Miért nem támadjuk meg a szlovákokat?
ne idegelelj már!
hajnali három órakor minden igazmagyar alszik (meg reggel 8 órakor is...).
meg különben sem lehetünk olyan udvariatlanok, hogy felverjük álmából a szomszédainkat.
tessék szépen valamikor délelőtt elindulni, ebédre éppen pozsonyban lehetünk, ott eszünk (meg sörözünk) és utána lehet a hajrá!
"Ilyet még nem láttam hogy ebből viccet csinálna valaki. Szánalom."
bocsi, de a kérdés maga egy vicc.
mi csak komolyan vettük!
Oké-oké. Akkor 10-kor indulunk. Az jó lesz mindenkinek? Addigra csak felébrednek a szomszédban is. :)
Lassal meglesz a 100. válasz! Kié lesz? :D
csak úgy felvetem:
nem lehetne az egész buliból kihagyni a támadást, és maradni a sima sörözésnél?
tudjátok, nekiindulni ebben a nyálas, szar őszi időben, mindenféle vitába keveredni némely értetlen tóttal - akik esetleg félre is érthetik a szituációt, oszt' szétszórnak néhány méretes pofont, kivert foggal meg a sör sem esik olyan jól...
szerintem mindenki maradjon a seggén, és végezzünk egy virtuális visszafoglalást - mindenki csak jól járna vele :)
(
Ady Endrét azért kérdeztem, mert ő volt az aki szidta a magyarokat, nem azért mert nem szerette őket, hanem azért, hogy vegyék észre magukat ! Ma is jól jönne egy ilyen médiaszemélyiség .
Ady Endre - A magyar Ugaron
ez pont azért hatott sokkolóként, mert előtte Petőfi költészetében megszokták az emberek, hogy minden gyönyörűnek van tekintve, úgy a táj mint az emberek !
Olvasd el a verset, próbáld meg értelmezni pl mit ért "égig érő gizgazok" alatt ; szerintem aktuális... ez csak úgy eszembe jutott.
)
Igen .. lehet, hogy a sima sörözés, az jobb lesz, bár én még mindig vágyom a vajdasági sörre. De ha jövőhéten szép idő lesz még simán összehozhatjuk a dolgot nem ?:)
te ezeknek a félnótásoknak adyt akarsz magyarázni ???
irigylem az optimizmusod...
(próbáld meg vass albertet - attól mindjárt elélveznek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!