Ősszel újra várhatók covid lezarasok ? Meg milyen válságok jöhetnek meg ?
Szép lenne ha egyszere lenne egy új nagy covid hullám és energia és inflációs válság.
Már csak egy új nagy migrációs hullám kellene délről és teljes lenne a sor
Mondhatóm szép kilatasok
Államnak gondolom hatalmas kiadás
A déli határt védeni plusz ukrán határt is jelentős erőkkel.
Plusz az egészségügyi kiadások egy új covid hullámban
És fenntartani a rezsicsokkentest védeni a lakosságot anyagilag is.
Úgy hogy közben a vilagpiaci nyersanyag árak elszáltak
Szerintem most kb 8-10-szer annyian leszünk, akiknek nagyon tele lesz a faxa azzal, hogy megint h'lyének akarják nézni.
Én személy szerint "fejjel fogok menni a falnak", és le fogom xarni a maszkviselést.
A rendőröket pedig a qrva anyjukba fogom küldeni, maximális hangerővel.
Nem fog érdekelni a következmény. Nem az én szegénységi bizonyítványom lesz ha elzárnak azért, mert nem raktam fel a szájkosarat. Ültem már eleget, nem ijedek meg.
Lesz itt akor minden de hol van erre pénz?
Együttesen ez sok lesz .
Gondoljunk bele mekkorák ezek a kiadások.fent lehet ezt egyáltalán tartani hosszú távon?
#5-nek:
Egyébként statisztikailag bizonyított, hogy az oltottak a védtelenebbek.
De ez ne zavarjon senkit. A következő hullámnál szépen elfelejtik ezt, és rohannak újra oltatni. XD
HAJRÁ! Hulljon a férgese.
Gondoljunk bele mekkorák ezek a kiadások.fent lehet ezt egyáltalán tartani hosszú távon?
Bevezetnék még pár NEM-megszorítást aztán onnantól fogja futni mindenre...
#7-nek:
Szerintem mivel nincs lóvé, így kis hazánkban hullám sem lesz. Már az előzőt is csak ímmel-ámmal "futtatta le" a kormány.
Fogadjunk? XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!