

25: és még tegnapelőtt is lehülyézték a birkák, ha valaki azt mosnta megint megpróbálják a covidot meg az oltasokat. Erre tegnap megjelent rusnyai.

Ezek a birkák tenyleg halomra fogják oöletni magukat, mert a "tévé bemondta", meg a "tudomány nevében"

2023. szept. 8. 22:18
 27/114 Kroms ***** válasza:
65%

Számomra is nehéz elhinni, hogy megint megpróbálkoznak vele. A lakosság nagy részének már biztos, hogy tavaly elege lett az egészből, úgyhogy most jó eséllyel nem lesz meg ugyanaz az engedelmesség.

2023. szept. 8. 22:33
 28/114 anonim ***** válasza:
54%

27: 2020-ban is ezt hittük, aztán kiderült, hogy az emberek 2/3-a debil.

Ugyanolyan debilek most is. Lesz'rom.

2023. szept. 8. 22:36
 29/114 anonim ***** válasza:
2023. szept. 8. 22:40
 30/114 A kérdező kommentje:

Nehogy azt hidd. És nem csak a témában.

Az emberiség még soha nem volt ilyen állapotban. Ha igen az civilizációs összeomlással járt, amit már elfelejtettünk, és régen volt.

Most leznk csak igazán birkák és engedelmesek a sudrák...

Jöhetne már az az új özönvíz.

2023. szept. 9. 05:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!