Ez a "4 fal között" duma is csak egy óriási képmutatás?
"Húsz éve kiröhögtél volna ha azt mondom, évente fognak Budapest utcáin felvonulni a melegek"
Ez megint úgy jön le mintha arra utalnál, hogy ott minden meleg ember felvonul, ami rohadtul nem igaz. Viszont sok hetero is részt vesz rajta és részt is vehet, mert Mo.-n szólás és véleménynyilvánítás szabadság van.
"Ki röhögtél volna ha azt mondom hogy a legnépszerübb csatornákon ömleni fog a meleg probaganda,a mozifilmkaban dettó."
Az mióta meleg propaganda, hogy ma már megjelenítik a filmekben a melegeket? Egy dolog az, hogy valamit megjelenítek és egy másik, hogy propagálom. Ennyi erővel ha egy filmben mondjuk orvosok vannak akkor az az orvosok propagálása? Vagy ha valakin sárga színű ruha van az a sárga színű ruhák propagálása?
Nem kéne mindenhol rémeket látni..
A pedofília meg továbbra is azt jelenti amit. Ettől függetlenül Bite Zsolt lehet, hogy vonzódik a serdülőkor előttiekhez is és pedo, de amit tett az nem pedofília. És ezt nem én, meg nem a liberálisok találták ki, ezt mondja a tudomány. De kérdezz meg egy pszichiátert vagy szexuálpszichológust, hátha neki jobban el fogod hinni.
100
Amit itt szarnak hívsz, az az az ellenállás , ami nyugaton már rég nincs meg!
A 96 jól leírta mi a baj!
Amúgy mi vitt rá hogy ennek a sz*rral dobálózó országnak, az egyik fórumát kövesd ahol sz*rral dobáloznak? :)
101
"Ez megint úgy jön le mintha arra utalnál, hogy ott minden meleg ember felvonul, ami rohadtul nem igaz. Viszont sok hetero is részt vesz rajta és részt is vehet, mert Mo.-n szólás és véleménynyilvánítás szabadság van."
Te hogy írtad ki a kérdést?
"A helyi lakosság és a Mi hazánk ezen felháborodott"
Tényleg?
A teljes helyi lakosság?
Neked szabad így fogalmazni, aztán ha más hasonlóan fogalmaz, akkor belekötni?
"Az mióta meleg propaganda, hogy ma már megjelenítik a filmekben a melegeket? Egy dolog az, hogy valamit megjelenítek és egy másik, hogy propagálom. Ennyi erővel ha egy filmben mondjuk orvosok vannak akkor az az orvosok propagálása? Vagy ha valakin sárga színű ruha van az a sárga színű ruhák propagálása?
Nem kéne mindenhol rémeket látni.."
Azóta hogy sokkal több van a sorozatokban, mint azt a népesség ben betöltőtt helyetek indokolttá teszi.
És ez szándékosan van így.
Igenis van befolyása ezeknek.
Egy mai gyerek, mire felnő, többszáz órát tölt el azokkal a képkockákkalal amin melegek leszbikusok, transzok, stb vannak!
És szigorúan csak és kizárólag pozitív szerepekben vagytok láthatóak!
b
Biztos tök véletlen!
"A pedofília meg továbbra is azt jelenti amit. Ettől függetlenül Bite Zsolt lehet, hogy vonzódik a serdülőkor előttiekhez is és pedo, de amit tett az nem pedofília. És ezt nem én, meg nem a liberálisok találták ki, ezt mondja a tudomány. De kérdezz meg egy pszichiátert vagy szexuálpszichológust, hátha neki jobban el fogod hinni."
De itt azért mi nem az elb@szott kutatók vagyunk ugye?
Azért egy anonim fórumon lehetne ősszintén beszélni ugye?
És hogy van ez az efebofilia?
Ha valaki nálunk efeobil, az pont a 15 évesekre gerjed, ha amcsiban, akkor pont az ottani korhatatárt épp elhagyokra?
Tényleg mindenki hülyének nézték?
"Azóta hogy sokkal több van a sorozatokban, mint azt a népesség ben betöltőtt helyetek indokolttá teszi."
Hát erről meg nem a homoszexuális emberek tehetnek. Most mondjduk egy Mo.-n élő meleg aki szimplán éli az életét mit tehet arról, hogy egy amerikai sorozatban vagy filmben mi van?
Minden kisebbség felül van most reprezentálva és akármennyire is meglepő én se tartom helyesnek hogy ez túl van tolva, de azt se tartom annak ami a múltban volt, hogy rekesszünk ki másikat. Ha régen nem volt volna az a kirekesztés és megkülönböztetés ami volt, most nem lenne túltolva se.
Ettől függetlenül tartom magam ahhoz, hogy ettől senki nem fog átváltozni homoszexuálissá, mert ha ezen múlna akkor a múltban nem lettek volna melegek amikor tilos volt ezt bármilyen módon megjeleníteni.
"És hogy van ez az efebofilia?
Ha valaki nálunk efeobil, az pont a 15 évesekre gerjed, ha amcsiban, akkor pont az ottani korhatatárt épp elhagyokra?"
Fussunk neki még egyszer. A pedofília azt jelenti, hogy serdülőkor előttiekhez vonzódik. A serdülőkor olyan 12 éves korban kezdődik. Az efebofil azt jelenti, hogy serdülőkorban lévőkhöz vonzódik. A beleegyezési korhatárt meg minden országban más módon szabályozzák és aki a korhatár alattival szexel még nem feltétlenül nevezhető pedofilnak. Máltán például 18 év a korhatár, ami azt jelenti, hogy egy 20 éves nem szexelhet 17 évessel, de ha mégis megteszi nem lesz pedofil mert egy 17 éves már jócskán a serdülőkorban van, sőt a vége felé közelít.
