Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez a "4 fal között" duma is...

Ez a "4 fal között" duma is csak egy óriási képmutatás?

Figyelt kérdés
Hódmezővásárhelyen lett volna egy ZÁRTKÖRŰ LMBTQ buli az egyik szórakozóhelyen. Vagyis 4 fal között, csak felnőtt embereknek. A helyi lakosság és a Mi hazánk ezen felháborodott és végül inkább lemondták az eseményt. A Mi hazánk ebbe is LMBTQ propagandát lát, pedig semmi nyilvános dolog nem lett volna és ők is mindig azzal jönnek, hogy "4 fal között mindenki csinál amit akar". Nem igazán értem, hogy egy zártkörű esemény ahol csak azok vannak jelen akik részt akarnak venni, miért vált ki ilyen felháborodást.

2023. ápr. 7. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/118 anonim ***** válasza:
76%
Jol látod!
2023. ápr. 7. 16:27
 2/118 anonim ***** válasza:
11%

Nagyon helyes, hogy lemondták.

Biblia ellenes cselekményt nem követünk el keresztény országban.

2023. ápr. 7. 16:27
 3/118 A kérdező kommentje:

#2 Azzal tisztában vagy, hogy a homoszexualitás legális Magyarországon?

De egyébként ha jól tudom a Biblia a házasság előtti szexet is tiltja, szóval ennyi erővel kb. az összes ember bűnös és valaki éppen mindig vét a Biblia tanítása ellen.

2023. ápr. 7. 16:33
 4/118 anonim ***** válasza:
85%
Tudtommal vagyunk olyan szinten már, hogy egyes emberek vallása nem azonos az ország törvényeivel. Keresztény ország, az... Ha keresztény vagy, tartsd be te a vallásod törvényeit, ne másokon kérd számon.
2023. ápr. 7. 16:36
 5/118 anonim ***** válasza:
74%

3

Vallásos emberrel ne vitázz, a világ egyik legkárosabb dolga, lásd Közel-Kelet, ahol milliók halnak meg az idióta vallási fanatizmusok miatt. Aztán hogy keresztény vagy muszlim, teljesen mindegy, agymosott mind.

2023. ápr. 7. 16:38
 6/118 anonim ***** válasza:
8%
Az ateizmus fogyatékosság manapség.
2023. ápr. 7. 16:38
 7/118 anonim ***** válasza:
91%
A "négy fal között" alapvetően egy képmutató duma, de a Mi Hazánk-nál szerintem nincs ilyen képmutatás. Az ő keménymagjuk simán küldené a haláltáborba a melegeket.
2023. ápr. 7. 16:39
 8/118 anonim ***** válasza:
12%

5. Kösz a diagnózist xD

Van értékrendem, szóval agymosott vagyok:D

Hááát ezt is megtudtam :D

2023. ápr. 7. 16:50
 9/118 anonim ***** válasza:
10%
Én tisztességes kereszténységet neveltem a gyerekekbe, nem pedig libsi LMBTQ-t. Milyen érdekes..
2023. ápr. 7. 16:57
 10/118 anonim ***** válasza:
59%
De hogyhogy zártkörű? Ki vehetett volna részt rajta?
2023. ápr. 7. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!