Ez a "4 fal között" duma is csak egy óriási képmutatás?
90.
Igen, a férfiak szüljenek, a 6 éves gyerek döntse el, hogy ő most milyen nemű, a gyereknevelés pedig számunkra ismeretlen szó. 2023.
“Igen, a férfiak szüljenek, a 6 éves gyerek döntse el, hogy ő most milyen nemű, a gyereknevelés pedig számunkra ismeretlen szó. 2023.“
A szentelt vizet azért nem kéne meginni koma. Jó ez a kamukra épült gyalázkodás, ezt is a Bibliából tanultad? XD
93
Ami most szélsőséges példa, az pár év múlva valóság!
Húsz éve kiröhögtél volna ha azt mondom, évente fognak Budapest utcáin felvonulni a melegek, köztük jópáran direkt a többséget ingerlő módon!
Ki röhögtél volna ha azt mondom hogy a legnépszerübb csatornákon ömleni fog a meleg probaganda,a mozifilmkaban dettó.
Ha azt mondtam volna hogy egy pedo tanárt csak hosszas totojazas után fog verbálisan elitélni az ellenzéki sajtó, és az ellenzéki pártok..
És nem is pedofilnak hívják már, mert kitaláltatok neki valami fasza kis másik fogalmat...
A teljesség igény nélkül.
91
"Az mosdatás, hogy leírom azt a tényt, hogy a pedofília a serdülőkor előttiekhez való vonzódást jelenti?"
Nem, az a mosdatás hogy nem mondjátok ki hogy Bite is az!
És meg hülyének is nézték közben mindenkit!
Mert pontosan tudod hogy nem onnantól kezdett az az aberált vonzodni a srácokhoz, hogy azok elmúltak 14 évesek.
Csak 15 nél merte felvállalni, jó biztonságos távolságban a büntethető korhatártól
Persze azért nem túl messze.
Nincs olyan hogy épp csak a már pont nem büntethető, serdülőkre gerjed valaki!
Max ezt meri felvállalni!
Pontosan!
Ez az efebofilia egy nagy kamu!
Valahogy mindenhol, hogy hogy nem, pont arra korosztályra gerjednek, ami épp hogy nem büntethető!
Annyira hihető. :D
Nem tudom, hogyan jutottunk el odáig, hogy abból, ki kit szeret, politikai kérdést csinálunk, mert igazán nem kellene.
Hála a jó égnek külföldön élek és nem kell elviselnem ezt a sz*rral dobálózást, ami otthon folyik.
Valami elképesztő, hogy az emberek mennyire kotnyelesek sokszor. Meghirdettek egy zártkörű eseményt, amin minden az LMBTQ+-hoz tartozó egyén megjelenhet. Mégis mi ezen olyan felháborító?
Ez most körülbelül olyan, mintha le akarnád tépni a könyvklub fejét, amiért zárt körű klubrendezvényt tartanak, ahova csak a tagok léphetnek be. Fogadd el, ide nem vagy hivatalos és pont. Hagyd a másikat szórakozni, te meg élj olyan szabályok szerint, ami neked jól esik. Másokat azért lehetőleg ne bánts.
Amíg pedig téged nem ért bántódás, nem értem hova ez a nagy felháborodás...
Nem vagyok sem libsi, sem jobbos, sem Gyurcsányista, sem büdös FIDESZES. Az anyám munkahelye sem a sarkon van, előre is köszönök minden hasonló jelzőt. Őszintén, fogalmam sincs mi folyik éppen a magyar politikában, azon kívül, hogy sz@r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!