Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nem támadjuk meg a...

Miért nem támadjuk meg a szlovákokat?

Figyelt kérdés
A magyar hadsereg simán szétb.szná a tót senkiket. Csak a saját földünket vennénk vissza. Nem?
2009. okt. 30. 18:08
 151/169 anonim ***** válasza:
32%
annyival kiegészíteném a dolgot, hogy a hazát nem csak úgy lehet szolgálni, hogy csatlakozik a honvédséghez....
2009. nov. 22. 17:11
 152/169 anonim ***** válasza:

Én egyet értek veled, (A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: ma 17:09)

de szerintem feleslegesen mondod el a véleményedet. Én már úgy vagyok ezzel,hogy ha valaki más véleményen van mint én,akkor ráhagyom. (mivel nem tudom meggyőzni)

2009. nov. 22. 18:10
 153/169 anonim ***** válasza:
53%

A válasz megírásának időpontja: ma 17:11

"Magyarázkodnom olyan embereknek, akik az írásaik alapján elítélik az általánosítást, és a gyanúsítgatásokat, valamint összefogásra buzdítanak, de ők mégis másképp cselekesznek."

A mi nézőpontunkból éppen te cselekszel másképp. Ez fel sem tűnt neked?

"most egy csúnya "náci" leszek"

Nem csúnya náci leszel, hanem egy idióta VAGY.

Nem iszom alkoholt egyáltalán. Nem vagyok ZMNE-s sem, mivel nem vagyok ex-tiszt. Tiszthelyettes voltam, és a hazámat szolgáltam. Ellentétben veled, aki csak a magadét nyomod, és kirekesztesz. Pont te vagy leginkább a gátja az összefogásnak.

Egyszerűen süt belőled a zsigeri gyűlölet mindenki iránt, aki csak kicsit is másként gondolkodik, mint te. A szemedben mindenki zsidó, komcsi, stb., mert nem ért egyet veled. Ezért tart ott az ország, ahol tart.

Az alulképzettségedről meg már ne is szóljunk, mivel a felhozott érvekből egyet sem tudtál megcáfolni, helyette inkább személyeskedsz.

"itt az egyik személyes példa: TE (ha egyáltalán magyar vagy)"

Nem, itt a többség egyetért. Te vagy az, aki kilóg a sorból. Az érdekes meg az, hogy a többség hoz példát, linket, stb. az állításai igazolására, de te ezt sem teszed meg. Csak nyomod a pártrendezvényen beléd adagolt ostobaságokat. Ostoba fanatikus zombi vagy.

"Mint, ha más nemzet nem ezt tenné. Ez a példa szíven fog ütni de: Izrael, Amerika."

Ez is tipikus magyar mentalitás. "Mert a másik is ezt csinálja". Te most jó példa voltál rá.

Attól, hogy más nemzet ezt teszi, jobb leszel tőle, ha te is ezt etszed? Ugyanolyan sz*r leszel te is, mint ő, nem fogod fel?

"Most megint jöjjenek azok a csúnya példák?"

Mármint ami rád jellemző? Nem kell, látszik így is rólad.

"Nekem a madárkák azt csicsergik, hogy ehhez a Honvédség egyes tisztjei is elég szépen hozzájárulnak! :D"

Rosszul csicsergik. Az a múlt rendszer volt. Én - ugyan nem vagyok tiszt - de antialkoholista vagyok. Mellesleg a hadsereg olyan, mint a társadalom. nyilván hasonló számban vannak köztük is alkoholisták, mint a társadalomban.

Amúgy ennyire fájt ez az alkoholos dolog, hogy ennyire magadra vetted? Nemtán a borocska mellől böfögted most elő ezt a hozzászólásodat is? :))

"te is nagyon "okos" vagy. Téttél is valamit?"

Hát lényegesen többet, mint te - már csak ránézésre is.

"Miért építik le a honvédséget?"

Mert ha növelnék a Honvédséget és modernizálnák, akkor te lennél az első, aki nyivákolna a fotelből meg a tüntetéseken, hogy nincs pénz az egészségügyre meg a segílykédre.

