Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ősszel újra jön a Covid?

Ősszel újra jön a Covid?

Figyelt kérdés

Nem provokáció a kérdés. Nagyon nem.

Nekem a Covid előtt nem sokkal volt súlyos balesetem, műtét, aztán a franc tudja hányadik hullámban összeszedtem magam, mert muszáj volt.

Viszont mentálisan és lelkileg megviselt az egész.

Szóval én tuti kihagyom...

Viszont a Kérdés;

Miért a közelgő amcsi elnökválasztások előtt kezdik pedzegetni, hogy TALÁN lesz új variáns?

Nekem pöppet gyanúsak a dolgok.

2023. aug. 17. 18:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/114 anonim ***** válasza:
*emberknek*
2023. szept. 9. 08:59
 32/114 A kérdező kommentje:

A Covid hatósági része valaminek a tesztje volt. Ez nem vitás, tény.

Viszont valamiben - és itt nem az oltásokra gondolok - tényleg hullottak az emberek. Meg covidon átesetteket is ismerek, tehát a vírus valós. Ez is tény.

Abban meg nincs igazad, hogy fejlődni fog tovább a rendszer nélkülük. Valóban kellenek nekik a hülyék is, de az ő egy részük kiváltható, a hatalmukat meg átmentik, mint mindig.

Vannak olyan teóriák is, hogy 2019től pont azért ennyire izgalomdúsak az évek, események mert veszélyben volt/van a hatalmuk, így - hogy átmentsék - kellenek ezek a balhék.

2023. szept. 9. 14:43
 33/114 A kérdező kommentje:

Tájékozottnak gondolom magam, és sok helyen olvastam ezt a dátumot. De nem vágom. Gondolom valami kamu céldátum. A kamut úgy értem, hogy valamiért megmagyarázzák, hogy percre pontosan 2030.

De miért pont 2030?

Úgy tudom, mint civiliációs összeomlás dátumára hivatkoznak főleg. Dehát az már rég összeomlott és társadalmak sincsennek.

Az véleményem az, hogy az I. Világháborúval ért véget a társadalom, meg a civilizációnk. De a kettőt együtt "II. Harminc éves" háborúnak is nevezik.

1945 után aztán nem is kérdés :D

2023. szept. 9. 14:55
 34/114 anonim ***** válasza:
46%

2030: tőlük kell megkérdezni, az ENSZ-től, a WEF-től, a többi globalista mozgalomtól és szervezettől, hogy miért ezt sz évet választották.

A mi oldalunkon tudjuk a választ.

2023. szept. 9. 14:58
 35/114 A kérdező kommentje:

Egy filozófustól, aki ezt a jobboldali, hagyományhű konzervatív vonalat viszi, Ő azt mondja, és az események utólagos vizsgálatával egyetértek, hogy "minimum 100 évre előre vannak forgatóköhyveik". Tehát A terv után B,és így tovább.

Ezért sem fog a rendszerük összeomlani, és hatalmon fognak maradni. Sajnos.

Ezeken tényleg Kalki segíthetne egyedül.

/Kali-juga koordinátarendszere tökéletesen leírja az egészet/

Csak a kérdés, hogy hol tartunk benne? Mert ha csak most kezdődik akkor hajaj... pont hogy tetőzik a hatalmuk.

2023. szept. 9. 15:01
 36/114 anonim ***** válasza:
0%

Az a közelgő választás csak 2024 őszén lesz kérdező, szóval még elég messze van.

Szóval mi gyanús?

2023. szept. 11. 19:18
 37/114 anonim ***** válasza:
0%
37: édesapám, melyik oldalon is álltok ti? A zártosztályén? Nyilvánvaló, hogy ön- és közveszélyes vagy.
2023. szept. 11. 19:20
 38/114 A kérdező kommentje:
Magyarázzatok csak. :D
2023. szept. 11. 20:31
 39/114 A kérdező kommentje:
Na még hülyék vagyunk, meg elmebetegek?
2023. szept. 17. 17:37
 40/114 anonim ***** válasza:
38%
#39: Neeem, ti átláttok a szitán 😂
2023. szept. 17. 17:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!