Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért mondták, hogy a sorkaton...

Miért mondták, hogy a sorkatonaság milyen jó közösségépítő volt?

Figyelt kérdés
Ott is, mint mindenhol, az egyéni érdekek domináltak, tehát ott is elnyomták a gyengébbet, vagy a kevésbé hangosat. Nem értem minek beszélik ezeket az üres lózungokat, hogy bajtársiasság meg kiállás a másik mellett, mikor ez ott sem volt jelen.
nov. 22. 09:47
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
79%
#22 Ha a 09:33-kor író #16 vagy, akkor briliánsan érvelsz.
dec. 5. 15:30
 22/59 A kérdező kommentje:

És miért gurult el emiatt a tabid 25-ös? Mert igaz volt? Én ezt nem szégyellném a helyedben.

23-as neked mi a konkrét problémád? Én nem akarok senkinek se elmagyarázni semmit, csak van egy véleményem. Talán tilos? Te meg biztos úgy gondolod hogy volt akinek tetszett ez a barom sorkatonaság ("Ugyanis az a pár ember tudja milyen, Van,akinek jó"). Te meg így látod. Én ugyan élő emberrel nem találkoztam még, aki úgy gondolta hogy ő sok pozitív élményt kapott ott, akkor te ezek szerint igen. Na és akkor most mi van? El kell dönteni melyikünknek vagyon igaza?

dec. 5. 15:40
 23/59 A kérdező kommentje:
Mire leírtam máris töröltek néhány kommentet. Így most a 20-as versenyzőt kérdezném a fentiekről. Mellesleg a volt 16-os hozzászólót sem én kértem törölni, én a szólásszabadság híve vagyok. De nem én moderálok.
dec. 5. 15:42
 24/59 gago77 ***** válasza:
0%
#20 remekül leírta. El akarod magyarázni milyen a fagyi, csak hát még nem ettél. :D Nem baj, ami késik nem múlik! Remélem örömkatona leszel az első vonalban! ;)
dec. 5. 15:50
 25/59 A kérdező kommentje:
Szóval 27-es akkor ezek szerint nem is volt jellemző a néphadseregre (bocs hogy nem nagybetűvel írom) meg az utána következő 90-es évek sorkatonás bohóckodásaira hogy ott bárki is piált volna? Se a tisztek, se a honvédek? Te magad különösen nem? Akkor mindez csupa kitaláció, fantázia és valójában igen komoly szakmai munka folyt a laktanyákon belül? Ha igen akkor engem jól átb.sztak akik nekem ezt mesélték. Vagy te álmodsz valamit...
dec. 5. 16:04
 26/59 A kérdező kommentje:
Jaj de visszanyalt a fagyi, hú de szellemes megjegyzés volt... És ha én azt mondom ti se ettétek ezt a fagyit...
dec. 5. 16:06
 27/59 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd sértésnek!Nézd, a bajom azzal van veletek,hogy okoskodtok egy sort,de csak elmélkedtek valmiről,hogy ilyen volt,meg amolyan volt.

Ha visszanézed ,már volt pár hasonló kérdés,ahol a kérdező provokált,és okoskodott egy sort hogy miért nem jó a sereg, minek az,semmit se tanulsz,akik voltak mind csak inni tanultak,semmi értelme stb .

Amikor választ kap,akkor pedig ismét maga szájaíze szerint értelmezi,válogatja a hszeket,de továbbra is megkérdőjelez,vagy helytelenít,megmagyaráz,belemagyaráz olyan dolgokat valamibe,amikről csak elméleti tudása van.

Én is szolgáltam,de nem itt.Részt vettem harcokban is,szval szagoltam puskaport eleget,ahogy szokták mondani.Van tapasztalatom,sajnos erről is!!

A másik irányvonalon meg

itt a gyakorin van ugye a sok

Slava Ukraine, fotelharcos,akik el akarják mesélni pldául,hogy miért kéne Ukrajnába csapatokat küldeni.

Megint hasonló vödörbe vagyunk,csak a másik végletben!

Olyanok osztják az észt,akiknek halvány lila gőzük nincsen hozzá,hogy miről beszélnek!

Hihetetlenül hangzik,de az ultrapacifisták és a rambók között is léteznek árnyalatok!!

dec. 5. 16:07
 28/59 A kérdező kommentje:
Ha meg mégis voltatok sorkatonák, akkor igen alacsonyan lehetett az a szint ha már olyan suttyó parasztokat sem szűrtek ki mint te vagy 27-es...
dec. 5. 16:09
 29/59 A kérdező kommentje:
Nem veszem sértésnek 30-as, még a 27-es megnyilvánulásait sem, de magyarázd már el hogy mi a jó a sorkatonaságban és miért kellene visszavezetni, amikor köztudottan drága, nem hatékony, a nemzetközi helyzet jelenleg nem indokolja és nem is mindenki alkalmas rá egyformán?
dec. 5. 16:15
 30/59 A kérdező kommentje:
Mire írok viszont, már törlik is az eredetijét. A 29-es hozzászólásom a mostani 27-nek szól, a 28-as pedig most tárgytalan...
dec. 5. 16:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!