"Miért kell a katonákat "békemissziókra" küldözgetni, mikor az országban sincs rend...."

Egyrészt egy szövetség része vagyunk, amit úgy hívnak: NATO. A szövetség egyként cselekszik, és a tagállamok alávetik magukat a többség akaratának. A szövetség érdeke, hogy békemissziókat küldjenek. Lehet, hogy közvetlenül nem az országunk érdeke, de a szövetségnek az. És ha azt akarjuk, hogy esetleges támadás esetén a szövetség mellénk álljon, akkor nekünk is le kell tenni avalmit az asztalra.

Tudod, ez nem a hozzád hasonlók Magyarországa, ahol mindenki csak kapni akar, de adni nem. Ez más rendszer. Itt bele is kell tenni a közösbe, hogy kivehess. Bár tudom, 50 IQ-ddal ezt nehezen fogod fel, de ez akor is így van.

Másrészt meg a Honvédséget ha rendfenntartásra vetnék be Magyarországon, akkor már statáriumot is hirdettek volna valószínűleg. És ott még szerencsére nem tartunk.

"Miért Szekeres Imre a honvédelmi miniszter?"

Mert a jónép megszavazta az MSZP-t, és az MSZP meg Szekerest rakta meg annak. A katonáknak nincs ebbe beleszólásuk.

"Várom a megoldásaidat arra, hogy ilyenek esetek miért fordulhatnak elő a honvédségnél"

Te teljesen hülye vagy, vagy csak fogalmazni nem tudsz? Megoldás, hogy miért fordulhat elő? Ember, olvasd már vissza, mit írsz!!

Most a véleményemet akarod tudni, hogy miért fordulhat ez elő, vagy megoldást vársz a problémára? csak mert a kettőt egybeírtad.

Magyarországon elég komoly problémák vannak sajnos az iskolázottsággal, és sok a funkcionális analfabéta.

Látom, te is áldozatul estél ennek.

" [link]

Szerintem merő kitaláció. A kurucnál már többször előfordult, hogy hülyeséget írt. Ha írok egy hasonló szöveget, telenyomom kommunistázással meg zsidózással, holnapra bent van az is.

Sokkal valószínűbb, hogy a faszit tényleg kábszer miatt kapták el, és csak magyarázatot talált arra, hogy miért rugdalták ki.

Megsúgom neked, anno a sulin nagy sláger volt nálunk az "Éjjel a Tigrisek tetején", illetve az "Édes Erdély" kezdetű nóták. Ennyire a "bal" oldalon húz a Honvédség. És többek között én is Jobbikos vagyok. Csak az olyan eszement barmokat, akik anélkül ítélnek el valamit/valakit, hogy bármit is tudnának róla tartom a társadalomra nézve fenyegetőnek. És elhiheted, hogy - akár Jobbikos vagyok, akár nem - ha véletlenül harcra kerülne a sor, a veled hasonlókat végezném ki először. Mert többet ártasz a Jobbiknak is, meg Magyarországnak is, mint akárhány cigány együttvéve. A hozzád hasonló kis nyivákoló, gyűlölködő, ostoba senkiket kellene végre lámpavasra lógatni, és máris alakulna az ország. Csak sajnos a liberalizmus nagy hátránya, hogy a hozzád hasonló senkik is szabadon kifejthetik a véleményüket.

"Mert ellenben a hadsereggel itt még lehet gondolkodni"

Sajnos a lehetőséget azért nem sikerült kihasználnod. Pedig érdemes lenne. Rádfére némi gondolkodás, mert óriási hiány tapasztalható nálad ezen a téren.

"de dolgoztál már mondjuk, egy gyárban? Ahol a tőkeéhes "tulaj" kiadja a munkavezetőnek parancsba, hogy a dolgozó még hugyozni se mehet el? Nem? Az jó mert még én sem, viszont keresztapám igen...."

Példát saját "hőstetteidről" nem tudsz hozni? Inkább keresztapáddal jössz? ... ja, majd elfelejtettem. Még el sem múltál 18. Bocsi, nem szóltam. :))

"Ez nem igaz, ellenben veled, sokan beismerik, ha hibáznak."

