Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez a "4 fal között" duma is...

Ez a "4 fal között" duma is csak egy óriási képmutatás?

Figyelt kérdés
Hódmezővásárhelyen lett volna egy ZÁRTKÖRŰ LMBTQ buli az egyik szórakozóhelyen. Vagyis 4 fal között, csak felnőtt embereknek. A helyi lakosság és a Mi hazánk ezen felháborodott és végül inkább lemondták az eseményt. A Mi hazánk ebbe is LMBTQ propagandát lát, pedig semmi nyilvános dolog nem lett volna és ők is mindig azzal jönnek, hogy "4 fal között mindenki csinál amit akar". Nem igazán értem, hogy egy zártkörű esemény ahol csak azok vannak jelen akik részt akarnak venni, miért vált ki ilyen felháborodást.

2023. ápr. 7. 16:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/118 anonim ***** válasza:
86%

Én hívő reformátusként mondom, hogy amit a #2-es mond az baromság, de az is ahogyan általánosítja az LMBTQ banda a keresztényeket.

"Szeresd felebarátod, mint önmagadat", "Ne ítélj, hogy ne ítéltess" ezt is mondja a Biblia, de leginkább Jézus tanításai.

Attól hogy egy embernek más a szexualitása nem lehet elítélni, ahogy kinézet alapján sem ítélünk el senkit. Attól hogy valaki keresztény nem jelenti azt hogy hívő is, de még inkább ritka hogy valaki képes Jézus tanításai szerint élni.

Nem az LMBTQ tagokat kell elítélni, hanem a propaganda tevékenységet. Szerintem nem lett volna ebben semmi, ha összegyűlhetnek, erre nekik is ugyan olyan joguk van. Gondolom nem orgiát akartak rendezni...

Ez egy olyan dolog amit kompromisszumokkal meglehetne oldani.

2023. ápr. 7. 18:05
 22/118 anonim ***** válasza:
7%

#22 és ez téged milyen közvetlen hatással érint? Igen, a melegeknél terjedhet az AIDS, de az is csak vérből. Nyilván egyáltalán nem hangzik higiénikusan, de az ő döntésük. Ha ők így tudják megoldani a szexuális viszonyt, akkor ez az ő dolguk. Ha ezt közterületen csinálnák, akkor jogosan lehetne felháborodni, nyilván mi akik nem matatnak a kakiba a bottal nem feltétlen értjük meg a helyzetüket, de ezt 4 fal között csinálhatják, illetve úgy hogy ezzel más embert nem zavarnak akit érzékenyen érinthet.

Egy ilyen meleg rendezvény/összejövetel nem is tudom másképp hogy érne el a célközönséghez, ha nem nyíltan lenne meghirdetve. Ha erre kifizették a foglalást akkor joguk van ott lenni és megrendezni az eseményüket.

2023. ápr. 7. 18:21
 23/118 anonim ***** válasza:
27%
*na mire válaszoltam törölték a #22-est...
2023. ápr. 7. 18:21
 24/118 anonim ***** válasza:
19%
Persze, hogy törölték az igazságot!
2023. ápr. 7. 18:33
 25/118 anonim ***** válasza:
39%

"Mózes 3. könyve szerint"

Nincsenek saját gondolataid?

2023. ápr. 7. 20:05
 26/118 anonim ***** válasza:
10%
25. De vannak, csak én nem szeretek szabályok szerint élni, mint ti, libsik:)
2023. ápr. 7. 20:13
 27/118 anonim ***** válasza:
17%

Nem talált, jobbos vagyok, de ebben az esetben, ha tényleg úgy történt minden ahogy a kérdező leírta, nem értek egyet Toriék reakciójával.

Engem is lázít, amikor valki rám szeretné erőltetni a gondolkodásmódját (pronoun emberek), de itt most tényleg semmi ilyesmiröl nem esett szó.

Te viszont egy igazi balfsz vagy aki nem képes önálló gondolkodásmódot elsajátítani.

Ha tippelhetnék egyet azt mondanám egy alkesz panel proli vagy.

Ez talált?

2023. ápr. 7. 20:21
 28/118 anonim ***** válasza:
6%
Melyik élettelen szr pontoz le mindenkit? :D
2023. ápr. 7. 20:59
 29/118 anonim ***** válasza:
0%

27. Nem egészen:(

Kollégista vagyok egyetem mellett, vagyis már megbuktál:(

Nem erőltettem senkire semmit, csak vannak normák, amiket a biblia lefektetett nekünk, keresztény országnak, és ehhez kell tartani magunkat.

2023. ápr. 7. 21:00
 30/118 anonim ***** válasza:
7%
Remélem, hogy azt ugye érted, hogy nem mindenki keresztény, és ezeknek a Biblia szava pont annyira érdektelen, mint neked a Koráné.
2023. ápr. 7. 21:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!