Miért olyan fontos a pride?Miért baj, ha korlátozni akarják?
Ez egy eleve az USA-ból importált dolog.
A hálaadást sem tartjuk meg.
Eleve nem kellett volna importálni, már az elsőt sem szabadott volna engedélyezni.Magyarországnak még lett volna esélye erre a 90-es években, amikor megtartották az elsőt.
Plusz, politikai jelentősége is van ennek a felvonulásnak.
Európának semmi köze hozzá, ha csak nem az USA Temus másolata akar lenni.
Ráadásul az én identitásom, világnézeti,vallási meggyőződésem ellen megy.Nyilván, nem fogom zsebkendővel törölgetni a könnyeimet, ha betiltják.Fehér, keresztény, családos fiatal férfi vagyok, gyakorlatilag minden ellen van ez a felvonulás, ami vagyok.

Így működik a propaganda, morzsik. Hirtelen eltűntek a migránsos kérdések, és a teljes fidesz troll csapat a pride témát tolja.
Tessék megnézni.
De hamarosan vége lesz, kicsi fideszesek.

Lassan írom, hogy egy fideszes is megértse: ha Gyurcsány a békementet tiltaná be, az szerinted diszkriminatív lenne?
Miért érdekel téged, hogy vonaglik pár meztelen pasi? Félsz, hogy felizgulsz rájuk? Vagy épp nem félsz, mert tudod, hogy igen, de akkor kidobnak az imakörből?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!