Ősszel újra jön a Covid?
Nem provokáció a kérdés. Nagyon nem.
Nekem a Covid előtt nem sokkal volt súlyos balesetem, műtét, aztán a franc tudja hányadik hullámban összeszedtem magam, mert muszáj volt.
Viszont mentálisan és lelkileg megviselt az egész.
Szóval én tuti kihagyom...
Viszont a Kérdés;
Miért a közelgő amcsi elnökválasztások előtt kezdik pedzegetni, hogy TALÁN lesz új variáns?
Nekem pöppet gyanúsak a dolgok.
Kérdező!
Hogy érted, milyen értelemben jön a covid? Maga a vírus jön és betegít meg embereket, vagy arra gondolsz, hogy a vírusra hivatkozva különböző korlátozások jönnek?
Mi az, hogy tuti kihagyod? Hogyan? Egyik esetben sem rajtad múlik, ha a betegségtől félsz, akkor max. beoltatod magad, ritkán mész ki, stb., de attól még elkaphatod. Ha a korlátozásoktól, akkor sem tudod kihagyni, ha maszkban lehet boltba menni, akkor felveszed te is. Vagy mire gondolsz?
90-es!
Ez jó, amit írtál.
Nem tudom melyik oldalon állsz, de ez mindkettőre igaz. Ha nem jön, akkor a covid rettegők pl mondhatják, hogy az oltások megoldották a problémát, az ellentábor meg mondjuk azt, hogy most a háborúk miatt nem kell covidozni, majd később veszik elő. Ha jön a covid, akkor meg az van, hogy a vírustagadók miatt jelent meg újra, illetve a másik fél részéről "Na ugye, megmondtuk, hogy ez lesz!"
"a kérdező írta..."
Nem. A kérdező kérdezte.
"Ha nem jön, akkor a covid rettegők pl mondhatják, hogy az oltások megoldották a problémát, az ellentábor meg mondjuk azt, hogy most a háborúk miatt nem kell covidozni, majd később veszik elő. Ha jön a covid, akkor meg az van, hogy a vírustagadók miatt jelent meg újra, illetve a másik fél részéről "Na ugye, megmondtuk, hogy ez lesz!""
Így van. Csak akkor még mindig kérdés, hogy ki milyen következtetést von le ebből... :)
A félműveltek a legveszélyesebbek.
94-es!
Igen és mindegyik oldal azt hiszi, hogy a másik a hülye.
22:09: ennek örömére én elkaptam.
Ja, szóval itt a Covid. Csak senkit sem érdekel. A kérdezőt és a hasonszőrű konteós haverjait leszámítva.
"én elkaptam. Ja, szóval itt a Covid."
Magadat tesztelted kíváncsiságból, hogy az-e, vagy az orvos? (Csak kíváncsi vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!