Miért nem támadjuk meg a szlovákokat?
igaz - bár lelkesen folytattad...
akkor vegyünk mást:
érvnek hoztad fel, hogy fiatal az ország.
kérlek szépen, ezzel érvelni úgy marhaság, ahogy van, mivel ezen az állapoton, (bármíly meglepő újdonság is ez neked) minden állam átesett...
A válasz megírásának időpontja: ma 21:42
és mi a véleményed a nyertes-nyertes szituációról?
"a férgezést nem én kezdtem."
Pedig erősen úgy tűnt. Idézet:
"Az lehet, hogy simán letarolnánk őket(mellesleg jó lenne már a szlovák férgeket szétzúzni)"
Persze lehet, hogy más, hozzád hasonló gondolkodású írta.
Szerintem ezek után támadjuk meg Szlovákiát ! :) most azonnal ! :) mutassuk meg a világnak milyen nagymagyarok vagyunk, a Szlovákiában élő magyarok biztosan örülni fognak neki, meg az erdélyi magyarok is .. szorul a póráz ...
És ez nem antimagyarság, csak józan gondolkodás ! Le kéne szállni a magas lóról .. apropó, 10:58 -es ismered Ady Endrét ?
A válasz megírásának időpontja: ma 17:10
nem tudnánk ezt egy kicsit elhalasztani? éppen most beszéltem meg egy haverommal a ma esti bulizást. de szerintem éjjel 3 körül vége lesz és akkor már ráérnék. :)
Persze , sakktáblát is hozok , de még csak ketten vagyunk .. embereket kéne toborozni.
hahóó
Ki jön még velünk ?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!