Mint pl. te most? Hát mit ne mondjak, nem ilyennek képzeltem egy beismerést. :)

"Nagyon elvagy tévedve öregem, (na ez tényleg beütött)"

Pedig most ugyanazt teszed te is, meg én is, mint a politikusok. Egymást szidjuk. Nem tűnt fel?

"rád nem! :D"

Ez mentség számodra? Ja, persze, hiszen most jön részedről a "másik is ezt csinálja" szlogen.

Nem mondtam, hogy rám nem. Én is magyar vagyok.

"És te melyik propaganda hazugságait hiszed el? A zsidó-komcsiét?"

Egyiket sem. Én józan ésszel próbálok gondolkodni - veled ellentétben. Én nem hittel élem meg a politizálást, mint te.

"Nos a jelenlegi helyzetet nézve, ha egyáltalán tiszt vagy, akkor csak is ilyen emberek szolgálhatnak tiszti beosztásban a jelenlegi kormány, és Imi alatt."

Egyrészt nem vagyok tiszt (ki is fejtettem), másrészt nem ilyenek szolgálnak. Ez is csak az előítéleted szüleménye. Majd ha eléred a 18 éves kort, és anyuci meg apuci elenged téged, akor nézz be a Honvédséghez, menj el mondjuk lövésznek vagy felderítőnek (bár csoffadt testtel nem biztos, hogy alkalmas leszel), és utána dünnyöghetsz.

"Sehol sem láttam még ilyen finoman körülírva a gyarmatosítást szót, úgy látom neked sikerült."

Hülyébb vagy, mint a sokéves átlag. Ha ló lennél, nyilván tolnád a szekeret. Ezért is nem árulom el neked, hogy forog a Föld, mert egész nap csak kapaszkodnál.

"Igen, bohócbandádnak köszönhetően, akik nem képesek arra"

Bohócbandámnak? Akkor a Jobbikot szidod? Ennyire hülye vagy? :))

"Arról nem is beszélve, hogy fél Amerika rajtunk röhögött Gyurcsány Ferenc elvtársad öszödi beszéde után"

Ugye nem arra a videóra gondolsz, amit az agyament balfék felrakott a kurucra? Csak mert ha tudnál egy kicsit angolul (ami nyilván megerőltető lenne, hiszen magyarul sem tudsz fogalmazni), rájönnél, hogy nem rajtunk röhögött, hanem azt ecsetelte, hogy a magyar fel meri emelni a szavát a politikus ellen, az amerikai meg csak eszik tovább, és nem foglalkozik vele.

Te tényleg akkora barom vagy, hogy ha te lennél Zorro, “Y”-t rajzolnál a falra.

"Szerintem te épp oly nethuszár vagy mint itt akárki. Abban az esetben, ha nem várjunk a feltöltött személyidet, rangod, beosztásod. Mutasd meg magad, Imi büszke lesz rád."

Megint előjött a "másik is ilyen, akkor én is" dolog? :)

Amúgy gondolod hiányozna, hogy a hozzád hasonló balfék fanatikusok írogassanak nekem?

"Kíváncsi, vagy ha mondjuk Finnországba írnál ilyet (finnekről), akkor mit kapnál? Örülhetnél, ha nem kötnek fel..."

Láttál már élő finnt valaha is, te nyomorék? :)))

"mikor az olyan emberek mint te, és a mellécsinált töri tanár haverod, kiközösítve, megszégyenítve állnak majd az utca közepén, és úgy néznek rátok, mint a szánalmas senkikre, akkor lesz majd magyar összefogás"

Nem. Tudod, akkor lesz majd magyar összefogás, ha a magyarok nem bélyegzik meg azon honfitársaikat, akik nem értenek velük egyet zsidónak, komcsinak meg egyébnek, anélkül, hogy ismernék. Meg akkor, ha végre a hozzád hasonló 50-es IQ-val rendelkező, iskolázatlan, hőbörgő patkányokat kirugdalják az országból, és helyet adnak nekik mondjuk Etiópiában, hogy ott vonítsanak tovább.

