Jobbikosok! Szeretitek Rimbaud verseit vagy a Zabhegyező című könyvet? És a Placebo együttest?
"Na, egy jobbikossal nem valószínű, hogy sűrűn találkoznál kulturális rendezvényen - hacsak nem Wass Albert felolvasóesten, illetve Ismerős Arcok, Magozott Cseresznye, Hungarica vagy Egészséges Fejbőr koncerten..."
nem szép dolog az előítélet, vagy te látod valakin hogy jobbikos? mert azon mind kopaszok ugye?
"nem szép dolog az előítélet, vagy te látod valakin hogy jobbikos? mert azon mind kopaszok ugye?"
na most cseréld ki a jobbikost bűnözőre a kopaszokat meg cigányokra... mindjárt szép dolog az előítélet ugye? :)
tibor95, nagyon gyenge a vergődésed...inkább ismerd be, hogy Te is ugyanolyan (ha nem jobban) előítéletes vagy, mint egy skinhead, mert hidd el, amikor azt mondom, elég nevetséges, hogy azzal vádolod a jobboldaliakat, amiket Te sem vetsz meg :)
Én egyébként jobboldali vagyok, Rimbaud költeményeit annyira nem szeretem, de Franz Kafkáét például nagyon jónak találom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!