Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha Magyarország háborúba...

Ha Magyarország háborúba keveredne egy szomszédos országgal, ti harcolnátok Magyarországért vagy megpróbálnátok kibújni ez alól?

Figyelt kérdés
Én nem szeretnék senkit se megsérteni, de nem sokat jelent számomra ez az ország, így az életemet sem adnám érte. Persze itt születtem, itt nőttem fel, de nemzettudatom egyáltalán nincs hiszen tudom magamról, hogy szlovák-ruszin-német felmenőim vannak. Na de sok beszédnek sok az alja, egyszerűen csak kíváncsi vagyok ti hogy vélekedtek a dologról így 2014 derekán. :)
2014. júl. 19. 01:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
55%
Ez egy érdekes dolog. Egy esetleges honvédő háborúban MEGFELELŐ felszereléssel és vezetéssel talán megérné harcolni az országért, igaz a lakosai nagy részéről ez nem mondható el! A parlamentet meg nyugodtan lebombázhatják! :D
2014. júl. 19. 13:33
 32/79 progizo ***** válasza:
49%

Érdekes társaság gyűlt itt össze: a békét, jólétet, kényelmet magától értetődően elvárják a hazától, ám ha ezt meg kellene védeni és a hazáért kellene áldozatot hozni, azt csinálják mások, mert ők már felkötnék a nyúlcipőt.

Ezek után én továbbra is azt mondom, hogy a magam részéről én harcolnék, de nem az ilyen drágalátos kompániáért, hanem azért, hogy a hazám továbbra is fennmaradjon, sőt, lehetőség szerint nagyobbodjon, erősödjön. És én a haza részének tekintem az elcsatolt országrészeinket is, úgyhogy ha valamelyik szomszéd ránk támadna, addig harcolnék, míg a Kárpátokon túlra nem kergetném az ellenséget, megoldva ezzel egyszer s mindenkorra az 1920 óta tartó kérdést.

2014. júl. 19. 13:46
 33/79 progizo ***** válasza:
100%

#22.: " NAgyapám a Don-kanyarban halt meg, ahol nem a hazámat védte (hogy is lehetne több ezer kilométerrel arrébb tenni ezt?)"

Kérdezd meg az MSZP-s Szekeres Imrétől, aki szerint a magyar érdekeket a határainktól több ezer km-re, Irakban meg Afganisztánban kell megvédeni.

Vagy érdeklődj az USA-nál meg más olyan államoknál, amelyek külföldi beavatkozásokat hajtottak/hajtanak végre, hogy miért teszik ezt.

Ha másért nem, pont azért kellett a Don-kanyarnál a magyar érdekeket védeni, mert érdekünk volt a német győzelem, nehogy a sztálinisták jöjjenek el ide, Berlin felé útbaejtve minket.

2014. júl. 19. 13:50
 34/79 anonim ***** válasza:
42%

32: Háború helyett a politikusokat - akik a háborúba sodorják az országot - kéne lelőni, nem a másik oldal ártatlan lakosait.

A politikusoknak és a hazának igenis az a feladata, hogy biztonságot adjon.

2014. júl. 19. 14:03
 35/79 anonim ***** válasza:
3%

# 32:

A vicc az, hogy mondjuk ha elköltöznék nyugatra és ott jól érezném magam (mert itthon nagyon nem), akkor azért simán kész lennék harcolni. Ilyen globalista világban már nem számít annyira a lokálpatriotizmus szerintem.

2014. júl. 19. 14:04
 36/79 anonim ***** válasza:
56%
Végigolvastam a válaszokat és igencsak elcsodálkoztam rajta . Egyszerűen fel nem tudom fogni hogy egy honvédő háborúban, ahol mondjuk a románok, szlovákok vagy szerbek támadnának minket (mert másmilyen nép nem igazán jöhet szóba), itt mindenki olyan gyáva kukac lenne hogy elfutna, meg kibújna a felelősség alól . Nekem nem ez a szülőhazám, de régóta élek itt, és ilyen helyzetben lány létemre az első lenne hogy jelentkezzek katonai szolgálatra . Nézzetek már magatokba egy kicsit, mert ez nagyon szánalmas . Elképesztő mit művelt 20 év alatt a liberális média az emberekkel ...
2014. júl. 19. 15:58
 37/79 anonim ***** válasza:
0%

# 36:

Értelemszerűen nem a románoktól meg szlovákoktól tartok... én legalábbis. Hanem mondjuk ha jönne egy orosz, kínai, vagy német hadosztály, akkor húznám el a csíkot.

2014. júl. 19. 16:35
 38/79 anonim ***** válasza:
46%
Jézusom mennyi puhap*cs van itt ..
2014. júl. 19. 17:03
 39/79 anonim ***** válasza:
67%
jól van Annácska kirakunk előre te leszel a nehéztüzérség
2014. júl. 19. 17:09
 40/79 A kérdező kommentje:
őt kéne meglőni spermával xD
2014. júl. 19. 17:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!