2009. nov. 22. 18:36
 154/169 anonim ***** válasza:
88%

"A mi nézőpontunkból éppen te cselekszel másképp. Ez fel sem tűnt neked?" -> Várom a példákat.... már csak az a kérdés vajon melyik nézőpont a helyes...

"Nem iszom alkoholt egyáltalán. Nem vagyok ZMNE-s sem, mivel nem vagyok ex-tiszt. Tiszthelyettes voltam, és a hazámat szolgáltam. " -> Direkt odaírtam, hogy csak gondolom... azaz szerintem.... úgy látszik tévedtem... ez van.

"Egyszerűen süt belőled a zsigeri gyűlölet mindenki iránt, aki csak kicsit is másként gondolkodik, mint te. A szemedben mindenki zsidó, komcsi, stb., mert nem ért egyet veled." -> Látom szereted a példákat, akkor mutass párat, illetve nem is ismersz, akkor honnan tudod?

"Az alulképzettségedről meg már ne is szóljunk, mivel a felhozott érvekből egyet sem tudtál megcáfolni, " -> Nem is akartam mindet megcáfolni, mellesleg ezek után nem is teszem, mert bizonygatásaim, személyes tapasztalataim úgyis üres fecsegések számodra, így hogy-is cáfoljak meg akármit is? Igazából már nem tudom, honnan linkeljek, mert az úgyis egy nagy baromság lesz számodra....

"Nem, itt a többség egyetért. Te vagy az, aki kilóg a sorból. Az érdekes meg az, hogy a többség hoz példát, linket, stb. az állításai igazolására, de te ezt sem teszed meg." -> Te csak ne beszélj a többség nevében, ha lehet. Éppenséggel te sem hozol fel túl sok példát....

"Ugyanolyan sz*r leszel te is, mint ő, nem fogod fel? " Nem, tudom, én szívesen lennék olyan "szar", illetve állnék olyan "szar" helyzetben mint a két állam.... Attól függetlenül, hogy eljátszod Jézust, előbb-utóbb kicsinálnak....

"Most megint jöjjenek azok a csúnya példák?" -> A két államra gondoltam.....

"de antialkoholista vagyok. Mellesleg a hadsereg olyan, mint a társadalom. nyilván hasonló számban vannak köztük is alkoholisták, mint a társadalomban. " -> Szóval, azért csak-csak előfordul?

"Amúgy ennyire fájt ez az alkoholos dolog, hogy ennyire magadra vetted? Nemtán a borocska mellől böfögted most elő ezt a hozzászólásodat is? :)) " -> Elnézésedet kérem, de nem iszok alkoholt, bár biztos ezt is csak kitaláltam és valójában egy 11 éves részeges p*cs vagyok.

"Mert ha növelnék a Honvédséget és modernizálnák, akkor te lennél az első, aki nyivákolna a fotelből meg a tüntetéseken, hogy nincs pénz az egészségügyre meg a segílykédre. " -> Ez elég vicces volt :D. Nem tudom az egészségüggyel mintha most is hadilábon állnánk, (jaj bocs megint a példák, hát néz szét a kórházakban és tapasztald meg. Illetve az orvosoknál.) na de a segílyek??? :D Szerinted cigány vagyok?

"hogy esetleges támadás esetén a szövetség mellénk álljon, akkor nekünk is le kell tenni avalmit az asztalra. " ->ez mind szép és jó, a kérdés csak az, hogy vajon tényleg segítenének? Mert szerintem eddig csak MI adtunk... Csak nehogy, egyszer az egyik hatalmas szövetségesed tegyen nekünk keresztbe. Mert tudod, az olaj után, a termőföld lesz a kincs....

"Várom a megoldásaidat arra, hogy ilyenek esetek miért fordulhatnak elő a honvédségnél" -> Hát ezt benéztem, sajnálom, a véleményedre voltam kíváncsi, csak a megoldásos pontodnál jártam, és automatikusan azt írtam oda olvasás után....

