Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Ti sem szeretitek...

Jobbikosok! Ti sem szeretitek Morvai Krisztinát?

Figyelt kérdés

Én magam jobbik szimpatizánsként kedvelem őt. Állandóan vigyorog, a kérdésekre nem tud válaszolni és EU parlamenti Budaházys pólós felszólalása utána én éreztem magamat kínosan.

Szebb jövőt!

2010. márc. 25. 11:56
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
nem kedvelem őt*
2010. márc. 25. 11:57
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Adjon az Isten neked is. Vegyes véleményem van róla. Az állandó mosolya kicsit irritál, viszont legtöbbször nagyon odamondja, amit más nem merne. Keménykezű nő, de sokszor nem lehet lelőni. A Budaházys pólóról annyit hogy akkor és ott (Az EP-ben) nem volt szerintem túl etikus, vagy illő. Egyébként inkább ezer Morvai Krisztina mint egy Lendvai Ildikó.
2010. márc. 25. 12:01
 3/16 anonim ***** válasza:
77%

engem a fejmozgása meg a grimaszai (mosoly) irritál, idegesítő. a stílusa is, viszont mond igaz dolgokat.

amúgy morvai jogvédő, amolyan liberális jogvédő.

szerintem nem baj ha egy ilyen ember is van köztük. nem csak egyszínű a párt.

2010. márc. 25. 12:03
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem meg a kisujja többet ér az egész kormánynál.
2010. márc. 25. 12:07
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
nekem "szimpátia" szempontjából a Vona a csúcstaró, de Morvai azért szokott jó dolgokat is mondani, lásd: máscius 15-ei beszéde.
2010. márc. 25. 12:09
 6/16 A kérdező kommentje:
Miért nem tud olyan lenni mint a Vona?
2010. márc. 25. 12:09
 7/16 anonim ***** válasza:
71%

Morvai?

Egy érdekes hölgyemény.

Szerintem vonzó nő, bár hozzám koros lenne.

Két arca van, mert a Jobbikosokból maga a rendszer ezt váltotta ki. Van egy olyan, amikor a "sajátjaival" beszél vagy személyesen valakivel, és egy amikor ugyan ezt a médiákkal, vagy a posztjában teszi.

Az ok egyszerű.

A Jobbik mióta létezik, mindig ölni akarják.

Folyamatosan olyan kérdésekkel akarják egy zsákutcába terelni, ami elég megalázó és irritáló.

Soha nem az értékek, vagy a szándékok, hanem amit a parlamenti erők súgnak a médiáknak, alapján akarják terelni a kommunikációt. Ez ellen csak úgy lehet védekezni, ha bedarálod az újságírót. Egyszerűen más megoldás nincs. A Jobbikot nagyon el akarták lehetetleníteni, és ennek érdekében, amolyan sarokba szorítós riportok készültek, és ha nincs meg ez az akcentus akkor az emberek soha semmit nem tudhattak volna meg a Jobbikról. Itt van Vona és Bethlen esete. Ha Vona nem szól be, akkor az egész műsor abból állt volna amit a párt kiadott Bethlennek. Így lehet hogy egy kicsit erőszakos volt Vona de sokaknak elmondta amit akart.

De van egy tendencia ha megfigyeled. Minél többet szerepel a Jobbik annál, kevésbé van szükség erre a retorikára és nem is alkalmazzák már olyan mértékben.

Úgy látom hogy jó úton járunk, hiszen a retorika a helyén van, és a tartalomban kemény maradt a Jobbik.

Szebb jövőt

2010. márc. 25. 12:12
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

mert nem vagyunk egyformák. mindenki másban jó, vagy másra jó.

pl morvai egyszerűbb idegesítő stílusa nagyon is jó az EP-be, kell oda egy olyan ember aki nem öltönyben ismételgeti ugyanazokat a szép és értelmetlen mondatokat.

ezt sokan az ország lejáratásának veszik. Azt felejtik el, hogy a kormányunk szépnek állítja be az országot kint, de ez hazugság. morvai ott egy tünet, jelzi, hogy hamis képet látnak kint rólunk, ehhez pedig az ő idegesítő stílusa a legjobb.

2010. márc. 25. 12:14
 9/16 jamesbond ***** válasza:
27%
Egyértelmű hogy pszichopata. A jobbik rajongók is rájönnek nemsokára.
2010. márc. 25. 12:14
 10/16 anonim ***** válasza:
77%

Egyértelmű hogy pszichopata. A jobbik rajongók is rájönnek nemsokára.

Már megint tuskó vagy? Miért jó az neked ha fát lehet rajtad hasogatni?

A Fidesz mit ért el eddig az EU ba?

00000,0000 KB

És ők a jó gyerekek mert mindent aláírtak amit eléjük toltak? Mi ebben nekünk a Jó?

2010. márc. 25. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!