Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha Magyarország háborúba...

Ha Magyarország háborúba keveredne egy szomszédos országgal, ti harcolnátok Magyarországért vagy megpróbálnátok kibújni ez alól?

Figyelt kérdés
Én nem szeretnék senkit se megsérteni, de nem sokat jelent számomra ez az ország, így az életemet sem adnám érte. Persze itt születtem, itt nőttem fel, de nemzettudatom egyáltalán nincs hiszen tudom magamról, hogy szlovák-ruszin-német felmenőim vannak. Na de sok beszédnek sok az alja, egyszerűen csak kíváncsi vagyok ti hogy vélekedtek a dologról így 2014 derekán. :)
2014. júl. 19. 01:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
18%

# 50:

Aztahétszázát, micsoda nőies és kemény szavak. :) Nem pityeregnék a pincében. Ha lenne barátnőm, akkor vele együtt és a családommal mennénk nyugatra. Ha valami baj van, akkor pedig értelemszerűen megvédeném.

Az hogy lelépek, nem egyenlő azzal, hogy egy gyáva fsaz vagyok. Inkább csak azt, hogy nem látom értelmét az életnek egy háborús övezetben. Szerintem ez természetes jelenség, nézd csak meg a sok menekültet világszerte. (Igen, én így védeném meg őket, hogy nem hagyom őket magukra, hanem együtt megyünk egy jobb helyre...)

De azért megnéznélek ahogy ekkora szád van a frontvonalon is. Szerintem te lennél az első, aki összeszarnád magad.

és mit szólsz, hogy én tudtam ezek után is személyeskedés nélkül válaszolni? Megpróbálhatnád te is néha.

2014. júl. 19. 20:35
 52/79 anonim ***** válasza:
55%

51# És ha a barátnőd vagy a családod nem akar menni, akkor mit csinálnál ? Otthagynád őket vagy erőszakkal magaddal rángatnád ? Azon azért remélem nem csodálkozol miért nincs barátnőd ...

"Az hogy lelépek, nem egyenlő azzal, hogy egy gyáva fsaz vagyok."

Dehogynem ez pontosan ezzel egyenlő .

"Szerintem te lennél az első, aki összeszarnád magad. "

Persze hogy félnék . Ha az ember háborúban van, lőnek rá, robbannak a gránátok, nincs olyan aki nem fél . De ennek ellenére ott maradnék és csak azért is küzdenék tovább, mert ez a kötelességem . Kár hogy te gerinc nélkül, tejbetöknek születtél .

2014. júl. 19. 20:52
 53/79 anonim ***** válasza:
55%

# 52:

A rokonaimnak van annyi eszük, hogy nem akarnak egy háborús zónában maradni... Jönnének. Ráadásul apai ágon a nagyszülők 56-ban kimenekültek Németországba, amikor elárulták őket a saját honfitársaik. Csak 94-ben jöttek haza. Nem hiszem, hogy maradnának.

Még mindig nem gyávaság menni akkor, amikor tudod hogy esélytelen harcolni. A történelem során rengeteg példa volt erre...

Miért személyeskedsz még mindig? Régen szexeltél, vagy fáj valamid?

2014. júl. 19. 21:10
 54/79 anonim ***** válasza:
57%
Mi az hogy ha esélytelen nem lehet megvédeni az országot?egy ilyen esetbe azonnal családostól felszámolnám az olyanokat kik nem harcolnak az országért
2014. júl. 19. 23:16
 55/79 anonim ***** válasza:
27%
utolsó akkor te meg egy náci kollaboráns vagy...
2014. júl. 19. 23:45
 56/79 anonim ***** válasza:
54%

Nem érdekel ki minek mond

De inkább leszek n?ci mint áruló ha bűn a házamat szeretni én bevallom bűnös vagyok akkor

2014. júl. 20. 00:09
 57/79 anonim ***** válasza:
64%

"Még mindig nem gyávaság menni akkor, amikor tudod hogy esélytelen harcolni. A történelem során rengeteg példa volt erre... "

Tényleg, mondjál már példákat . Én is mondok neked párat :

1, 1939-1940 finn-szovjet háború, 3 millió lakos 200 millióval szemben, a finnek nyertek .

2, 1979-1989, Afganisztán az akkorra már szuperhatalom Szovjetunióval szemben, az afgánok nyertek .

3, 1552 Eger ostroma, 2000 fő (sok nő és gyerek) 60000 képzett harcossal szemben, mi nyertünk .

Háborúban olyan szó nem létezik hogy esélytelen .

Mert ha úgy disszidálnál hogy Magyarország kezdeményez valami értelmetlen háborút az még nagyjából oké, de ha minket támadnának, akkor minden állampolgárnak kutya kötelessége a katonai szolgálat . Az hazaárulás ha akkor hagyod cserben az országodat amikor a legnagyobb szüksége van rá . Ezt nem tudod kozmetikázni ez hazaárulás, és aki ilyen helyzetben elmenekül az gyáva, ennyi .

"utolsó akkor te meg egy náci kollaboráns vagy..."

Te miről beszélsz, hogy jönnek ide a nácik ?

2014. júl. 20. 00:17
 58/79 anonim ***** válasza:
53%
az orosz-finn háborút nagyon nem a finnek nyerték barátom
2014. júl. 20. 01:18
 59/79 anonim ***** válasza:
Simo Häyhä, a Fehér Halál. :)
2014. júl. 20. 02:24
 60/79 anonim ***** válasza:
0%
Annácska magácska meg ne szóljon bele az urak dolgába tessék szépen csendbe visszahúzódni nem itt hivalkodni asszony létire
2014. júl. 20. 03:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!