"Megsúgom neked, anno a sulin nagy sláger volt nálunk az "Éjjel a Tigrisek tetején", illetve az "Édes Erdély" kezdetű nóták. Ennyire a "bal" oldalon húz a Honvédség." -> ahogy te is írtad a iszogatós résznél: Ez akkor volt, most lehet más van....

"Csak az olyan eszement barmokat, akik anélkül ítélnek el valamit/valakit, hogy bármit is tudnának róla tartom a társadalomra nézve fenyegetőnek" -> Ahhoz képest te is elég szépen leírtál.... Szóval a kivégzést, mondjuk kezd magaddal....

"cigány együttvéve" -> hmm..... Gondolom az öreg nénik megverése és kifosztása sokkal elfogadottabb mint a "nethuszárkodás"....

"Még el sem múltál 18. Bocsi, nem szóltam. :)) " -> hát erre most mit mondjak? Igen 11 éves vagyok...

"Majd ha eléred a 18 éves kort, és anyuci meg apuci elenged téged, akor nézz be a Honvédséghez, menj el mondjuk lövésznek vagy felderítőnek (bár csoffadt testtel nem biztos, hogy alkalmas leszel), és utána dünnyöghetsz. " -> igen egy csoffadt szemüveges kis senki vagyok.....

"Hülyébb vagy, mint a sokéves átlag. Ha ló lennél, nyilván tolnád a szekeret. Ezért is nem árulom el neked, hogy forog a Föld, mert egész nap csak kapaszkodnál. " Én meg örülnék, nem a honvédségnél betanul szleng dumádat nyomatnád állandóan, hanem megindokolnád miért (tessék miért is?)?

"Bohócbandámnak? Akkor a Jobbikot szidod? Ennyire hülye vagy? :)) " -> Nahát, a fenébe tényleg h*lye vagyok. Talán mert nem tudtam hogy Jobbikos vagy? Idióta...

"Ugye nem arra a videóra gondolsz, amit az agyament balfék felrakott a kurucra? Csak mert ha tudnál egy kicsit angolul (ami nyilván megerőltető lenne, hiszen magyarul sem tudsz fogalmazni), rájönnél, hogy nem rajtunk röhögött, hanem azt ecsetelte, hogy a magyar fel meri emelni a szavát a politikus ellen, az amerikai meg csak eszik tovább, és nem foglalkozik vele.

Te tényleg akkora barom vagy, hogy ha te lennél Zorro, “Y”-t rajzolnál a falra. " -> tudok angolul, nem néztem végig a videót mert zenét hallgattam, csak olvastam amit a kuruc írt. Mellesleg nagyon szívszorító, hogy azon az egyetlen egy fogalmazási hibán így megakadtál, gondolom, ha most végigböngészném az írásaid nálad is találnék egy-kettőt...

"Amúgy gondolod hiányozna, hogy a hozzád hasonló balfék fanatikusok írogassanak nekem? " -> tipikus "átlag magyar".

"Láttál már élő finnt valaha is, te nyomorék? :))) " Nem, de az egyik tanárom, többször járt ott, és a hatalmas nemzeti érzelmekről beszélt, ami nálunk hiányzik. Persze,gondolom, ahhoz, hogy ezekről tudjak, ahhoz látnom kell egy élő finnt, te nyomorék....

Szóval, ezek után csak azért kérdezem, szerinted mitől is vagy különb tőlem emberileg?

2009. nov. 22. 19:57
 155/169 anonim ***** válasza:
81%
Mellesleg egy kérdés? Ugye tudod, hogy az ilyen "tüntetések" mozgatórugója általában a Jobbik. Akkor, hogy lehetsz Jobbikos, ha elítéled? Vagy talán a Fideszre gondoltál?
2009. nov. 22. 20:00
 156/169 anonim ***** válasza:
60%

"már csak az a kérdés vajon melyik nézőpont a helyes..."

Így van.

"Direkt odaírtam, hogy csak gondolom... azaz szerintem.... úgy látszik tévedtem... ez van."

Nem is kicsit. Pláne, hogy utána később továbbra is ezzel dobálsz.

