Ősszel újra jön a Covid?
Figyelt kérdés
Nem provokáció a kérdés. Nagyon nem.
Nekem a Covid előtt nem sokkal volt súlyos balesetem, műtét, aztán a franc tudja hányadik hullámban összeszedtem magam, mert muszáj volt.
Viszont mentálisan és lelkileg megviselt az egész.
Szóval én tuti kihagyom...
Viszont a Kérdés;
Miért a közelgő amcsi elnökválasztások előtt kezdik pedzegetni, hogy TALÁN lesz új variáns?
Nekem pöppet gyanúsak a dolgok.
2023. aug. 17. 18:39
71/114 anonim válasza:
69
Tudományosan bizonyitották a németek te szerencsétlen !
Ennyire ostoba ember mint te nem sok van, hogy egy kamu tesztre beveszi a kisérleti cuccot!
Vagy trollkodsz inkább!
72/114 anonim válasza:
71# Ülj le, szívj el egy cigit... Mondogasd szú-szá... Nem ám itt még valami bajod lesz.
74/114 anonim válasza:
Miért lennék troll, mert nem egyezik a véleményem a tiéddel? Amúgy, ha ez ennyire tudományosan be lett bizonyítva, miért nem ettől zeng a net?
75/114 Kroms válasza:
Zengett az 2020 tavaszától kezdve 2 éven át megállás nélkül, csak te maradtál le róla.
78/114 anonim válasza:
Ki bizonyította be? Rákeresnék.
79/114 anonim válasza:
80/114 anonim válasza:
79:
Édes istenem, megint az ezerszer megcáfolt hiedelem a PCR-tesztek alkalmatlanságáról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!