Ha Magyarország háborúba keveredne egy szomszédos országgal, ti harcolnátok Magyarországért vagy megpróbálnátok kibújni ez alól?
dehogy védeném h*ly lennék még véletlenül lelőnek vagy ki tudja...akár még meg is hallhatnék
Ha háborúzni akarnának akkor menjenek verekedni egymással akik kitalálták
húznék el az országból amilyen gyorsan csak lehet
nem lövetem le magam olyanért, aminek semmi értelme
nézd csak a német katonákat a 2. világháborúban, amíg megy a háború ők a nemzeti hősök akik megmentik Németországot a bolsevik blablablabla tól...
ma meg mi van? saját országuk kriminalizálja őket, nyugati filmiparból más se ömlik, hogy az utolsó utáni kis közlegény is tehet arról amit fent kitaláltak, mocsoknémetek, királyamcsik, szegényzsidók
én ezért nem vagyok hajlandó lelövetni magam, hogy az unokám azt hallja mindenhonnan 70 év múlva, hogy a nagyapja mekkora mocsok volt
A kérdés nem az volt hogy meghalnál-e, hanem hogy harcolnál-e, lényeges különbség.
Na mindegy, talán egyszer eljut ez az ország oda, hogy nem csak az olvasás, de az értelmezés is menni fog. Akkor talán ilyen kérdés sem merül fel.
Attól függ.
Ha lenne értelme és esély a győzelemre, akkor mint vállalkozó anyagilag támogatnám a hadsereget.
Petőfi sorai pont ideillenek:
"Sehonnai bitang ember,
Ki most ha kell, halni nem mer.
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete."
Pedig ő sem teljesen magyar származású volt, de a nemzettudata mégis magyar.
Apropó, a szomszéd országok ifjai is ilyen puhányok, mint a kérdező és társai? Akkor milyen háború lesz itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!