Előfordult már, hogy azt mondtátok valakinek, jó a tetoválása, miközben valójában nem is tetszett?
Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 17:51
3/8 anonim válasza:
Nem szoktam, ha nem tetszik. Inkább nem mondok rá semmit.
6/8 anonim válasza:
Életemben nem mondtam még véleményt más tetoválásáról, miért kéne? Amúgy se túl sok embernek van akit ismerek, sőt.
7/8 anonim válasza:
Nem. Őszinteség itt is dukál. Ha túl rossznak látom, akkor inkább nem mondok rá semmit, nem hozom szóba, de ha nagyon büszkélkedik vele, azért rákérdezek, hogy direkt ilyen-e vagy csak szimplán csúnya. Rajtam is van olyan minta, ami nem túl szép, korrekcióra szorul, de majd idővel javíttatom, illetve folytatom ;)
De ugyan így egy ronda frizurára se mondom, hogy jó, ha szerintem nem az, ahogy egy ruhára sem.
8/8 anonim válasza:
nem. megtartom a véleményemet. ha meg kérdezij, megmondom, hogy nekem nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!