42: lécci oltást még be magad. Akkor talán megértesz egy kérdőmondatot. Az én adagomat is "felveheted". Nem sajnálom, remélem hatni fog.
2023. szept. 17. 20:56
44/114 anonim válasza:
Múlt héten 3 maszkos embert láttam az utcán
2023. szept. 18. 06:45
45/114 anonim válasza:
43: nem fogom még egyszer beoltatni magam.
Viszont a magadfajta konteós szerencsétlenek miatt lett akkora járvány, amekkora. Nagy szerencsénk volt az omikron mutációval, ami miatt tényleg egy sima influenza szintjére gyengült a vírus. De ez nem nektek köszönhető.
2023. szept. 18. 18:27
46/114 anonim válasza:
45: nem oltatod be magad, konteos vagy.
Le vagy maradva, már nem omikron van, hanem eris és pirola, már most kezdj el sorba állni, mert a CDC már bejelentette, hogy a régi oltások nem hatnak ezekre. Múlt hét óta van rajuk oltás. Meg 20-at kell aludni és hozza neked cilike. Felveheted nemsokára.
2023. szept. 18. 18:33
47/114 anonim válasza:
46: én úgy hallottam, azt jelentették be, hogy a régi oltások ugyanúgy hatnak ezekre is. Persze én nem a Hihetetlen magazinból meg a facebook élet iskolája csoportokból tájékozódom. De ha nem hatnának, akkor sem oltatom be, mert már nem releváns, csak a konteósoknál.
2023. szept. 18. 18:46
48/114 A kérdező kommentje:
#45.
Ha ez nekem szólt, van kis meglepetésem;
4 oltasom is van!
Látom nem tudsz elvonatkoztatni a járványoktól meg a jogtól.
Jó színházasdit.
2023. szept. 18. 18:46
49/114 anonim válasza:
Nem neked szólt, kérdező, hanem a 43-as hozzászólónak, oda is írtam...
2023. szept. 18. 18:49
50/114 anonim válasza:
46: ok boomer,🤣 jó neked az, ahonnan veszed az infót, ipper pál majd beolvassa neked. Ne foglalkozz a CDC-vel. Téged kikerül majd a vírus, úgyis ez az új csak agyra hat. Benned éhen halna. De a Cavintont azért, ne tagadd meg magadtól. Az napi üveg vegykó után legalább 😆 vagy előtte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!