Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nem támadjuk meg a...

Miért nem támadjuk meg a szlovákokat?

Figyelt kérdés
A magyar hadsereg simán szétb.szná a tót senkiket. Csak a saját földünket vennénk vissza. Nem?
2009. okt. 30. 18:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/169 anonim ***** válasza:
Elég valószínű hogy felvidéki "magyar" vagy.
2009. nov. 6. 17:42
 42/169 anonim ***** válasza:
34%

"Elég valószínű hogy felvidéki "magyar" vagy."

Ennyi? Ennyi volt a válasz? :)))

Csaxólok: tévedsz.

Ja, majd elfelejtettem! (Még jó, hogy előjött.)

A magyarokra jellemző még az előítélet igan magas foka is (akár politikáról, vallásról vagy másról legyen szó).

2009. nov. 6. 17:50
 43/169 anonim ***** válasza:
16%

Nagyon úgy írsz mint egy antimagyar,az ilyet lesz@rom. Nem foglalkozok vele mert reménytelen.

szlovákiához meg annyit: Amelyik országnak nincs múltja,annak jövője sincs.

2009. nov. 6. 19:07
 44/169 anonim ***** válasza:
43%
Még annyit hogy az irredentizmus egy egészséges ideológia,8rengeteg ország van amelyikben erős. Főleg a Balkán területeken) és a lengyelek is utálják a tótokat.
2009. nov. 6. 19:09
 45/169 anonim ***** válasza:
64%

"Nagyon úgy írsz mint egy antimagyar,az ilyet lesz@rom. Nem foglalkozok vele mert reménytelen."

Tipikus magyar vagy. Érvek hiányában jön a személyeskedés. :)

Nem vagyok antimagyar - bármennnyire is szeretnéd. (Igen, tudom. Aki nem gyűlöli a zsidókat, szlovákokat, románokat, cigányokat meg minden népet ami csak van a Földön - a magyaron kívül - aki nem jár tüntetni, aki nem árpádsávos zászlóval a fején rohangál, és nem üvölti teli torokból, hogy "Gyurcsány takaroggy!", az szerinted antimagyar. Ja, meg az is, aki nem hiszi el a mélymagyar propaganda hazugságait. Így nyilván én is zsidó vagyok, meg cigány egy személyben. Plusz ÁVÓ-s kommunista, meg SZDSZ-es b*zi is. ... Kifelejtettem valamit? :)) )

Tudod, eyszerűen csak kimondom az igazságot - ami valószínűleg nagyon fájhat neked. Egyébként is sajátja az igazságnak a fájdalom, főleg, ha az ember azelőtt álomvilágban élt. Szóval: JÓ REGGELT! :D

És nekiállhatsz megcáfolni a fentebb említett dolgokat. Egyébként csak üres puffogtatás a részedről ... és egyben elismerése annak, hogy tényleg igaz.

"szlovákiához meg annyit: Amelyik országnak nincs múltja,annak jövője sincs."

Aha. Nyilván akkor Róma sem létezett. Meg az USA sem. Képzelet szüleménye volt mindkettő. Ja, és Magyarország sem lett alapítva. Egyszerűen mi eleve úgy kerültünk a térképre (mikor idejöttünk), hogy már akkor is ezer éve volt Magyarország. Egyszerűen megteremtődtünk, és már a teremtés pillanatában is rendelkeztünk 1000 éves múlttal. és ugyanez igaz az összes mai államra. mindegyik csak úgy lett, és már akkor rendelkezett múlttal. Persze. :DDD

Hülyébb vagy, mint a sokéves átlag. Nem tűnt fel, hogy a nemzetek idővel elöregednek és sok esetben kipusztulnak? Egyetlen esélyük a fennmaradásra, ha tudnak alkalmazkodni meg változni. na, ez is hiányzik a magyarokból! (És ezt nem csak én mondtam: több magyar író és költő is írt már erről százévekkel ezelőtt is. Már 100 éve is panaszkodtak, hogy a magyar nép csak a múltján búsong, de nem tekint a jövőbe.)

