Miért nem támadjuk meg a szlovákokat?
"Szégyen hogy lenézik azt aki nacionalista meg irredentista."
1.- nem "irredentista", hanem "irredenta" (hiába, no - régi igazság, hogy valaki minél inkább "magyar", annál kevésbé ismeri a nyelvet...)
2.- nem a nacionalistát és az irredentát nézzük le, (bár azért annyira nem is szeretjük őket...), hanem a hülyét.
te, pedig kedves irredentista :) barátom ebbe a kategoriába tartozol...
21:31
a win-win ha jól tudom: Mindkét fél számára előnyös eredmény.
"hogy milyen értékkel járultál hozza magyarország fejlődéséhez? csak mert, hogy annyira büszke vagy. mire? "
Legelőször azzal hogy dolgozok,(szerintem mindenki) segítek az embereknek,legjobban a határon túli magyarsággal szoktam kommunikálni. (sokat járok a határon túlra,meg sok embert ismerek) Kis dolgok,de még ennyi telik tőlem, nem vagyok politikus.
21:34.
Úgy jön ide hogy "szétverték" a nemzettudatunkat,gyalázatos rendszert építettek ki hazánkban (főleg Rákosi) '56-os forradalom stb. Ott is a sötét "nagymagyarok" voltak. Sokan nem tudják mekkora rossz helyzetben van az ország,főleg a rendszerváltás óta.
miért is lennél hülye?
olvasd el az "érveidet" - azt hiszem, azok éppen eléggé elmesélik, hogy milyen vagy...
"olvasd el az "érveidet" - azt hiszem, azok éppen eléggé elmesélik, hogy milyen vagy...
"
Emelj ki pár érvet,ami szerinted nem jogos.
és?
nálunk meg vona, meg budaházi (vagy budaházy?), meg morvai krisztina, stb. beszédei tetszenek (sajnos) nem is keveseknek - mi a különbség?
agymosottak nálunk is vannak éppen elegen - szlovákia (meg bergengócia, meg pirézia...) miért különbözne tőlünk?
"Emelj ki pár érvet,ami szerinted nem jogos."
mondjuk kezdjük mindjárt a "férgezéssel" - ha ezt sikerült megemésztened, akkor jöhet a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!