Jobbikosok! Ti sem szeretitek Morvai Krisztinát?
Én magam jobbik szimpatizánsként kedvelem őt. Állandóan vigyorog, a kérdésekre nem tud válaszolni és EU parlamenti Budaházys pólós felszólalása utána én éreztem magamat kínosan.
Szebb jövőt!
engem a fejmozgása meg a grimaszai (mosoly) irritál, idegesítő. a stílusa is, viszont mond igaz dolgokat.
amúgy morvai jogvédő, amolyan liberális jogvédő.
szerintem nem baj ha egy ilyen ember is van köztük. nem csak egyszínű a párt.
Morvai?
Egy érdekes hölgyemény.
Szerintem vonzó nő, bár hozzám koros lenne.
Két arca van, mert a Jobbikosokból maga a rendszer ezt váltotta ki. Van egy olyan, amikor a "sajátjaival" beszél vagy személyesen valakivel, és egy amikor ugyan ezt a médiákkal, vagy a posztjában teszi.
Az ok egyszerű.
A Jobbik mióta létezik, mindig ölni akarják.
Folyamatosan olyan kérdésekkel akarják egy zsákutcába terelni, ami elég megalázó és irritáló.
Soha nem az értékek, vagy a szándékok, hanem amit a parlamenti erők súgnak a médiáknak, alapján akarják terelni a kommunikációt. Ez ellen csak úgy lehet védekezni, ha bedarálod az újságírót. Egyszerűen más megoldás nincs. A Jobbikot nagyon el akarták lehetetleníteni, és ennek érdekében, amolyan sarokba szorítós riportok készültek, és ha nincs meg ez az akcentus akkor az emberek soha semmit nem tudhattak volna meg a Jobbikról. Itt van Vona és Bethlen esete. Ha Vona nem szól be, akkor az egész műsor abból állt volna amit a párt kiadott Bethlennek. Így lehet hogy egy kicsit erőszakos volt Vona de sokaknak elmondta amit akart.
De van egy tendencia ha megfigyeled. Minél többet szerepel a Jobbik annál, kevésbé van szükség erre a retorikára és nem is alkalmazzák már olyan mértékben.
Úgy látom hogy jó úton járunk, hiszen a retorika a helyén van, és a tartalomban kemény maradt a Jobbik.
Szebb jövőt
mert nem vagyunk egyformák. mindenki másban jó, vagy másra jó.
pl morvai egyszerűbb idegesítő stílusa nagyon is jó az EP-be, kell oda egy olyan ember aki nem öltönyben ismételgeti ugyanazokat a szép és értelmetlen mondatokat.
ezt sokan az ország lejáratásának veszik. Azt felejtik el, hogy a kormányunk szépnek állítja be az országot kint, de ez hazugság. morvai ott egy tünet, jelzi, hogy hamis képet látnak kint rólunk, ehhez pedig az ő idegesítő stílusa a legjobb.
Egyértelmű hogy pszichopata. A jobbik rajongók is rájönnek nemsokára.
Már megint tuskó vagy? Miért jó az neked ha fát lehet rajtad hasogatni?
A Fidesz mit ért el eddig az EU ba?
00000,0000 KB
És ők a jó gyerekek mert mindent aláírtak amit eléjük toltak? Mi ebben nekünk a Jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!