Ha Magyarország háborúba keveredne egy szomszédos országgal, ti harcolnátok Magyarországért vagy megpróbálnátok kibújni ez alól?
Egyetértek Annával.
Én is nő vagyok és nem értem, hogy sok férfi itt miért olyan gyáva.
Néha tényleg szükség lenne a mai fiúknak a sorkatonaság, mert kezdenek olyanok lenni, mint a nők.
Egy nőnek férfi kell és nem olyan "fiú", aki hosszabb ideig reszeli a körmét, mint én.
A katonaság úgymond férfit nevelt a fiúkból.
Természetesen nem erre a szovjet mintájú micsodára gondoltam, emiatt sokszor depressziósak vagy alkoholisták lettek.
Viszont, ami a szovjet mintájú előtt volt, a nemzeties szellemű, nos az jobb volt.
Én mondjuk a katonaság nélkül is depressziós vagyok. Ha fegyvert kapnék a kezembe, abból sok jó nem sülne ki...
Osztrák, vagy svájci mintájú katonaságban mondjuk benne lennék. Otthon laknak, hazavihetik a fegyvert és úgy van a kiképzés, mint egy sima munkahelyen. Sokkal jobb, mint szocreál barakkokban parasztokkal tanyázni.
"őt kéne meglőni spermával xD"
Hú de nagy jampi vagy, akkor keménykedjél amikor jön az oláh horda és be kell vonulni .
"Sokkal jobb, mint szocreál barakkokban parasztokkal tanyázni."
Pont ez erősíti a csapatszellemet, és az összetartozást .
"Akkor nem értem, hogy miért az 50 kilós kislányoknak van barátnőjük, akik még egy lánytól is félnek..."
Ez hülyeség, van egy szűk tini réteg akiknek ez jön be, de a többségnek nem . Hol látsz olyan 30 éves nőt akinek ez jön be ?
# 44:
A hozzászólásaid tipikus példája annak, amikor valaki más fsazával veri a csalánt. Ha háború lesz, akkor nem téged fognak behívni, hanem engem...
A nők is kivették a részüket a háborúból.
Sok jó női mesterlövész volt II. Világháborúban.
"A hozzászólásaid tipikus példája annak, amikor valaki más fsazával veri a csalánt. Ha háború lesz, akkor nem téged fognak behívni, hanem engem..."
Jaj te szegény . Sorra erőszakolnák meg a nőket, meg bántalmaznák a gyerekeket, de te a pincében pityeregnél vagy elfutnál . Remélem nem tartod magad férfinak, maximum a tejbetök kisfiú jelző illene rád, aki baj esetén egyből rohan anyuci szoknyája alá . És ha a barátnődet megtámadnák az utcán akkor is elfutnál ? Huh még így látatlanban is milyen taszító vagy ... Egyébként írtam hogy én is bevonulnék, nekem ez természetes lenne hogy megvédjem a lakóhelyem és a családom, kár hogy neked nem az .
"igen a hölgyek otthon biztonságban lesznek amíg a férfiakat halomra ölik (hmmm akkor azt hiszem holnaptól én is hölgy leszek...)"
Nem tudom miért használod te is a férfi jelzőt . Egy férfi megvédi a családját és az otthonát, rád is maximum a tejbetök kisfiú jelző illene . Amúgy el se hinnétek hogy ez egy nőnek milyen taszító .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!