Karthágó ma nem létezik, mint birodalom. Besenyők sem léteznek. Nincsenek etruszkok sem. Miért?

Mert az erősebb, alkalmazkodóképesebb nemzetek elnyomták, kiírották, beolvasztották őket. mert kiöregedtek, és gyengének bizonyultak.

Velünk is ez történik - ha tetszik neked, ha nem. Írtam korábban a jeleit és az okait.

"és a lengyelek is utálják a tótokat."

És ez érv? :))

Az ukránok meg a lengyeleket. Meg a litvánok is utálják a lengyeleket. Akor most alengyelek utálatos és szemét nép? :)

Minket meg fél Európa cigány népnek tart (valljuk be, nem mindig alaptalanul). Akkor most azok is vagyunk?

Komolyan mondom, nevetséges vagy az "érveiddel" együtt. :)

De megint megkérdezem:

Mikor is vonulsz végre be a Honvédséghez, hogy erősítsd a sorait? Mert hát te mondtad, hogy csak akarat kérdése. Hát lássuk, mennyire is akarod. :))

(Vagy ahhoz már tenni is kellene, nem csak nethuszárkodni? :DDD LOL )

2009. nov. 6. 19:31
 46/169 anonim ***** válasza:
0%
Ok legyen igazad örüljél,mint írtam az ilyenek véleményére sz@rok. És nem antimagyar vagy? Megmutatnám 10embernek az írásod abból 9azt mondaná hogy igen. Na meg ha ennyire véded a Szlovákokat akkor meg költözz ki. (Bár a nyelvtörvény lehet keresztezni fogja a dolgodat,a szeretett Szlovákiában) Lehet lepontozni!
2009. nov. 6. 19:38
 47/169 anonim ***** válasza:
52%

"na, ez is hiányzik a magyarokból"

Ez is tükrözi a nemzeti identitásodat,hogy nem úgy írod hogy pl:

"na, ez is hiányzik belőlünk magyarokból" Nem T/1-et használsz,hanem T/3-at. Ez meg nagyon úgy hangzik mintha külföldi lennél,hiába nem.

Most szerinted ugyanaz:

-a magyarok szeretik a leveseket

-mi magyarok szeretjük a leveseket.

Ez csak egy példa volt,de észre lehet venni a különbséget.

Ezzel végeztem is!

2009. nov. 6. 19:42
 48/169 anonim ***** válasza:
75%

Egyre szánalmasabbb vagy. :))

Akkor most, hogy végeztél és nem cáfoltál semmmit az írásomból, tudomásul veszem, hogy elfogadtad az érvelésemet. Köszönöm és örülök, hogy te is egyetértesz. ;)

2009. nov. 6. 20:26
 49/169 anonim ***** válasza:
0%
Szívesen. Nemtudom miért szánalom az hogy nem ájulok el egy olyan országtól ami csak azért jött létre hogy az OMM felbomoljon. (Igaz akkor Csehszlovákia volt,és 1993.január.1-től közös megegyezés szerint különváltak) Egy olyant nem tudok tisztelni,ami ártott a hazámnak. Most is nyelvtörvényt vezettek be. Szerintem meg ez a szánalom.
2009. nov. 6. 20:34
 50/169 anonim ***** válasza:
81%

"Nemtudom miért szánalom az hogy nem ájulok el egy olyan országtól ami csak azért jött létre hogy az OMM felbomoljon."

Egy szóval sem mondtam, hogy el kel ájulni tőle. Javaslom újra elolvasásra, amit írtam (vagy szövegértelmezésből gyúrni egy picit még).

Én csak azt mondtam, hogy:

- nem kell ócsárolni ettől függetlenül Szlovákiát

- nem kell magunkat többre tartani, mert nem vagyunk többek náluk

- nekik is meg nekünk is vannak hibáink és előnyeink is

- nem vagyunk sem többek, sem kevesebbek náluk.

Mindkettő egy nemzet; egyik ilyen, másik olyan. Pont. Ha ezt valaki nem érti meg, az gáz.

2009. nov. 6. 20:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!