Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez a "4 fal között" duma is...

Ez a "4 fal között" duma is csak egy óriási képmutatás?

Figyelt kérdés
Hódmezővásárhelyen lett volna egy ZÁRTKÖRŰ LMBTQ buli az egyik szórakozóhelyen. Vagyis 4 fal között, csak felnőtt embereknek. A helyi lakosság és a Mi hazánk ezen felháborodott és végül inkább lemondták az eseményt. A Mi hazánk ebbe is LMBTQ propagandát lát, pedig semmi nyilvános dolog nem lett volna és ők is mindig azzal jönnek, hogy "4 fal között mindenki csinál amit akar". Nem igazán értem, hogy egy zártkörű esemény ahol csak azok vannak jelen akik részt akarnak venni, miért vált ki ilyen felháborodást.

2023. ápr. 7. 16:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/118 A kérdező kommentje:

Ki nyújt neki segítő kezet? Milyen megértő hozzáállásról beszélsz?

Van egy szó, aminek van egy jelentése és ezen vitatkozunk. Ha nem tudod megérteni azt az egyszerű dolgot, hogy a pedofil a serdülőkor ELŐTTIEKHEZ való vonzódást jelenti akkor ott valami fejben nem stimmel.

Azt is leírtam, hogy attól mert nem nevezhető pedofilnak még maximálisan elítélem és azt is leírtam, hogy simán lehet pedo, csak konkrétan az a cselekedete ami nyilvánosságra került nem nevezhető annak.

"És miért nem kapnak a melegek, transzok, stb sosem negatív karaktereket a filmekben, ha nem probaganda a cél, hanem az hogy egynek tartsuk őket velünk?"

Ezt nem ne tőlem kérdezd, hanem egy ameriaki filmrendezőtől vagy forgatókönyvírótól.

2023. ápr. 10. 00:43
 112/118 anonim ***** válasza:
100%

111

"Ki nyújt neki segítő kezet? Milyen megértő hozzáállásról beszélsz?

Van egy szó, aminek van egy jelentése és ezen vitatkozunk. Ha nem tudod megérteni azt az egyszerű dolgot, hogy a pedofil a serdülőkor ELŐTTIEKHEZ való vonzódást jelenti akkor ott valami fejben nem stimmel.

Azt is leírtam, hogy attól mert nem nevezhető pedofilnak még maximálisan elítélem és azt is leírtam, hogy simán lehet pedo, csak konkrétan az a cselekedete ami nyilvánosságra került nem nevezhető annak."

Elmondtam már.

Aki 12-14 évesekre gerjed, az pedofil.

Ezek a kitalált fogalmak, és az hogy ennek teret adtok, jogosítja fel ezeket erre.

Azért meri megtenni mert nem csak az a vékony vonal védi, hanem az is hogy be tud bújni a segítségetekkel ezzel a kamu fogalom mögé!

"Ezt nem ne tőlem kérdezd, hanem egy ameriaki filmrendezőtől vagy forgatókönyvírótól."

Ja szuper, és tök hiteles hogy lenézitek azt aki propagandát lát ebben, de ha ha nyilvánvaló probaganda elemekre rámutatnak, akkor hirtelen nincs válasz,

Ez ilyen :Azt nem tudhassuk de az nem lehet hogy igazad van, hozzáállás.

inkabb kérdezzem meg a több ezer kilométerre lévő rendezőket!:)

2023. ápr. 10. 01:02
 113/118 anonim ***** válasza:
20%

"Húsz éve kiröhögtél volna ha azt mondom, évente fognak Budapest utcáin felvonulni a melegek, köztük jópáran direkt a többséget ingerlő módon!"

Imádom amikor hozzáteszik, hogy a "többséget ingerlő módon". Mintha lehetne BÁRMILYEN rendezvényt szervezni, ami egy mondvacsinált többséget nem ingerel. Voltam már kint Pride-on (heteroként, barátnőmmel végigmentünk) és senkit nem láttunk extrém öltözetben, pedig 30.000 ember volt kint.

Engem is, meg gondolom sok más sportoló férfit is, például zavar a dagadt palik látványa a strandon, főleg ha a vastag fekete szőrös teleszart zokni test mellé a pólójukat is leveszik. Tarthatnák ők is magukat a 4 fal között ilyenkor, nem? De persze "ez más", ilyen dolgokat felhozni valahogy mindig csak a prájddal kapcsolatban lehet, minden más esetben még én vagyok a bunkó, meg "egyéni szoc probléma fogadjam el hogy ő más". Két kezem összetenném, ha velük is csak egyetlen nap lehetne találkozni a vízparton egy 2 órás időtartamban, de ügye nem erről van szó. :D

2023. ápr. 10. 10:08
 114/118 anonim ***** válasza:
78%

113

"Voltam már kint Pride-on (heteroként, barátnőmmel végigmentünk) és senkit nem láttunk extrém öltözetben, pedig 30.000 ember volt kint."

