Ősszel újra jön a Covid?
Nem provokáció a kérdés. Nagyon nem.
Nekem a Covid előtt nem sokkal volt súlyos balesetem, műtét, aztán a franc tudja hányadik hullámban összeszedtem magam, mert muszáj volt.
Viszont mentálisan és lelkileg megviselt az egész.
Szóval én tuti kihagyom...
Viszont a Kérdés;
Miért a közelgő amcsi elnökválasztások előtt kezdik pedzegetni, hogy TALÁN lesz új variáns?
Nekem pöppet gyanúsak a dolgok.
Ha a járványok létét vitatod, akkor nézhetsz akár tévét, akár bármi mást időtlen időkig; mert nem a forrással van a gond, hanem a vevőkészülékkel. A valósággal
van bajod, nem a járványok létével. Nem minden dolog összeesküvés.
"Nem minden dolog összeesküvés." - Persze, hogy nem minden, csak aminek komoly behatása van az életünkre. Amúgy meg külön leírtam, hogy nem a tévéből szoktam tájékozódni, hanem alaposan utánanézek mindennek és pont azért tudom, amit tudok...
25: és még tegnapelőtt is lehülyézték a birkák, ha valaki azt mosnta megint megpróbálják a covidot meg az oltasokat. Erre tegnap megjelent rusnyai.
Ezek a birkák tenyleg halomra fogják oöletni magukat, mert a "tévé bemondta", meg a "tudomány nevében"
Számomra is nehéz elhinni, hogy megint megpróbálkoznak vele. A lakosság nagy részének már biztos, hogy tavaly elege lett az egészből, úgyhogy most jó eséllyel nem lesz meg ugyanaz az engedelmesség.
27: 2020-ban is ezt hittük, aztán kiderült, hogy az emberek 2/3-a debil.
Ugyanolyan debilek most is. Lesz'rom.
Nehogy azt hidd. És nem csak a témában.
Az emberiség még soha nem volt ilyen állapotban. Ha igen az civilizációs összeomlással járt, amit már elfelejtettünk, és régen volt.
Most leznk csak igazán birkák és engedelmesek a sudrák...
Jöhetne már az az új özönvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!