Vagyis nem az adott beleegyezési korhatár a pedofília határvonala, hanem a serdülőkor kezdete.
100-as vagyok.
Sejtettem, hogy le leszek pontozva.
Azért merészeltem szarral dobálózásnak nevezni a magyar politikát, mert az egyes pártok szavazói egymásra mutogatnak ujjal és utálkoznak, ha meghallják, hogy a másik mire szavazott a választásokkal.
Az a nagy szar, hogy ennyi gyűlölködést vált ki a politika. Érdekes módon Németországban ilyet sehol nem látok. Nem próbálnak senkire semmilyen véleményt tukmálni. Nem kell itt sem mindenkinek elfogadnia a melegeket, vagy ne adj Isten annak lennie. Csak ne lincselje meg azt a másik szerencsétlent a szexuális orientációja miatt.
Meleg vagyok, de nem vonulok, nem bántok senkit, nem politizálok (nem is értek hozzá) és nem kötöm mindenkinek az orrára, ha nem fontos. Nem vágom, miért nem lehet békén hagyni a másikat. Nem a te gatyádban turkál, csak bement egy terembe, ahol pont ugyanúgy szórakozik, mint bármelyik cisgender hetero ember.
Nem tudom miért kell azt feltételezni, hogy aki nem negatívan beszél a melegekről az mindjárt az is.
104
"Hát erről meg nem a homoszexuális emberek tehetnek. Most mondjduk egy Mo.-n élő meleg aki szimplán éli az életét mit tehet arról, hogy egy amerikai sorozatban vagy filmben mi van?"
Nincs is a homoszexuális ember bántva sehol sem a fejlett világban. Ahol meg igen, ott nem mernek terjeszteni..
" Minden kisebbség felül van most reprezentálva és akármennyire is meglepő én se tartom helyesnek hogy ez túl van tolva, de azt se tartom annak ami a múltban volt, hogy rekesszünk ki másikat. Ha régen nem volt volna az a kirekesztés és megkülönböztetés ami volt, most nem lenne túltolva se."
De.
Lehetne ezt kisebb mértékben,nem vélte ül van ez 2023 ban így
Nem csak felül van repzentalva, hanem konkrétan ennek érdekében történelem hamisitást is végeznek. Vagy elveszik azokat a filmeket, meséket, és ezeknek a kissebségeknek adják,amin felnőttünk.lasd kis hableány pl.ah én gyernekem azt fogja hinni hogy mindig is néger volt, és hogy a melegek jók, és menők
Mert ömlik rá ez!
"Ettől függetlenül tartom magam ahhoz, hogy ettől senki nem fog átváltozni homoszexuálissá, mert ha ezen múlna akkor a múltban nem lettek volna melegek amikor tilos volt ezt bármilyen módon megjeleníteni"
A börtönök példán tovább menve, számít a környezet rengeteget. Nem tudom miért gondolod hogy meg fogsz győzni ennek az ellenkezőjéröl..
"Fussunk neki még egyszer. A pedofília azt jelenti, hogy serdülőkor előttiekhez vonzódik. A serdülőkor olyan 12 éves korban kezdődik. Az efebofil azt jelenti, hogy serdülőkorban lévőkhöz vonzódik."
Tehet szerinted is az.
12 év az gyerek mindenhol.
( Jó lakatoséknál nem.)
Tehát pedofil!
Csak olyan pedofil aki tud várni!
És miért is kell új fogalom erre?
Mi a célja? Mert nekem ez is csak egy újabb érzékenyitésnek tűnik.
" A beleegyezési korhatárt meg minden országban más módon szabályozzák és aki a korhatár alattival szexel még nem feltétlenül nevezhető pedofilnak. Máltán például 18 év a korhatár, ami azt jelenti, hogy egy 20 éves nem szexelhet 17 évessel, de ha mégis megteszi nem lesz pedofil mert egy 17 éves már jócskán a serdülőkorban van, sőt a vége felé közelít"
Nem hasonló korú fiatalokról megy a diskurzus!
Miért teszel úgy?
Ezzel is csak terelsz...
"Vagyis nem az adott beleegyezési korhatár a pedofília határvonala, hanem a serdülőkor kezdete."
Az az
A serdülő kor kezdete. Amire gerjednek az állítólagos nem pedofilok hanem az efebofilok.
Logikus! :D
106
Nem tudom miért kell azt feltételeznj, hogy aki nem akar pridot, aki szerint Lmbtq probaganda ömlik újabban ránk,amit károsnak gondol, stb. Az homofob!
109
Te miért mosdatod folyton ezeket?
Aki serdülő korú gyerekekre,gerjed az pedofil.
És hogy deríted ki hogy igazából tényleg csak onnantól gerjed, és nem olyan pasi aki baromira a gyrekekre gerjed, de kívárja, hogy ne kelljen sittre menni saját bemondására? :)
Miért nyújtottok segítő kezet ezeknek, ezzel a megértő hozzáállással, a az új fogalommal, meg azzal hogy nem nevezitek őket a névükön?
És miért nem kapnak a melegek, transzok, stb sosem negatív karaktereket a filmekben, ha nem probaganda a cél, hanem az hogy egynek tartsuk őket velünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!