Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nem támadjuk meg a...

Miért nem támadjuk meg a szlovákokat?

Figyelt kérdés
A magyar hadsereg simán szétb.szná a tót senkiket. Csak a saját földünket vennénk vissza. Nem?
2009. okt. 30. 18:08
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/169 anonim ***** válasza:
74%
na végre. egy szervező egyéniség. de ha visszaolvasol, akkor azt terveztük, hogy éjjel 3 után indulunk, mert addig bulizni fogok. most ne gyere azzal, hogy ne bulizzak.
2009. nov. 7. 19:07
 92/169 anonim ***** válasza:
83%

ne idegelelj már!

hajnali három órakor minden igazmagyar alszik (meg reggel 8 órakor is...).

meg különben sem lehetünk olyan udvariatlanok, hogy felverjük álmából a szomszédainkat.

tessék szépen valamikor délelőtt elindulni, ebédre éppen pozsonyban lehetünk, ott eszünk (meg sörözünk) és utána lehet a hajrá!

2009. nov. 7. 19:14
 93/169 anonim ***** válasza:
75%
jav.: idegelj
2009. nov. 7. 19:14
 94/169 anonim ***** válasza:
79%
Jó ..:) akkor majd holnap :) (pató pál úr nem alszik)
2009. nov. 7. 19:15
 95/169 anonim ***** válasza:
78%
egyébként hárman éppen elegen vagyunk, ha többen megyünk, akkor esetleg valakinek nem jut sör és ez morcossá tenne valamennyiünket :)
2009. nov. 7. 19:16
 96/169 anonim ***** válasza:
78%

"Ilyet még nem láttam hogy ebből viccet csinálna valaki. Szánalom."

bocsi, de a kérdés maga egy vicc.

mi csak komolyan vettük!

2009. nov. 7. 19:19
 97/169 anonim ***** válasza:
76%

Oké-oké. Akkor 10-kor indulunk. Az jó lesz mindenkinek? Addigra csak felébrednek a szomszédban is. :)

Lassal meglesz a 100. válasz! Kié lesz? :D

2009. nov. 7. 19:23
 98/169 anonim ***** válasza:
83%

csak úgy felvetem:

nem lehetne az egész buliból kihagyni a támadást, és maradni a sima sörözésnél?

tudjátok, nekiindulni ebben a nyálas, szar őszi időben, mindenféle vitába keveredni némely értetlen tóttal - akik esetleg félre is érthetik a szituációt, oszt' szétszórnak néhány méretes pofont, kivert foggal meg a sör sem esik olyan jól...

szerintem mindenki maradjon a seggén, és végezzünk egy virtuális visszafoglalást - mindenki csak jól járna vele :)

2009. nov. 7. 19:32
 99/169 anonim ***** válasza:
71%

(

Ady Endrét azért kérdeztem, mert ő volt az aki szidta a magyarokat, nem azért mert nem szerette őket, hanem azért, hogy vegyék észre magukat ! Ma is jól jönne egy ilyen médiaszemélyiség .

Ady Endre - A magyar Ugaron

[link]

ez pont azért hatott sokkolóként, mert előtte Petőfi költészetében megszokták az emberek, hogy minden gyönyörűnek van tekintve, úgy a táj mint az emberek !

Olvasd el a verset, próbáld meg értelmezni pl mit ért "égig érő gizgazok" alatt ; szerintem aktuális... ez csak úgy eszembe jutott.

)

Igen .. lehet, hogy a sima sörözés, az jobb lesz, bár én még mindig vágyom a vajdasági sörre. De ha jövőhéten szép idő lesz még simán összehozhatjuk a dolgot nem ?:)

2009. nov. 7. 19:37
 100/169 anonim ***** válasza:
78%

te ezeknek a félnótásoknak adyt akarsz magyarázni ???

irigylem az optimizmusod...

(próbáld meg vass albertet - attól mindjárt elélveznek)

2009. nov. 7. 19:41
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!