"Látom szereted a példákat, akkor mutass párat, illetve nem is ismersz, akkor honnan tudod?"

Te írtad, te nyomi. Még a saját írásodat sem tudod elolvasni? :)

"Nem is akartam mindet megcáfolni, mellesleg ezek után nem is teszem, mert"

Inkább mert nem is lennél rá képes. De ezt gondolom nagyon nehéz bevallani. :))) LOL

"személyes tapasztalataim"

Szemlyes tapasztalatok a török háborúkról meg az I. világháborúról??? :DDDDDDD LOL

Ekkora ökörséget sem hallottam még. Nemtán te vagy a reinkarnálódott Török Bálint? :))))

"Éppenséggel te sem hozol fel túl sok példát...."

Én már hoztam. Csal te szépen kikerülted.

"Nem, tudom, én szívesen lennék olyan "szar", illetve állnék olyan "szar" helyzetben mint a két állam"

Itt nem arról volt szó, hogy ki milyen gazdasági helyzetben van. De látom, ez is nehezedre esett.

"Szóval, azért csak-csak előfordul?"

Egy szóval sem említettem, hogy nem. Kár képzelned olyat a szavaim mögé, amit nem írtam.

Írtam, hogy a hadseregben is valószínűleg vannak ilyenek. Akárcsak a társadalom jó részében is.

"Elnézésedet kérem, de nem iszok alkoholt, bár biztos ezt is csak kitaláltam és valójában egy 11 éves részeges p*cs vagyok."

Ha te mondod... :))

"Ez elég vicces volt :D"

Ha neked vicces, hát nevess rajta. Nekem nem fáj. :)

"Nem tudom az egészségüggyel mintha most is hadilábon állnánk"

Ezért is mondtam, hogy ha még több pénzt elvennének onnan, te lennél az első, aki a Kossuth téren rinyálna meg köveket dobálna.

"Szerinted cigány vagyok?"

Nem, véletlenül sem. Hozzád képest egy cigányfalka utolsó nyomorék egyede is lényegesen kevesebbet árt a társadalomnak. Ők csak simán paraziták (nem mind, hanem a többség). De legalább nem hiszi róluk senki azt, hogy magyarok. Te viszont magyar vagy, és mégis ártasz a magyar társadalomnak, és eközben mégis többnek gondolod magad.

"ez mind szép és jó, a kérdés csak az, hogy vajon tényleg segítenének?"

Ha nincs a NATO, akkor 99-ben igencsak furcsa dolgok történtek volna errefelé. Gondolom soha életedben nem hallottál a "Vízesés" dologról. (Mert nem is híresztelték nagyon a médiában, mikor meg vége volt, szépen elhallgatták.) De ha ügyesen kutakodsz, rájöhetsz, hogy bizony az, hogy nem történt túl nagy balhé, az ennek is köszönhető volt. Tudom miről beszélek, mert én is érintve voltam benne, és én is vártam a szerb harckocsikat, hogy mikor fognak végigtaposni rajtam. Eközben a civil társadalom szépen élte a hétköznapi életét, mit sem tudva erről. (És talán jó is, hogy nem tudtak erről...)

"Mert szerintem eddig csak MI adtunk"

Szerinted. De az csak hit. Inkább tájékozódj helyette, jobban jársz.

"Mert tudod, az olaj után, a termőföld esz a kincs...."

Aha, ezt a szöveget már halottam. Meg a víz a másik mi? :)) LOL

Csak szólok, hogy ha már termőföld, akkor Ukrajna vagy Oroszország, esetleg Román Alföld. Csak mert nálunk nincs is annyi, és a minősége is sokszor gyengébb. (Ha nem hiszed, akkor nézd meg a világatlaszban a fekete csernozjom elterjedési övezetét, és rájössz, hogy a sokat hangoztatott mesés magyar talaj nem a világ legjobb termőföldje. Vizet meg lehet desztillálni akár tengervízből is.)

"Ez akkor volt, most lehet más van...."

