Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Szeretitek Rimbaud...

Jobbikosok! Szeretitek Rimbaud verseit vagy a Zabhegyező című könyvet? És a Placebo együttest?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 18:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%

én jobbiks vagok de vaaki emondaná nekem kik ezek a szinészek akiket felsoroltá?

tibikéne üzenném, hogy nem minden jobbikos 8 általánost végzett senki, én pl egy csomó tanárt ismerek, akik jobbikos szavazók

és minden jobbikos jobb ember mint te tibilibi

a placebot mint zenekart nem ismerem(hallottam már róla valamikr de nem ismerem így véleményt sem tudok nyílvánítani róluk (ahogy neked se kéne tibilibi a jobbikosokról)) Rimbaud verseit nem ismerem a Zabhegyezőt se olvastam még, de gondolhatnád, hogy jobbikosként csak kurucinfot olvasok és a divizio 88 a csengőhangom mind a 4 lopott mobilomon

2011. aug. 17. 20:56
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Rimbaud verseit nem szeretem, a Zabhegyezőt nem olvastam, a Placebot pedig nem ismerem (bár lehet ezzel nem vagyok egyedül).

Ebből mit akartál kihozni?

Te szereted József Attila verseit? Én igen, például az utolsó vershármas nekem nagyon tetszik.

Te szereted Petőfi műveit? Én igen, különösen a tájlíráját és a forradalmi költészetét, na meg Az apostolt.

Te szereted Arany műveit? Én igen, főleg a balladáit.

Szeretem Franz Kafka Átváltozás című művét is, egészen elgondolkodtató.

Gogol Köpönyege nem gyakorolt rám akkora hatást, mint mondjuk Tolsztoj kisregénye, az Ivan Iljics halála.

Sőt, imádom Rejtő könyveit is.

Móricz novelláit nagyon szeretem, viszont Mikszáth műveitől a falra mászok, kivéve a Beszterce ostromát.

Puskin Anyeginje nekem kicsit csöpögős-lapos volt, de például Tamási Áron könyve, az Ábel a rengetegben nagyon tetszett.

De hát én csak egy tanulatlan, kőbunkó jobbikos vagyok, akinek még a szorzótábla is szótagolva megy :)

2011. aug. 17. 20:59
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Apostol!!! legjobb
2011. aug. 17. 21:04
 14/18 A kérdező kommentje:
Párizsi orgia is jó, meg a völgyben egy katona alszik.
2011. aug. 17. 21:13
 15/18 ZETAS ***** válasza:
82%
Rimbaud-ról és a Placebo-ról nem tudok nyilatkozni, de a zabhegyező nekem nem jött be:(
2011. aug. 17. 22:35
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Imádom Arany János balladaköltészetét.
2011. aug. 17. 23:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Akik az előző válaszokat lepontozták, azoknak mi bajuk van velük? Nem a kérdésre válaszoltak? Érdekelne az ő véleményük is...
2011. aug. 18. 11:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Tudod, Jobbikos vagyok, de igen, nagyra értékelem Rimbaud művészetét, Salinger regényét és Placebo koncerten már kétszer is voltam.

Viszont úgy tűnik, hogy én a "homofób" Jobbikos mégis nyitottabb vagyok az emberekre, mint te, aki egyenesen az orrom alá dörgölöd a szegénységi bizonyítványodat azzal, hogy azt feltételezed, hogy a Jobbik-szavazók általánosságban elítélik a meleg művészeket. (Itt szeretném, hozzátenni, hogy a Placebo frontembere, Brian Molko nem meleg, csak biszexuális.)

2012. aug. 16. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!