Ősszel újra jön a Covid?
Figyelt kérdés
Nem provokáció a kérdés. Nagyon nem.
Nekem a Covid előtt nem sokkal volt súlyos balesetem, műtét, aztán a franc tudja hányadik hullámban összeszedtem magam, mert muszáj volt.
Viszont mentálisan és lelkileg megviselt az egész.
Szóval én tuti kihagyom...
Viszont a Kérdés;
Miért a közelgő amcsi elnökválasztások előtt kezdik pedzegetni, hogy TALÁN lesz új variáns?
Nekem pöppet gyanúsak a dolgok.
2023. aug. 17. 18:39
111/114 anonim válasza:
109:
Kivéve természetesen az M1-et, nemigaz?
112/114 anonim válasza:
Az azért elég jó kérdés a videó alatti kommentekben, hogy
"Hogy lenne ünnepek alatt, amikor a többség otthon tartózkodik, nagyobb a társadalmi érintkezés, mint amikor mindenki dolgozik, munkába és iskolába jár, a családjuk mellett még a kollégákkal, osztálytársakkal is találkoznak nap mint nap?"
:)
113/114 anonim válasza:
112: ez teljesen jogos :D de a lipsiknek jóvanaz, azok mindent elhisznek ami a kedvenc médiájukban elhangzik
114/114 anonim válasza:
Egyébként is vége már az ősznek (amiről a kérdés szól), az ünnepeknek is, mindjárt itt a tavasz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!