Most sincs más. Nem régen hagytam ott a sereget, és tartom a kapcsolatot. Van volt kollégám nem egy, aki a Vitézi rendnek is a tagja. Nagyon sokan Jobbik szimpatizánsok. A Hadsereg nagyobbik része jobboldali beállítottságú, és sokaktól nem idegen a területi revízió gondolata sem.

Csak ugye katonák, és ezért nem politizálnak. Ezért nincs nagydobra verve. Én is csak azért írok ide, mert már nem vagyok katona, ezért nyugodtan politizálhatok.

"Ahhoz képest te is elég szépen leírtál"

Tudod, ahogy te viszonyulsz hozzám, úgy viszonyulok én is hozzád. Ha nem kezdtél volna személyeskedni, akkor én sem tettem volna.

"Gondolom az öreg nénik megverése és kifosztása sokkal elfogadottabb mint a "nethuszárkodás""

Attól hogy ők öreg néniket fosztanak ki, mégsem ártanak annyit ma az országnak, mint mondjuk te és a hozzád hasonlók. Te magyarokat ítélsz el, csak mert más a véleményük.

"hát erre most mit mondjak? Igen 11 éves vagyok..."

11 évesen inkább tanulj. :)

"igen egy csoffadt szemüveges kis senki vagyok....."

Látod, látod? Én meg zsidó és kommunista. Na meg cigány is egy kicsit. Ja, és liberális és homokos. Kihagytam valamit?

"Én meg örülnék, nem a honvédségnél betanul szleng dumádat nyomatnád állandóan, hanem megindokolnád miért"

Nem ott tanultam. Ha onnan jövő dumát írnék, nem feltétlen értenéd a poént. Mellesleg meg azért, mert nem értesz olyan dolgokat, ami egyértelmű. Hitből nyomod a politizálást (és a történelmet is), nem pedig valós tények alapján.

"Nahát, a fenébe tényleg h*lye vagyok. Talán mert nem tudtam hogy Jobbikos vagy? Idióta"

Talán nem kellett volna szidni, meg Mszpsnek/egyébnek beállítani engem, na meg kommunistázni meg zsidózni sem kellett volna. Úgy talán nem jársz így, buggyantkám. Ha megkérdezted volna, hogy melyik pártot támogatom, mielőtt elítélsz zsigerből, akkor megmondom. ;)

"tudok angolul, nem néztem végig a videót mert zenét hallgattam, csak olvastam amit a kuruc írt."

De azért egyből elfogadod a kuruc írását. Mindegy, mi van a videón, a lényeg, hogy a kuruc írt róla valamit, és az a szentírás neked. Gratulálok. :)

Ezért (is) tart ott a társadalom, ahol.

"Nem, de az egyik tanárom, többször járt ott, és a hatalmas nemzeti érzelmekről beszélt, ami nálunk hiányzik"

Meg egyik ismerősöd is ismer olyat, aki képen már látott finn embereket, mi? :)

"hogy ezekről tudjak, ahhoz látnom kell egy élő finnt, te nyomorék...."

Gyenge a vergődésed. Finnek is sokfélék. Valóban sokan köztük erős nemzeti öntudattal rendelkezik. De többségük nem fanatikus. Náluk a nemzeti öntudat nem más népek becsmérléséből, nem a többi (másként gondolkodó) finn gyalázásából, kommunistázásából áll. Hanem abból, hogy reálisan értékelik a saját helyzetüket, és ha vannak hibáik, azt elismerik, és javítják. ha viszont egy magyarnak azt mondom, hogy "a magyarok többsége csak beszél és nem tesz semmit, amikor kelene", akkor azt kapom, amit tőled kaptam. Még akor is, ha igazam van. Az igazság fáj. A finnek ezt a fájdalmat eltűrik, és méltón viselik a kritikát, mert tudják, hogy ezzel idővel csak erősödni fognak. A magyar átlag viszont nem tudja elviselni a kritikát, így a hibáit sem fogja kijavítani.

"Szóval, ezek után csak azért kérdezem, szerinted mitől is vagy különb tőlem emberileg?"

Mondom, csak azt kaptad, amit adtál.

Ha a következő hsz-edben tudsz normálisan írni, én is normálisan írok (ha írok még - bár nem tervezem).