Én meg Imádom mikor az internet korában neki állsz hazudozni. :D

[link]

[link]

"Engem is, meg gondolom sok más sportoló férfit is, például zavar a dagadt palik látványa a strandon, főleg ha a vastag fekete szőrös teleszart zokni test mellé a pólójukat is leveszik. Tarthatnák ők is magukat a 4 fal között ilyenkor, nem? De persze "ez más", ilyen dolgokat felhozni valahogy mindig csak a prájddal kapcsolatban lehet, minden más esetben még én vagyok a bunkó, meg "egyéni szoc probléma fogadjam el hogy ő más". Két kezem összetenném, ha velük is csak egyetlen nap lehetne találkozni a vízparton egy 2 órás időtartamban, de ügye nem erről van szó. :D"

De egyenlőre nem ők vonulnak évente szándékosan kirakott hassal Budapest utcáin ugye?

Imádom mikor egy strandot hasonlítasz az Andrássy úthoz. :D

2023. ápr. 10. 11:53
 115/118 anonim ***** válasza:
16%

"Én meg Imádom mikor az internet korában neki állsz hazudozni. :D"

Miben hazudtam? Azt mondtam, hogy mi nem láttunk, nem azt, hogy egyáltalán nem volt. :D Biztos, 30.000 ember közül egy szűk többség extrémen öltözött, de az embertömegben nem az volt az átlag. :D Persze, az ilyen cikkekben csak őket veszik elő, ellenkező esetben mire vernéd a nyálad?

"De egyenlőre nem ők vonulnak évente szándékosan kirakott hassal Budapest utcáin ugye?"

A különbség valóban az, hogy az vonulás konkrétan egy évre előre be van jelentve és kb. 2 órát vesz igénybe, szóval aki ennyire hyper érzékeny, az gond nélkül eltudná kerülni. Kirakott sörhassal viszont igen, bárhol/bármikor találkozhatsz a nyár folyamán, de már jobb időben is. A strand erre csak egy platform a sok közül. :D Gondolom te se voltál ezek szerint sokat nyáron Budapest utcáin.

Amúgy nem tűnt fel még, hogy ugyanolyanok vagytok, mint a hópihe "woke" mozgalmak, amiket úgy utáltok? :D Csak a spektrum túloldalán. Egy szűk "többség" megsértődik helyettem is, hogy a sok b#zi hogy merészel évente egyszer vonulni. Ugyanolyan hiperérzékenyek vagytok mint a festett hajú, 3 tonnás feministák a "kill all men" molinókkal.

"Imádom mikor egy strandot hasonlítasz az Andrássy úthoz. :D"

Ezek szerint ha a prájdra kibérelnék egy napra pl. Aquaworld-öt az Andrássy helyett, azzal nem lenne baj? :D

2023. ápr. 10. 13:17
 116/118 anonim ***** válasza:
21%

115

"Miben hazudtam? Azt mondtam, hogy mi nem láttunk, nem azt, hogy egyáltalán nem volt. :D Biztos, 30.000 ember közül egy szűk többség extrémen öltözött, de az embertömegben nem az volt az átlag. :D Persze, az ilyen cikkekben csak őket veszik elő, ellenkező esetben mire vernéd a nyálad?"

Amikor egy vitában, arra az állitasra hogy a felvonulók között vannak direkt provokatív módon öltözöttek, és Te azzal jössz hogy bezzeg Te egyet sem láttál, akkor arra utaltál hogy nem igaz az állitas.

Mikor ez meg lett cáfolva, akkor hirtelen nem úgy kell érteni, hisz sokan voltak:)

Pedig egyértelmű hogy tévedtél vagy hazudtál!

Különben nem dobtad volna be, hisz a kutya nem kérdezte tőled hogy voltál e kint, és láttál e ilyet.

Ezek után mondjuk kétséges hogy voktal e kint egyáltalán.

"A különbség valóban az, hogy az vonulás konkrétan egy évre előre be van jelentve és kb. 2 órát vesz igénybe, szóval aki ennyire hyper érzékeny, az gond nélkül eltudná kerülni. Kirakott sörhassal viszont igen, bárhol/bármikor találkozhatsz a nyár folyamán, de már jobb időben is. A strand erre csak egy platform a sok közül. :D Gondolom te se voltál ezek szerint sokat nyáron Budapest utcáin."

A pride egy jelképe, és kicsucsosodása az egész évi meleg témának!

Úgy Te sem gondolod komolyan hogy az év többi napján nem hallanni róluk?

Sőt, már oda jutottunk, cirka 10 év alatt, hogy aki a pridot helyteleniti az homofob lesz...

Szóval ha szerintük, szerintetek nem vagyok ebben témában elég elfogadó, azzonal negatívan felcímkéztek, mintha nem volna jogom más véleményen lenni!

És közben kiderül hogy Te peldául meg kevésbé vagy elfogadó, csak Te másokkal...

A sörhasról.

Én is sportosabb vagyok, de nem követem el azt a hibát hogy mindenkit lenézek aki nem néz ki legalább úgy ki mint én!

És van egy rossz hírem.

