Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez a "4 fal között" duma is...

Ez a "4 fal között" duma is csak egy óriási képmutatás?

Figyelt kérdés
Hódmezővásárhelyen lett volna egy ZÁRTKÖRŰ LMBTQ buli az egyik szórakozóhelyen. Vagyis 4 fal között, csak felnőtt embereknek. A helyi lakosság és a Mi hazánk ezen felháborodott és végül inkább lemondták az eseményt. A Mi hazánk ebbe is LMBTQ propagandát lát, pedig semmi nyilvános dolog nem lett volna és ők is mindig azzal jönnek, hogy "4 fal között mindenki csinál amit akar". Nem igazán értem, hogy egy zártkörű esemény ahol csak azok vannak jelen akik részt akarnak venni, miért vált ki ilyen felháborodást.

2023. ápr. 7. 16:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/118 anonim ***** válasza:
84%

Nem eröltetem senkire.....ehhez kell tartanunk magunkat.

Öreg, egy mondaton belül cáfoltad magadat.

Egyébként ki az a biblia aki lefektette a törvényeket?

2023. ápr. 7. 21:07
 32/118 anonim ***** válasza:
15%
31. Érdekes, Kádár, meg Rákosi bácsi előtt nem volt ekkora pofája az ateistáknak.. vajon miért?
2023. ápr. 7. 21:09
 33/118 anonim ***** válasza:
71%
Érdekes, a marxizmus idején nem volt ekkora pofája a keresztényeknek. Vajon miért?
2023. ápr. 7. 21:15
 34/118 anonim ***** válasza:
66%

Mert az ilyen bigott vallásos, retardált szrok mint te üldözték őket. Illetve nem voltak a birtokukban a modern ismereteink.

Ha most a 16. században élnénk te boszorkányokat üldöznél.

El kell fogadni, hogy léteznek ilyen behódoló droidok, mint te vagy, akik nem képesek meglenni felsőbb utasítások nélkül.

2023. ápr. 7. 21:17
 35/118 anonim ***** válasza:
21%
34. Kiket üldöztem, mesélj még erről:)
2023. ápr. 7. 21:20
 36/118 anonim ***** válasza:
75%
Tudsz olvasni?
2023. ápr. 7. 21:21
 37/118 anonim ***** válasza:
17%

36. Szóval ha leírom a véleményem, üldözök vele valakit?:)

LMBTQ nem normális, kereszténység normális. Ilyen egyszerű.

2023. ápr. 7. 21:22
 38/118 anonim ***** válasza:
63%

Arra értettem, hogy nem azt írtam, hogy te üldözöl valakit, hanem, hogy a fajtád, a te megfelelőid a múlt korokban.

Én is úgy gondolom, hogy rendellenes az LMBTQ, hiszen a rendtől, a megszokottól eltér.

Mi több betegségként tekintek rá, de a normálisan viselkedő egyedeket nem ítélem el, sokkal inkább sajnálattal gondolok a helyzetükre.

2023. ápr. 7. 21:26
 39/118 anonim ***** válasza:
56%

Az ókori Görögországban pedig a homoszexualitás volt normális, nem pedig a kereszténység.

Komolyan, miért nem lehet elfogadni, hogy más emberek más ideológiák és gondolatok mentén élnek? A kereszténység semmivel sem jobb, mint bármelyik másik hit.

2023. ápr. 7. 21:52
 40/118 anonim ***** válasza:
71%
Miből gondolod, hogy pont a te vallásod A Normális? Egyébként megsúgom, a melegek között is sokan keresztények, vagy akármilyen más vallásúak.
2023. ápr. 7. 21:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!