Miért nem támadjuk meg a szlovákokat?
10 óra nekem jó.
de én nem sörözök, colát is ihatok?
na, megvolt a századik...
mit kajálunk?
ha mégis elindulunk visszafoglalni, akkor természetesen sztrapacskát, ha itthon foglalunk vissza, -sörözés közben (tornából felmentetteknek kóla)- akkor tschikos, gulasch.
kezd egészen jó buli lenni ez a visszafoglalósdi :)
jöhetne már a kérdező - kíváncsi lennék a véleménére...
tornából felmentettnek:
dehogyis bántalak!
mindenkinek lehet egyéni szoc problémája :)
kezd már olyan lenni mint egy chat fal :)
a kérdező meg eltűnt sunyin .
húha .. valaki nagyon nagy iramba kezdi lepontozni a válaszainkat :D
valaki mérges :D
"tudjátok, nekiindulni ebben a nyálas, szar őszi időben, mindenféle vitába keveredni némely értetlen tóttal"
Hát nem szégyelled magad? Hát milyen magyar vagy te?! :))
Na, jó, legyen. Lejátszuk virtuálisan. Így akkor holnap lesz időm elmenni sétáltatni a kutyut is.:)
Nálam úgy néz ki, hogy 60-70% felett vagytok az itteni válaszokal. Nyilván van, akinek meg tetszik. :)
Amúgy arra gondoltam, hogy megpróbálom elérni a 10% alatti szintet. Szerintetek lehetséges? Mert ha simán csak szidok mindenkit, akkor a modik kivágnak, mint a macskát. Tehát az nem jó.
Ha meg nem szidalmazok, akkor az életben nem lesz 10 alatt a százalékom. (Tudom-tudom, a hírnév átka.) Pedig mekkora jó volna már! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!