Ugyan az az oldal, amelyik tolja a pridot, pár éve már tolja a dagadtakat is! :)

"Amúgy nem tűnt fel még, hogy ugyanolyanok vagytok, mint a hópihe "woke" mozgalmak, amiket úgy utáltok? :D Csak a spektrum túloldalán. Egy szűk "többség" megsértődik helyettem is, hogy a sok b#zi hogy merészel évente egyszer vonulni. Ugyanolyan hiperérzékenyek vagytok mint a festett hajú, 3 tonnás feministák a "kill all men" molinókkal"

Nem én írtam ki picsogva ezt a kérdést, én csak elmondtam az álláspontomat. És még mindig finomabb voltam mint te a túlsúlyosokkal...

Helyetted biztos nem sértödött meg senki!

Nem tűnt még fel hogy miközben másokat ekézel hogy kirekesztőek, addig Te itt durvábban tolód, csak más a célcsoport?

Na most képzeld hogy van hogy valakit hasonlóan zavar, a meleg felvonulás.

Fura mi? :)

Amúgy annyi történet hogy meg lett cáfolva amit mondtál, és utáni rögtön neki álltál sértetten hopihézni! :

Két dagadtozás közben tök hiteles vagy! :D

2023. ápr. 10. 14:03
 117/118 anonim ***** válasza:
28%

"Amikor egy vitában, arra az állitasra hogy a felvonulók között vannak direkt provokatív módon öltözöttek, és Te azzal jössz hogy bezzeg Te egyet sem láttál, akkor arra utaltál hogy nem igaz az állitas.

Mikor ez meg lett cáfolva, akkor hirtelen nem úgy kell érteni, hisz sokan voltak:)

Pedig egyértelmű hogy tévedtél vagy hazudtál!

Különben nem dobtad volna be, hisz a kutya nem kérdezte tőled hogy voltál e kint, és láttál e ilyet.

Ezek után mondjuk kétséges hogy voktal e kint egyáltalán."

Ez egy olyan logika, hogy nem tudom eldönteni te most komolyan gondolod vagy trollkodsz. :D Ha gondolod csinálj róla egy valószínűség számítást, hogy 30.000 emberből ha mondjuk 100 öltözik be csak a Te szájhabzásod kedvéért provokatívan, akkor mekkora eséllyel futsz bele ezekbe. Nem egy bonyolult művelet, lehet menni fog. :D Azt továbbra sem cáfoltad meg, hogy "én nem láttam ilyet", de sok sikert hozzá, görcsölj nyugodtan. Azzal eleve hogy ezt leírtad, te meg arra utaltál, hogy ez bizonyosan a felvonulók között egy elterjedt jelenség, könnyű kiszúrni meg belefutni, máskülönben nem igazán lenne említésre méltó negatívum. Én ezt cáfoltam személyes tapasztalattal. Nem véletlen vannak átfedések a "botrányos" képek között az ilyen újságcikkekben, hogy egy ilyen kutyának öltözött palit lekapnak 6000 szögből, és berakják újra meg újra. Tudom hogy ez egy fájdalmas/kés a gyomorba tény, mert az érveidnek a core része ki is megy az ablakon ha kiderül hogy a pride nem botrányosabb mint bármilyen fesztivál, és marad a száraz tény, miszerintem "ez neked nem tetszik, mert csak." :D

Bár a sorok között nem nagyon tudsz olvasni, elnézést hogy nem konkretizálok neked minden egyes szót.

"Amúgy annyi történet hogy meg lett cáfolva amit mondtál, és utáni rögtön neki álltál sértetten hopihézni! :

Két dagadtozás közben tök hiteles vagy! :D"

Mint itt is bmeg. :D Egy példát hoztam arra, hogy az egyéni ízlés alapján nem lehet másokat sehonnan se kidobni, vagy elítélni. Ahogy az én kedvemért sem lenne "dagatak takarodó" policy a strandon, úgy a pride se lesz soha betiltva, hiába szarod össze magad sírva a neten. :D

Azt nem fejtetted ki, hogy a tiéd miért "békés álláspont foglalás" a melegek kapcsán és az enyém miért "kirekesztés" a kövérek kapcsán? Mi a kettő között a különbség? Ugyanazt csináljuk Te meg én.

"Én is sportosabb vagyok, de nem követem el azt a hibát hogy mindenkit lenézek aki nem néz ki legalább úgy ki mint én!"

Próbáld akkor ezt a mentalitást következetesen alkalmazni tesó. Mindenkinek szabad minden, amíg az mások jogait nem sérti. Addig meg tök jó, hogy van véleményed. Amit szintén "nem kérdezett a kutya se". :D

2023. ápr. 10. 16:47
 118/118 anonim ***** válasza:
71%
Igen, képmutatás. Egyszerűen vannak emberek, akik mások életébe való belepofázásért élnek. Meleg vagy? Fujj. Csináld ott ahol nem látom. -ott csinálod ahol nem látják: ők: ez felháborító. Csak magukat teszik nevetségessé.
2023. máj. 28. 11:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!