Szeretitek a szlovákokat?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 18:34
1/14 anonim válasza:
Jó a kajájuk és a sörük, eddig még nem volt az átlagemberrel bajom, sőt, kifejezetten kedvesek voltak velünk. Viszont a politikusokat le kéne lőni.
2/14 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Kik azok a szlovákok szerinted?
Akik Szlovákiában élnek?
Akik ott élnek de nem magyarok?
Akik ott élnek és utálják a magyarokat?
Mi van azokkal, akik szlovák szlovákok, de kedvelik a magyar barátaikat is?
Ugye nem könnyű kérdezni...
3/14 anonim válasza:
Nem ismerek személyesen egyetlen szlovákot sem, semmi bajom nincs velük.
A politikusaikat viszont fel kéne koncolni úgy, ahogy vannak.
4/14 anonim válasza:
Az ott élő magyar lakosság teljesen normális, kedvesek. De a kormány és a vezető politikusok...
5/14 anonim válasza:
Szerbiában élek. Az egyik nagybácsim szlovák nőt vett el. A nő a szomszéd faluból származik, ahol szlovákok, magyarok és szerbek élnek, s mindenki beszél szerbül, szlovákul, magyarul. Ott nincsennek konfliktusok. A konfliktusokat a politikusok generálják és boccs, de az olyan emberek, akik pl. szlovákkal, szerbbel még sosem beszéltek, de azért gyűlölik őket, és "tudják", hogy azok is gyűlölik a magyarokat.
6/14 anonim válasza:
Én szeretném ha béke lenne. Nekem az egyik jó barátom szlovák, de már évek óta. Mi összeülünk sörözünk és nem értjük, hogy mire jó a szardobálás....
7/14 anonim válasza:
Édesnyám felvidéki ott született igy sokat jártunk haza Rimaszombatban.Kassáig általában magyarok lakják több részben A szlovákok azaz rohadt totok egy mocskos sunyi szar nép A magyarokbol élnek a mai napig amit elvettek tölük Minden ami szép a magyarok teremtették meg ott is
8/14 anonim válasza:
A szlovák ismerőseimet kedvelem. Akiket nem ismerek, azokról nem tudok véleményt mondani. Ha egy ismeretlen szlovák, az számomra se nem jó se nem rossz, meg kell ismerni és kész.
9/14 anonim válasza:
Az átlag szlovák emberekkel semmi bajom, soha nem adtak rá okot.
10/14 anonim válasza:
Ott éltem köztük,és úgy utálnak minket ott ,hogy el sem hinnétek,verekedés nem volt,de beszólások...rengeteg...a válszom :nem ,ilyen ellenséges környetzetben természetes ,hogy megutáltam őket.Tudom ,hogy nincs értelme a gyűlölködésnek,de ez az ő oldalukról jóval erősebb,ilyen környzetben nem csoda ,hogy megutálja őket az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!