Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nem támadjuk meg a...

Miért nem támadjuk meg a szlovákokat?

Figyelt kérdés
A magyar hadsereg simán szétb.szná a tót senkiket. Csak a saját földünket vennénk vissza. Nem?
2009. okt. 30. 18:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/169 anonim ***** válasza:
54%

"Szégyen hogy lenézik azt aki nacionalista meg irredentista."

1.- nem "irredentista", hanem "irredenta" (hiába, no - régi igazság, hogy valaki minél inkább "magyar", annál kevésbé ismeri a nyelvet...)

2.- nem a nacionalistát és az irredentát nézzük le, (bár azért annyira nem is szeretjük őket...), hanem a hülyét.

te, pedig kedves irredentista :) barátom ebbe a kategoriába tartozol...

2009. nov. 6. 21:41
 62/169 anonim ***** válasza:
52%

21:31

a win-win ha jól tudom: Mindkét fél számára előnyös eredmény.

"hogy milyen értékkel járultál hozza magyarország fejlődéséhez? csak mert, hogy annyira büszke vagy. mire? "

Legelőször azzal hogy dolgozok,(szerintem mindenki) segítek az embereknek,legjobban a határon túli magyarsággal szoktam kommunikálni. (sokat járok a határon túlra,meg sok embert ismerek) Kis dolgok,de még ennyi telik tőlem, nem vagyok politikus.

21:34.

Úgy jön ide hogy "szétverték" a nemzettudatunkat,gyalázatos rendszert építettek ki hazánkban (főleg Rákosi) '56-os forradalom stb. Ott is a sötét "nagymagyarok" voltak. Sokan nem tudják mekkora rossz helyzetben van az ország,főleg a rendszerváltás óta.

2009. nov. 6. 21:42
 63/169 anonim ***** válasza:
52%
Na és miért lennék hülye? Jó ezt elírtam..
2009. nov. 6. 21:44
 64/169 anonim ***** válasza:
52%
mármint irredenta..
2009. nov. 6. 21:44
 65/169 anonim ***** válasza:
77%

miért is lennél hülye?

olvasd el az "érveidet" - azt hiszem, azok éppen eléggé elmesélik, hogy milyen vagy...

2009. nov. 6. 21:46
 66/169 anonim ***** válasza:
52%
Kollektíven ítélem meg szlovákiát és ez a baj? Kíváncsi vagyok hogy szoktátok-e követni az SNS elnökének a beszédeit,a szlovákoknak meg tetszik is. Ennyit erről.
2009. nov. 6. 21:50
 67/169 anonim ***** válasza:
52%

"olvasd el az "érveidet" - azt hiszem, azok éppen eléggé elmesélik, hogy milyen vagy...

"

Emelj ki pár érvet,ami szerinted nem jogos.

2009. nov. 6. 21:53
 68/169 anonim ***** válasza:

és?

nálunk meg vona, meg budaházi (vagy budaházy?), meg morvai krisztina, stb. beszédei tetszenek (sajnos) nem is keveseknek - mi a különbség?

agymosottak nálunk is vannak éppen elegen - szlovákia (meg bergengócia, meg pirézia...) miért különbözne tőlünk?

2009. nov. 6. 21:55
 69/169 anonim ***** válasza:
87%
a nacionalizmus legalább annyira veszélyes, mint a szocializmus.
2009. nov. 6. 21:57
 70/169 anonim ***** válasza:
91%

"Emelj ki pár érvet,ami szerinted nem jogos."

mondjuk kezdjük mindjárt a "férgezéssel" - ha ezt sikerült megemésztened, akkor jöhet a többi.

2009. nov. 6. 21:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!