Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez a "4 fal között" duma is...

Ez a "4 fal között" duma is csak egy óriási képmutatás?

Figyelt kérdés
Hódmezővásárhelyen lett volna egy ZÁRTKÖRŰ LMBTQ buli az egyik szórakozóhelyen. Vagyis 4 fal között, csak felnőtt embereknek. A helyi lakosság és a Mi hazánk ezen felháborodott és végül inkább lemondták az eseményt. A Mi hazánk ebbe is LMBTQ propagandát lát, pedig semmi nyilvános dolog nem lett volna és ők is mindig azzal jönnek, hogy "4 fal között mindenki csinál amit akar". Nem igazán értem, hogy egy zártkörű esemény ahol csak azok vannak jelen akik részt akarnak venni, miért vált ki ilyen felháborodást.

2023. ápr. 7. 16:23
 81/118 anonim ***** válasza:
17%

77

Persze

40 éve még az orvosok is annak tartották.

Aztán a lobbi erősebb lett...

2023. ápr. 9. 21:37
 82/118 A kérdező kommentje:
Vagy rájöttek, hogy nem az. Ha a lobbin múlna akkor a transzszexualitás se minősülne betegségnek.
2023. ápr. 9. 21:40
 83/118 anonim ***** válasza:
71%

82

És afféle is megyünk.

Lásd az efebofilia vagy mi a tököm.

Ezt majd megvitatjuk pár év múlva.

Már minden elképzelhető!

2023. ápr. 9. 21:45
 84/118 anonim ***** válasza:
26%

Ha tudnátok, én milyen jól szórakozok xD

A libsik hisztiznek, hogy jaj nehogy már tisztességes keresztények legyünk, én meg csak írom az igazságot, hogy a biblia a normáis alap.

2023. ápr. 9. 21:50
 85/118 A kérdező kommentje:
A pedofília mindig is azt jelentette, hogy olyan felnőtt emberről van szó, aki a serdülőkor előtti gyermekekhez vonzódik. Ettől függetlenül aki 40 évesen 15 évessel kavar az maximálisan elítélendő, de a tudomány álláspontja szerint nem pedofília. Akkor meg az adott jelenségre kell egy szó, hogy tudjunk róla beszélni.
2023. ápr. 9. 21:52
 86/118 anonim ***** válasza:
28%

Ettől függetlenül aki 40 évesen 15 évessel kavar az maximálisan elítélendő

Ja csak ti nem ítélitek el, hanem még véditek..

2023. ápr. 9. 21:52
 87/118 A kérdező kommentje:
Senki nem védte ha jól tudom. Én se védem, most írtam, hogy maximálisan elítélem és ha rajtam múlna nem 14 év lenne a korhatár.
2023. ápr. 9. 21:55
 88/118 anonim ***** válasza:
15%

85

Na látod, ez is mosdatás!

"Ettől függetlenül aki 40 évesen 15 évessel kavar az maximálisan elítélendő, de a tudomány álláspontja szerint nem pedofília. Akkor meg az adott jelenségre kell egy szó, hogy tudjunk róla beszélni"

Francokat

Tudod hogy hívják ezt?

Olyan pedofilnak, aki fél a következményektől!

Ennyi!

Tudod ki hiszi el, hogy 14 évesen még nem tetszett neki a most 15 éves srác!

Nem kell ennek külön nevet adni, és ezzel legalizálni az állapotát!

De ilyenkor rögtön megy a tudoskodás!

Amúgy kezd olyan lenni, mintha a pedofília mögött is ott lenne ugyan az a lobbi

2023. ápr. 9. 22:00
 89/118 anonim ***** válasza:
65%
Nem a “libsik” vannak kormányon, miért náluk csörgeted ezért amúgy a csengőt? 10+ év kétharmaddal sem változott a belegyezési korhatár, erről akkor ki tehet? :D
2023. ápr. 9. 22:03
 90/118 anonim ***** válasza:
15%

“A libsik hisztiznek, hogy jaj nehogy már tisztességes keresztények legyünk, én meg csak írom az igazságot, hogy a biblia a normáis alap.“

Igen a Földet 7 nap alatt teremtette egy szakállas öregember aki a felhők között él. 2023.

2023. ápr. 9. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!