Ez a "4 fal között" duma is csak egy óriási képmutatás?
Nem eröltetem senkire.....ehhez kell tartanunk magunkat.
Öreg, egy mondaton belül cáfoltad magadat.
Egyébként ki az a biblia aki lefektette a törvényeket?
Mert az ilyen bigott vallásos, retardált szrok mint te üldözték őket. Illetve nem voltak a birtokukban a modern ismereteink.
Ha most a 16. században élnénk te boszorkányokat üldöznél.
El kell fogadni, hogy léteznek ilyen behódoló droidok, mint te vagy, akik nem képesek meglenni felsőbb utasítások nélkül.
36. Szóval ha leírom a véleményem, üldözök vele valakit?:)
LMBTQ nem normális, kereszténység normális. Ilyen egyszerű.
Arra értettem, hogy nem azt írtam, hogy te üldözöl valakit, hanem, hogy a fajtád, a te megfelelőid a múlt korokban.
Én is úgy gondolom, hogy rendellenes az LMBTQ, hiszen a rendtől, a megszokottól eltér.
Mi több betegségként tekintek rá, de a normálisan viselkedő egyedeket nem ítélem el, sokkal inkább sajnálattal gondolok a helyzetükre.
Az ókori Görögországban pedig a homoszexualitás volt normális, nem pedig a kereszténység.
Komolyan, miért nem lehet elfogadni, hogy más emberek más ideológiák és gondolatok mentén élnek? A kereszténység semmivel sem jobb, mint bármelyik másik hit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!