Ez a "4 fal között" duma is csak egy óriási képmutatás?
52. Dehogynem! Isten parancsának megtagadása bűn.
,, Szaporodjatok, sokasodjatok, népesítsétek be a földet!,, Ennél egyszerűbb feladat nincs.
53 nem. Az aszexualitás még a kereszténységben sem számít bűnnek, ugyanis ez azt jelenti, hogy ugye nem érez vágyat az illető a szexre, tehát nem teszi, ahogyan az apácák, a szerzetesek, és a papok sem. Meg nem egy női vértanú.
Szaporodjatok, sokasodjatok.....És aki meddő? Azzal mi van? Merthogy a valódi kereszténység szerint csak gyerek nemzés céljából engedett az aktus.
49
"Igen. Azt az embert nevezzük melegnek aki csak azonos nemű emberbe tud szerelmes lenni."
Aha csak simán szexel egy férfi, egy másikkal, de nem szerelmes, akkor nem meleg! :D
"Az, hogy egy férfiben a börtönben előtör a biszex hajlama, vagy tényleg annyira nem bírja szex nélkül, hogy inkább elkap egy vele azonos neműt (ezekben az esetekben semmilyen érzelmi kötődés nincs), az nem keverendő össze azzal, hogy valaki a szabad életben -ahol találhatna magának nőt- komoly kapcsolatot alakít egy azonos neművel"
Vagy, baromira azt jelenti hogy mégis befolyásolható adott körülmények megteremtesével az emberi psziché annyira, hogy akár időszakosan, a nem identitásán változtasson.
"Aha csak simán szexel egy férfi, egy másikkal, de nem szerelmes, akkor nem meleg!"
Nem azon van a hangsúly, hogy akkor éppen szerelmes-e, hanem, hogy képes-e szerelmet érezni egy azonos nemű ember iránt. A homoszexuális azt jelenti, hogy csak és kizárólag azonos neműbe tud szerelmes lenni és kapcsolatot kialakítani.
Előfordul, hogy egy férfi életében 1-2x szexel azonos neművel, de kapcsolatot csak nővel tud elképzelni. Később talál magának nőt és családot alapít és 100% hetero életet él. Egy másik férfi meg alapjáraton csak a férfiakhoz vonzódik mind szexuálisan, mind érzelmileg és egy másik férfival köti össze az életét. Szerintem a kettő között érezhető a különbség. De keress rá arra, hogy "Kinsey skála" mert nagyon el vagy tévedve a fogalmakkal.
"A homoszexuális azt jelenti, hogy csak és kizárólag azonos neműbe tud szerelmes lenni és kapcsolatot kialakítani"
Szexuális orientációt jelent, Te meg érzelmi síkra tereled.
Aki férfi létére férfiakkal szexel,az meleg ,vagy minimum biszex.
Heteró nem tesz ilyet, más meg nincs!
De majd kitaláltok erre is valami új sokadik fogalmat,vagy talán van is már..
Minta az efebofil..
Úristen ,ha valaki 15 éve azt mondja hogy tudományosan legalizálva lesz, és külön fogalmat kap aki megvárja míg a kiszemelt gyerek átlépi a büntethető kategóriát, kiröhögtem volna!
"Előfordul, hogy egy férfi életében 1-2x szexel azonos neművel, de kapcsolatot csak nővel tud elképzelni. Később talál magának nőt és családot alapít és 100% hetero életet él."
Az a biszex.
"Egy másik férfi meg alapjáraton csak a férfiakhoz vonzódik mind szexuálisan, mind érzelmileg és egy másik férfival köti össze az életét. Szerintem a kettő között érezhető a különbség"
Ja,érezhető,ez a meleg.
"De keress rá arra, hogy "Kinsey skála" mert nagyon el vagy tévedve a fogalmakkal."
A Kinsey skála szerint meg kb a népesség 2/3 a meleg vagy minimum enyhe biszex. Értem hogy nektek ez rohadtúl tetszik,de én meg marhaságnak tartom,úgy hogy bocsi de nekem Ő nem valid .
A börtönös esetek rohadtúl nem Téged igazolnak, hanem azt hogy igenis képes változni a szexuális orientáció,(ha csak időszakosan is) a külső körülmények hatására.
Ergo befolyásolni lehet egy ember szexuális beállítottságát .
És ez meg is történik, nem véletlen hogy azokban sorozatokban, filmekben fordul elő a legtöbb, ami a fiataloknak gyártanak.
Ezért vannak ilyen mesék is manapság.
Nekik nem kell már az érzékenyítés, bőven abba a világban születtek ahol ez már meg van,még is nekik tolják ezerrel...
És ennek hatására a legnézetteb tik tok celebek között szép számmal vannak melegek.
Azt hiszem a legnézetteb az is.
Nem kell rá új fogalmat kitalálni mert már van, és te magad is leírtad: Biszex.
A biszex pedig nem egyenlő a homoszexuálissal.
"A Kinsey skála szerint meg kb a népesség 2/3 a meleg vagy minimum enyhe biszex."
Ezt nem tudom honnan szedted, mert a Kinsey skála csak kategóriákra bontja a dolgokat, de arról semmit nem mond, hogy hány ember érintett. Azért mert a heteroszexualitás egy rublikában van (ahogy a homoszexualitás is, mert csak a biszexualitás esetében beszélhetünk fokozatokról) még oda tartozik a legtöbb ember.
A Kinsey skála szerint meg kb a népesség 2/3 a meleg vagy minimum enyhe biszex
Az lenne szép. Mindenki biblia ellenes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!