Rajtad áll.

"Ugye tudod, hogy az ilyen "tüntetések" mozgatórugója általában a Jobbik. Akkor, hogy lehetsz Jobbikos, ha elítéled? Vagy talán a Fideszre gondoltál?"

Nem mindegyik mozgatórugója a Jobbik. Sőt, nagyon sok esetben sajnos épp a Fidesz a mozgatórugó.

De mint mondtam, én nem tüntetgetni megyek, mert nem érzelemből meg nem hitből politizálok. Engem a tények érdekelnek, és aszerint döntök.

2009. nov. 22. 22:19
 157/169 anonim ***** válasza:

Szulejmános-Bécses vagyok, a hosszúkhoz semmi közöm:

11-21 19:48

ha egy kicsit utánaolvasok, a finnugor nyelvrokonság a kb. 200 hasonló szavával messze elmarad pl. a baskír hasonló szavak tömegétől :)

ez az elmélet elég ingatag, azt hiszem az osztrák korban hozták be, hogy letörjék a nemzettudatot.

"finnugor ellenesektől az eddig felhozott érvek vagy a nyelvtudományi vizsgálatokon buktak el, vagy eleve komolyan sem vehető fabulákon, hajánál fogva előrángatott érveken, esetleg tudományos köntösbe bújtatott csacskaságokon "alapulnak"." - hát ez érdekes. Az összes fennmaradt magyar krónika a hunok örököseinek tartja a magyarokat. Sőt, más európai népek is annak tartottak, pl. a német, stb...

azt hiszem, nem sok nép van a világon, amelyiknek nem kellene beleírniuk a saját történelmükbe meséket.

ajánlott neked: www.magtudin.org itt olvasgathatsz :)

a kommentjeimet mostantól SS-sel jelölöm(nem náciságból, hanem ez a monogramom)

SS

2009. nov. 24. 05:35
 158/169 anonim ***** válasza:

még mindig 11-21 19:48

tényleg, felhoznál pár elfogadható érvet a finnugor elmélet bizonyítására?

egyébként itt van Kézai Simon krónikája: [link]

SS

2009. nov. 24. 05:40
 159/169 anonim ***** válasza:

majd' elfelegtettem: 11-21 21:55

-a hülyézés nem ellenérv.

-új témát is be lehet hozni a vitába, ezért senki sem lesz hülye. te is behoztad a törökös témát.

""aki szerint Szulejmán Bécset célozta meg."

Akkor azt jó volna alá is támasztanod valamivel, mert bemondásra nem fog menni." alá van, azt hiszem, pont neked mondtam. dehát mondtam: tudatlanokkal nem lehet vitárni. mert azok ellenérvek helyett hülyézéssel meg marházással jönnek.

""miért csak a hivatalosan elfogadott történelmet kellene figyelembe venni?"

Talán csak azért, mert egyelőre ez bizonyított. Máskülönben meg a felvetett kérdésekben még nem találkoztam más nézetel sem, mint ez. Az meg, hogy te mit képzelődsz, korántsem megalapozott." hát ez szép. Honnan veszed, hogy a hivatalos töri megalapozott? csak beleveszik a hivatalosan legjobban a történelembe illőt. Egy példa: Egyiptom, piramisok. ki építette? biztos nem emberek vinszoltás a köveket szánon...

Nan Madol. Honnan szedtek a munkások annyi bazaltot, hogy egy ekkora város felépülhetett belőle? és vajon ezek a derék emberek hol laktak? biztos nem ezen az ásónyomnyi szigeten... megint: ki építette?

Mexikó, Teotihuacan. A maják is azt tartják, hogy istenek építették. Alkotói nem ismertek. megint: ki építette?

(félre ne értsd, semmi kedvem ezt a témát felhozni :))

szóval ennyit a hivatalos történelemről.

SS

2009. nov. 24. 06:03
 160/169 anonim ***** válasza:

78%-ostól kérdezem:

Mi volt az a "Vízesés" dolog?

Előre is köszönöm.

2009. nov. 24. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!