Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért mondták, hogy a sorkaton...

Miért mondták, hogy a sorkatonaság milyen jó közösségépítő volt?

Figyelt kérdés
Ott is, mint mindenhol, az egyéni érdekek domináltak, tehát ott is elnyomták a gyengébbet, vagy a kevésbé hangosat. Nem értem minek beszélik ezeket az üres lózungokat, hogy bajtársiasság meg kiállás a másik mellett, mikor ez ott sem volt jelen.
nov. 22. 09:47
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
76%

Aki tényleg nem látja hogy elmúltak a békeidők és globális erőterek átalakulása vette kezdetét,az nyilván barlangban él!

Nem kell ehhezz semmiféle pártpolitikai világszemlélet,elég ha figyelsz.Az európai átlagember nem szokott hozzá,mert eddig mindenki a farkát lóbálta és azt hitte hogy ez mindig így lesz örökké! Mert ugye van egy megdönthetetlen örökbékeállapot.És amúgyis máshol vannak a háborúk nem itt!!

Ha meg lesz,akkor majd a szmszédhülyegyerek aki elment szerinted teljesen feleslegesen kiképzésre,vagy bevonult katonának,és haszontalanul kapta eddig a fizetését, majd megvéd!!Az a dolga!

A hasznos hülye ugye majd helyettem megy a lövészárokba,vagy akárhova!A lényeg hogy az én seggem biztonságba legyen!A családomat is majd ő védi meg!

Igazad van kérdezö! Nem kell úszni tudni,mert úgyis mindig lesz ara menő csónak,úszógumi,vagy valaki,aki majd kiment.

Hülyeség,aki azt mondja,hogy a mély víz veszélyes!!

Amúgy se megyek mély vízbe és nincs is felénk víz!

Kb ennyi a te érvelésed!!

dec. 8. 14:10
 52/59 A kérdező kommentje:
51-es megbukott Aszad Szíriában. Ezért mindjárt kitör a világháború és csak Magyarországot fogja érinteni! Vagy lehet az Origón már ki is tört! Azonnal sorakozó és megyünk! Te mész elöl én meg utánad, neked mélyebb a hangod :DD
dec. 8. 14:45
 53/59 anonim ***** válasza:
57%
Te már tartósabb ideje nem a válaszokra vagy kíváncsi, - csak azért vergődsz itt, mert nincs jobb dolgod, mint másokkal sz@rakodni! Sorkatonaságról szóló kérdéskörben lassan már Ulánbátort is belekevered a kisstílű játékodba, - erre lihegsz a gép előtt!
dec. 8. 15:03
 54/59 A kérdező kommentje:

53-as ugyanannyi dolgunk van Ulánbátorral is mint az orosz-ukrán konfliktussal

Vagyis semmi

De azért nyugodtan rettegjetek a semmitől

Meg higgyétek azt hogy a sorkatonaságtól alapos felkészülést kapna mindenki és akkor máris meg lennénk védve

dec. 8. 15:06
 55/59 A kérdező kommentje:

"Aki tényleg nem látja hogy elmúltak a békeidők és globális erőterek átalakulása vette kezdetét,az nyilván barlangban él"

Hol? Én itt Magyarországon teljesen békében érzem magam, ez így volt az elmúlt években és így lesz a jövőben is.

"És amúgyis máshol vannak a háborúk nem itt!"

És miért, talán nem így van?

dec. 8. 15:10
 56/59 anonim ***** válasza:
100%

"És miért, talán nem így van"

Nem, nem így van, te észlény!

Európában, a szomszédban van egy!!

dec. 8. 23:07
 57/59 A kérdező kommentje:

"Európában, a szomszédban van egy!!"

Igen. És ott is marad!

dec. 9. 09:38
 58/59 anonim ***** válasza:
56%
Nem értem a vitát. #16 megindokolta.
dec. 17. 10:00
 59/59 A kérdező kommentje:
58-as, tényleg, nagyon alaposan megmagyarázta, részletezte. És akkor az nyilván úgy is volt. Megkérdőjelezhetetlenül.
dec. 17. 10:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!